بابک مس ایرانیان؛ شکستن انحصار لوله مسی با تکیه بر تولید مواد اولیه

کد مطلب: ۳۵۸۵۶۷
بابک مس ایرانیان؛ شکستن انحصار لوله مسی با تکیه بر تولید مواد اولیه

در دنیای صنعت تهویه مطبوع، نوآوری و خودکفایی در تامین مواد اولیه کلید پیشرفت و رقابت‌پذیری است. تلاش‌های گسترده برای شکستن انحصار تولید لوله مسی داخل شیاردار و تامین ماده اولیه کاتد مس، تحولی بزرگ در صنعت تهویه مطبوع کشور ایجاد کرده است که مسیر جدیدی برای بهبود کیفیت و کاهش وابستگی به واردات باز می‌کند.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

مسعود توسلی، رئیس فروش داخلی شرکت بابک مس ایرانیان در گفت‌و‌گو با کاماپرس ضمن اعلام این دستاورد، به روند تحقیق و توسعه این محصول نیز اشاره کرد.

وی گفت: در دوسال گذشته، تمرکز اصلی ما بر محصول لوله مسی داخل شیاردار بوده است. پیش از آن، این محصول به صورت انحصاری و توسط یک تامین‌کننده عرضه می‌شد.

توسلی توضیح داد: ما بحث تحقیق و توسعه (R&D) لوله مسی داخل شیاردار را از سال 1401 آغاز و خوشبختانه آن را در سال 1402 لانچ کردیم. در حال حاضر، دوسال است که با محوریت همین لوله‌ها در انجمن و نمایشگاه تاسیسات و تهویه مطبوع حضور پیدا می‌کنیم.

رئیس فروش داخلی این شرکت در بخش دیگری از صحبت‌های خود به افزایش تعدد تولیدکنندگان لوله مسی اشاره کرد و این موضوع را شمشیری دولبه دانست و خاطر نشان کرد که به واسطه شکست انحصار، دوستان می‌توانند از تامین‌کنندگان مختلف خرید کنند. با این حال این محصول به علت تعدد تولیدکنندگان با کیفیت‌های متفاوتی ارائه می‌شود.

وی همچنین در پایان اضافه کرد که تمایز ما با سایر تولیدکنندگان لوله‌های مسی در این است که بابک مس ایرانیان تنها شرکتی است که ماده اولیه لوله مسی به اسم کاتد مس را تامین و تولید می‌کند. این مزیت دو نتیجه مهم را به همراه دارد. اول اینکه دیگر معطل تولیدکنندگانی که در بورس کاتد عرضه می‌کنند، نشده و دوم آنکه کنترل مواد ورودی کارخانه کاملا در دست شرکت خواهد بود.

انتهای پیام

ارسال نظر