قیمت روز لپ تاپ

قیمت روز لپ تاپ-کاماپرس
x تبلیغات
هلو

صرف نظر از کارت گرافیک، حافظه داخلی، اندازه و ویژگی‌های دیگر، این قیمت لپ تاپ است که مولفه‌ای مهم در انتخاب و خرید به شمار می‌آید. آگاهی از قیمت روز لپ تاپ برندهای معتبر به همراه گارانتی به کاربران کمک می‌کند تا بهترین گزینه را انتخاب کنند. کاماپرس در ادامه آخرین قیمت لپ تاپ را در بازار با همراهی لیون کامپیوتر معرفی می‌کند.

تصویرمدلمشخصاتقیمتجزئیات
قیمت روز لپ تاپ -کاماپرسلنوو24G، 512SSDG61.000.000گیمینگ
قیمت روز لپ تاپ- کاماپرسلنوو16G، 512SSDG61.799.000گیمینگ
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرسایسوس16G، 512SSDG61.399.000گیمینگ
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرساچ پی16G، 1TBSSD60.700.000گیمینگ
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرسایسوس 16G، 512SSDG61.399.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپایسوس32G، 1TBSSD95.999.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپایسوس8G،  512SSDG39.390.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرسایسوس 16G، 512SSDG33.990.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرسلنوو 16G، 512SSDG37.499.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ_کاماپرسلنوو8G، 256SSDG20.559.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ_کاماپرسلنوو16G، 512SSDG56.199.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرسام اس آی16G، 512SSDG31.890.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرسام اس آی 16G، 512SSDG41.359.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرسام اس آی 16G، 1TBSSD54.399.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرس ام اس آی16G، 1TBSSD66.250.000لپ تاپ 13.3 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرساچ پی 8G، 512SSDG55.500.000لپ تاپ 15.6 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرساچ پی16G، 1TBSSD87.990.000لپ تاپ 16.1 اینچی
قیمت روز لپ تاپ-کاماپرساچ پی16G، 1TBSSD76.800.000لپ تاپ 16 اینچی

لپ‌تاپ از چه اجزایی تشکیل شده است؟

برای خرید لپ‌تاپ مورد نیازتان باید بخش‌های مختلف آن را بشناسید، در مورد انواع لپ‌تاپ بدانید و آن‌ها را با یکدیگر مقایسه کنید تا به نتیجه متناسبی دست پیدا کنید. برای این منظور توجه به قطعات داخلی و خارجی لپ‌تاپ اهمیت دارد.

بخش‌های مهم‌تر در خرید لپ‌تاپ:

توجه به تمام اجزای لپ‌تاپ در هنگام خرید آن اهمیت دارد و باید مورد بررسی قرار گیرد. با این حال توجه کنید که در برخی قطعات اهمیت ویژه‌ای دیده می‌شود و پیش از هر چیز باید آن‌ها را بررسی کنید.

مادربرد (Motherboard)، به عنوان قلب لپ‌تاپ

در هنگام خرید لپ‌تاپ اولین چیزی که باید به آن توجه کرد مادربرد و اجزای آن است. مادربرد یک برد مدار چاپی است که اجزای سازنده سیستم در آن قرار گرفته‌اند و تمام اجزای دیگر لپ‌تاپ در نهایت به آن متصل هستند. این بخش در لپ‌تاپ‌های مختلف اندازه‌ها و شکل‌های گوناگونی دارد و از ویژگی‌های مهم آن داشتن سوکت برای تراشه‌ها، اسلات‌هایی برای حافظه، تراشه‌های فیرمور و اتصال برق است. در بررسی کردن این بخش از لپ‌تاپ چند بخش مانند بایوس، باتری CMOS، حافظه کش، CPU و موارد دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرند.

x تبلیغات
دریان سفر امید

اول باید در مورد سی پی یو بپرسید!

