برنامه همکاران سیستم برای 100 سالگی

کد مطلب: ۳۶۳۸۰۰
برنامه همکاران سیستم برای 100 سالگی

رسیدن یک شرکت فن‌آوری ایرانی به چهار دهه فعالیت، در صنعتی که فن‌آوری‌های آن دائما در حال تغییر هستند، نیازمند سرمایه‌گذاری مستمر روی محصول و نیروی انسانی است.

محمد عزیزاللهی مدیرعامل همکاران سیستم در گفتگو با کاماپرس درباره برنامه بلندمدت این شرکت گفت: همکاران سیستم برای صدساله شدن برنامه‌ریزی کرده است، هرچند رسیدن به چنین هدفی به سرمایه‌گذاری دائمی در حوزه مالی، فکر و ایده نیاز دارد.

بیشتر بخوانید:

وی با اشاره به سابقه حدود ۴۰ ساله این مجموعه افزود: همکاران سیستم از نظر زمان آغاز فعالیت تقریباً هم‌نسل برخی شرکت‌های بزرگ فن‌آوری جهان مانند مایکروسافت و SAP است.

عزیزاللهی سرمایه انسانی را یکی از محورهای اصلی ماندگاری این شرکت معرفی کرد و گفت: از ابتدای فعالیت همکاران سیستم، این نگاه در فرهنگ سازمانی وجود داشته که نیروی انسانی نقش کلیدی در توسعه شرکت دارد.

مدیرعامل همکاران سیستم با اشاره به فعالیت موسسه آموزشی و پژوهشی این مجموعه توضیح داد: این موسسه علاوه بر ارتقای تخصص کارکنان، برای آموزش مشتریان و فراگیران آزاد نیز فعالیت می‌کند.

به گفته وی، با عرضه هر محصول جدید، نیروهای عملیاتی مرتبط با آن وارد دوره‌های آموزشی و به‌روزرسانی می‌شوند تا دانش آن‌ها همگام با تغییرات محصولات و فن‌آوری توسعه پیدا کند.

متن کامل گفتگو را در لینک زیر بخوانید:

انتهای پیام

 

ارسال نظر