CPU یا واحد مرکزی پردازش یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در انتخاب لپ‌تاپ مناسب است. این بخش با کارایی پردازش سیستم معمولا توسط دو شرکت Intel و AMD ساخته می‌شود. سرعت این قطعه که مانند مغز لپ‌تاپ عمل می‌کند با واحد گیگاهرتز اندازه‌گیری می‌شود. پردازنده‌ها معمولا با تعداد هسته نیز معرفی می‌شوند که هر چه تعداد این هسته‌ها بیشتر باشد سیستم توان بیشتری خواهد داشت و برای باز کردن برنامه‌های سنگین‌تر مناسب خواهد بود.

سرعت‌هایی که در مورد لپ‌تاپ گفته می‌شوند برای نشان دادن قدرت عملکرد CPU به کار می‌روند. بالا بودن قدرت این بخش به این معنا است که می‌توانید برنامه‌های بیشتر و سنگین‌تری را به طور همزمان استفاده کنید. توجه به CPU برای کاربردهای حرفه‌ای‌تر ضرورت زیادی دارد.

حافظه رم برای امکان بیشتر در اجرای برنامه‌ها

حافظه رم (RAM) حافظه‌ای مهم و موقتی است که کاربرد اصلی آن نگه‌داری از داده‌ها و برنامه‌های در حال استفاده است. این حافظه که به افزایش سرعت سیستم کمک می‌کند در صورت خاموش شدن سیستم تمام اطلاعاتش را از دست خواهد داد. توجه داشته باشید که بیشتر بودن حافظه رم به این معنا است که امکان بیشتری برای اجرای همزمان برنامه‌ها خواهید داشت.

اهمیت هارد درایو در نگه‌داری فایل‌ها

این بخش که به آن دیسک سخت (Hard Drive) نیز می‌گویند بخشی از حافظه ذخیره‌سازی در سیستم است که تمام بخش‌ها در آن قرار می‌گیرند. این بخش با دو نوع متداول IDE و SATA در لپ‌تاپ‌ها وجود دارد که می‌توان بر اساس رابطشان آن‌ها را بررسی کرد. بیشتر بودن حافظه در HDD و SSD به این معنا است که می‌توانید برنامه‌های بیشتری نصب کنید و از پرونده‌ها و فایل‌های بیشتر در سیستم خود نگه‌داری نمایید.

کارت گرافیک و نقش آن در سرعت سیستم

کارت گرافیک که به آن کارت ویدیو هم می‌گویند از قطعات مهم لپ‌تاپ است که وظیفه نشان دادن موارد گرافیکی روی نمایشگر لپ‌تاپ را برعهده دارد. این کارت که امکان نمایش فیلم و تصاویر را فراهم می‌کند در کاهش حجم کار پردازنده نقش دارد و هر چه کیفیت بالاتری داشته باشد تجربه روان‌تری در استفاده از انواع نرم‌افزارها مانند نرم‌افزارهای ادیت عکس در اختیار کاربر قرار می‌دهد. کارت گرافیک در بعضی از مدل‌ها سیستم حافظه مخصوص به خود را دارد که باعث افزایش سرعت سیستم می‌شود.

اهمیت فن در بالا بردن کارایی لپ‌تاپ

فن یکی دیگر از قطعات لپ‌تاپ است که با قابلیت خنک کنندگی می‌تواند عملکرد سیستم را سرعت بخشد. این قطعه توسط هیت‌سینک که بلوک مسی و گاهی آلومینیومی است گرما را به سمت فن هدایت می‌کند و در آخر گرما از آنجا به خارج از دستگاه منتقل می‌شود. تفاوت سرعت در فن‌ها به سنسورهای مادربرد و کنترل دمای پردازنده در زمان کار کردن بستگی دارد. در واقع مادربرد میزان سرعت فن را تعیین می‌کند.

باتری در لپ‌تاپ

بخش دیگر لپ‌تاپ که توجه به آن اهمیت دارد باتری آن است. ولتاژی که معمولا در باتری لپ‌تاپ‌ها استفاده می‌شود 10.8، 11.1 یا 14.8 ولت است که همگی قابلیت شارژ شدن را دارند. در لپ‌تاپ معمولا از باتری‌های یون لیتیوم (Li-ion)، کادمیوم نیکل (NiCad) و هیدرید فلز نیکل (NiMH) استفاده می‌شود. البته توجه کنید که نوع اول این باتری‌ها امروزه از رده خارج شده‌اند. در خرید لپ‌تاپ باید توجه کنید که باتری از چه تعداد سلولی ساخته شده است. هر چه میزان سلول‌ها بیشتر باشد ظرفیت باتری و دوام آن بیشتر خواهد بود. البته موارد دیگری مانند شکل اتصال سلول‌ها به هم نیز می‌تواند در تعیین سطح باتری موثر باشد.

صفحه نمایش

در لپ‌تاپ‌ها از برندهای مختلف صفحه نمایش مانند Asus، Lenovo، Dell و موارد دیگر استفاده می‌شود. در اکثر این برندها صفحه نمایش نازک کریستال مایع (LSD) به کار می‌رود برای تشخیص میزان شفاف بودن صفحه نمایش باید به تعداد پیکسل‌های آن توجه کنید. هر چه تعداد پیکسل‌ها بیشتر باشد جزئیات تصویر نیز بیشتر خواهد بود. این مسئله برای گرافیست‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد. صفحه نمایش در انواع لمسی و غیرلمسی ذر بازار موجود است که قیمت و هزینه تعمیر شکل لمسی آن بیشتر خواهد بود.

پورت‌های خارجی وسیله ارتباط لپ‌تاپ با ابزارهای دیگر

بخش مهم دیگری که توجه به آن در خرید لپ‌تاپ اهمیت دارد پورت‌های خارجی هستند. در هنگام خرید لپ‌تاپ باید به تعداد پورت‌ها و نوع آن‌ها دقت کنید. خروجی‌های USB برای اتصال وسایل جانبی مانند فلش، مموری، هارد اکسترنال، موبایل و… به کار می‌روند و پورت‌های VGA و HDMI در وصل کردن مانیتورهای جدا و یا پروژکتور مناسب هستند.

بخش‌های دیگر لپ‌تاپ

علاوه بر بخش‌های مهمی که به آن‌ها اشاره شد توجه به بخش‌های دیگر لپ‌تاپ نیز ضروری است.

اهمیت اسپیکر

اسپیکر یا بلندگو بخشی از لپ‌تاپ است که می‌تواند صداهای مربوط به فایل‌های مختلف لپ‌تاپ را پخش کند. این بخش که با آن امکان کنترل حجم صدا نیز وجود دارد معمولا بین 2.6 تا 5 وات قدرت دارد. اگر برای شما صدادهی اهمیت دارد بهتر است سراغ لپ‌تاپ‌هایی با امکانات اسپیکری بهتر بروید.

صفحه کلید یا کیبورد

کیبورد که از آن برای وارد کردن اطلاعات استفاده می‌شود ممکن است در لپ‌تاپ‌های مختلف و در برخی از کلیدها تنوع داشته باشد. به همین جهت کیبوردها را در چند دسته قرار می‌دهند که رایج‌ترین آن‌ها Qwerty است. معمولا در یک کیبورد عادی کلیدهای استاندارد تحریر، کلیدهای عملکرد از F1 تا F12 کلیدهای مکان نما و عددی و در نهایت کلیدهای خاصی مانند Ctrl، Alt، Ins و Del وجود دارند.

درایو نوری

درایو نوری (Optical drive) بخشی از لپ‌تاپ است که سی دی، دی وی دی یا دیسک‌های بلو ری را خوانده و یا می‌نویسد. این بخش از سیستم به ضبط داده‌ها با سرعت بالا کمک می‌کند و در مدل‌های جدیدتر به شکل ظریف‌تری عرضه می‌شود.

بایوس (BIOS)

بایوس بخشی از مادربرد است که می‌تواند قطعه‌های مختلف لپ‌تاپ را کنترل کند. این بخش بین سیستم عامل و سخت‌افزار به عنوان رابط عمل می‌کند و زمانی که سیستم را روشن می‌کنید سلامتی آن را بررسی کرده، برای شروع کار نرم‌افزار آماده‌سازی‌های لازم را انجام می‌دهد. بایوس روی حافظه ROM که حافظه‌ای فقط خواندنی است ذخیره می‌شود و در صورت قطع شدن برق اطلاعات آن از بین نمی‌رود.

آنتن

آنتن (Antenna) بخشی از لپ‌تاپ است که امکان وصل شدن به شکل بی سیم به اینترنت وای فای، بلوتوث و موارد این چنینی را فراهم می‌کند. آنتن لپ‌تاپ معمولا در باند فرکانس WLAN یا بلوتوث کار می‌کند.

نقش تاچ پد در سرعت عمل کاربر

تاچ پد یا ترک پد (Trackpad) قسمت لمسی پایین کیبورد است که به امکان حرکت دادن نشانگر  ماوس را به شکل لمسی فراهم می‌کند. این بخش امکان سفارشی سازی دارد و استفاده از آن باعث افزایش سرعت کاربر می‌شود. این قطعه در صورت استفاده بیشتر زودتر دچار مشکل می‌شود و به همین جهت استفاده از ماوس جداگانه بهتر است. با این حال هر چه کیفیت تاچ پد بیشتر باشد قابلیت بیشتری در استفاده از آن به وجود خواهد آمد.

پنل‌ها و لولای لپ‌تاپ

دو پنل اصلی در اکثر لپ‌تاپ‌ها وجود دارد. قاب اصلی یا بیس پنل که قطعات لپ‌تاپ روی آن قرار می‌گیرند و قاب بالایی یا تاپ پنل که نمایشگر روی آن وصل می‌شود. لولای لپ‌تاپ نیز امکان چرخاندن صفحه نمایش بر روی بیس پنل را به ما می‌دهد. در زمان خرید باید به کیفیت این بخش‌های خارجی توجه کرد تا طول عمر سخت‌افزاری لپ‌تاپ بیشتر باشد.

کاربرد خود را مشخص کنید

قبل از خرید باید نوع استفاده از لپ‌تاپ را مشخص کنید. افرادی که قصد خرید لپ‌تاپ برای گیمینگ به شکل حرفه‌ای، فیلم‌سازی و انیمیشن‌سازی یا طراحی‌های سنگین را دارند در دسته افرادی قرار می‌گیرند که سیستم مورد نیازشان باید بسیار سطح بالا و حرفه‌ای باشد. در صورت استفاده از لپ‌تاپ برای کارهای مهندسی و طراحی‌های نه چندان سنگین و نه چندان سبک می‌توان سطح لپ‌تاپ را پایین‌تر از دسته اول در نظر گرفت.

لپ‌تاپ‌های دانشجویی، اداری و تجاری کاربردی نیمه حرفه‌ای دارند و لپ‌تاپ‌های خانگی، مولتی مدیا و به طور کلی ساده‌تر در دسته لپ‌تاپ‌های عادی قرار می‌گیرند.

لپ‌تاپ گیمینگ چه ویژگی‌هایی دارد؟

در خرید لپ‌تاپ گیمینگ به پردازنده‌ای قوی نیاز دارید. برای این منظور باید سراغ پردازنده‌ای با هسته مرکزی Core i9 یا Core i7 از برند اینتل و Ryzen 7 از برند AMD بروید. رم مورد نیاز برای لپ‌تاپ گیمینگ 64 تا 32 گیگابایت است و بهتر است کمتر از این حجم را در نظر نگیرید. البته رم 16 گیگابایت نیز برای کاربرد گیمینگ مناسب است. کارت گرافیکی مورد نیاز برای این لپ‌تاپ‌ها نیز باید قدرت بالایی داشته باشد تا بتواند بازی‌های مختلف را اجرا کند. برای این منظور حافظه اختصاصی کارت گرافیکی باید بیش از 6 گیگابایت باشد.

ظرفیت هارد مورد نیاز برای لپ‌تاپ‌های گیمینگ باید بیش از یک ترابایت باشد و یک حافظه SSD جداگانه با حداقل 250 گیگابایت ظرفیت نیز لازم است. برای گیمرها استفاده از صفحه نمایش بزرگ (Wide) توصیه می‌شود و به همین جهت در هنگام خرید باید توجه داشت که اندازه صفحه نمایش بیشتر از 15 اینچ باشد. وضوح تصویر QHD، Full HD و UHD در این لپ‌تاپ‌ها اهمیت دارد و اسپیکری با قدرت بالا مورد نیاز است.

لپ‌تاپ دانشجویی چه مشخصاتی دارد؟

برای کاربرد دانشجویی لپ‌تاپ می‌توانید از پردازنده Core i5 یا Core i3 برند اینتل و از پردازنده Ryzen3 یا AMD FX از برند AMD استفاده کنید. در این کاربرد استفاده از رم 4 تا 8 گیگابایتی کافی است و در مورد کارت گرافیک اختصاصی به حجم دو یا چهار گیگابایتی نیاز دارید. استفاده از مدل‌های GeForce MX130 یا 110GeForce MX برند NVIDIA در لپ‌تاپ‌های نیمه حرفه‌ای دانشجویی رایج است. با توجه به کاربرد افراد که ممکن است کم یا زیاد باشد ظرفیت هارد سیستم نیز می‌تواند متفاوت باشد. البته معمولا این دستگاه‌ها 1 ترابایت ظرفیت دارند. البته این مشکل با استفاده از هارد اکسترنال قابل حل است.
دقت تصویر FULL HD و HD در این نوع از لپ‌تاپ‌ها رایج است. در مورد اندازه صفحه نیز به دلیل اهمیت حمل لپ‌تاپ در دوران دانشجویی توصیه می‌شود که صفحه لپ‌تاپ بزرگ‌تر از 15.6 اینچ خریداری نشود.

بهترین لپ‌تاپ برای کارهای گرافیکی کدام است؟

اگر استفاده از برنامه‌های گرافیکی و طراحی برای شما در اولویت قرار دارد باید در هنگام خرید قبل از هر چیز کارت گرافیک محصول را بررسی کنید. کارت گرافیک تاثیر زیادی در سرعت و کیفیت کارکرد گرافیکی دارد و به همین جهت حافظه اختصاصی آن نیز باید بیش از 6 گیگابایت باشد. به طور کلی در انجام این فعالیت‌ها بهتر است از برند NVIDIA مدل GeForce RTX 2080 Ti و GeForce RTX 2070 استفاده شود. پردازنده مورد نیاز برای این کاربرد باید دارای هسته مرکزی Core i9 و Core i7 از برند اینتل بوده و از برند AMD هسته مرکزی Ryzen7 را داشته باشد. حافظه رم مورد نیاز برای کارهای گرافیکی سنگین 64 تا 32 گیگا بایت است که بیشترین ظرفیت رم در بازار به حساب می‌آیند. البته اگر موارد دیگر کیفیت بالایی داشتند می‌توانید به رم 16 گیگابایتی نیز قانع باشید.
یکی از مهم‌ترین مسائلی که در خرید لپ‌تاپ باید به آن دقت کرد بزرگ بودن صفحه نمایش آن است. طراحان حرفه‌ای از صفحه نمایش wide استفاده می‌کنند که معمولا بیش از 15 اینچ هستند و وضوح تصویر FULL HD، QHD و UHD دارند. در لپ‌تاپ‌هایی که بسیار حرفه‌ای هستند برای اینکه نرم‌افزارهای با حجم بالا قابل اجرا باشند بهتر است از ظرفیت هارد یک ترابایتی استفاده کرد. علاوه بر این استفاده از یک حافظه SSD جدا با ظرفیت 250 گیگابایت نیز لازم است.

چه لپ‌تاپی برای امور مهندسی مناسب است؟

افرادی که برای امور مهندسی یا طراحی‌های نیمه سنگین به لپ‌تاپ نیاز دارند می‌توانند سراغ لپ‌تاپ‌های حرفه‌ای بروند. این لپ‌تاپ‌ها یا دارای Core i7 یا Core i5 از اینتل هستند و یا در آن‌ها از Ryzen 5  یا AMD FX استفاده شده است. لپ‌تاپ‌های مهندسی ظرفیت رم حداقل 8 تا 16 گیگابایتی نیاز دارند و این رم برای نرم‌افزارهای فتوشاپ، ایلاستریتور یا نرم‌افزارهای مهندسی مثل اتوکد مناسب است.
در این لپ‌تاپ‌ها علاوه بر حافظه داخلی یک ترابایتی در اکثر مواقع به یک درایو SSD با ظرفیت حداقل 120 گیگابایت نیز نیاز است. در این مدل حافظه گرافیکی اختصاصی حداقل 4 گیگابایت باید باشد و کارت گرافیک GeForce MX150 یا  GeForce MX250 و GeForce MX230 برند انویدیا نیز لازم است. معمولا در کاربردهای مهندسی اندازه صفحه نمایش نیز اهمیت دارد و با کیفیت FULL HD بین 14 تا 17 اینچ قرار می‌گیرد.

لپ‎تاپ اداری چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای خرید لپ‌تاپ اداری بهتر است ابعاد سیستم مورد نیاز بیشتر از 15.6 اینچ نباشد. کیفیت تصویر FULL HD و HD برای این لپ‌تاپ‌ها مناسب است و معمولا از پردازنده‌ای با هسته مرکزی Core i5 یا Core i3 اینتل یا Ryzen 3  برند AMD در آن‌ها استفاده می‌شود. حافظه رم مورد نیاز برای لپ‌تاپ اداری 4 تا 8 گیگابایت است و کارت گرافیکی 2 تا 4 گیگابایتی برای استفاده از آن کافی است. با توجه به کاربرد سیستم می‌توان میزان ظرفیت سیستم را یک ترابایت در نظر گرفت.

بهترین لپ‌تاپ خانگی و مولتی مدیا کدام است؟

در لپ‌تاپ‌های خانگی صفحه نمایش اهمیت زیادی دارد زیرا بیشترین کاربرد این لپ‌تاپ‌ها برای دیدن فیلم است. کیفیت تصویر FULL HD بهترین کیفیتی است که برای این لپ‌تاپ‌ها می‌توان پیدا کرد. در صورتی که اهل فیلم دیدن نیستید می‌توانید به کیفیت HD راضی باشید. اندازه صفحه نمایش مناسب برای این کاربرد معمولا 13 تا 15.6 اینچ است. در این سیستم‌ها حافظه 500 گیگابایتی برای هارد سخت کافی به نظر می‌رسد. البته هر چه این حافظه بیشتر باشد بهتر است و حتی می‌توان 1 ترابایتی آن را تهیه کرد.
برای این دستگاه‌ها داشتن CPU با هسته مرکزی Core i3 یا Celeron از برند اینتل کافی است. رم مورد نیاز برای لپ‌تاپ خانگی به اندازه 4 گیگابایت بوده و در آن نیازی به کارت گرافیک اختصاصی وجود ندارد. در این سیستم‌ها می‌توان از حافظه گرافیکی مجتمع Intel UHD 620 استفاده کرد.

لپ‌تاپ بخریم یا کامپیوتر رو میزی؟

انتخاب بین لپ‌تاپ یا کامپیوتر رو میزی باید متناسب با نیاز افراد صورت گیرد. مهم‌ترین تفاوت در این دو مدل قابل حمل بودن و نبودن آن‌ها است. کسانی که در محلی ساکن هستند و به کامپیوتر خانگی روی میز یا کامپیوتر اداری نیاز دارند بهتر است سراغ لپ‌تاپ نروند. البته لپ‌تاپ قابلیت استفاده برای تمام کاربردها را دارد و به همین جهت حتی برای محیط اداره یا خانه نیز می‌توان از آن‌ها کمک گرفت. ویژگی مثبت لپ‌تاپ این است که در صورت لزوم به سادگی می‌توان آن را حمل کرد.

انواع لپ‌تاپ‌ها

با توجه به پیشرفت تکنولوژی مدل‌های سبک‌تر و جدیدتر لپ‌تاپ‌ها جایگزین مدل‌های قدیمی‌تر شده‌اند. این مدل‌ها کارایی بیشتری نیز دارند و به سادگی در اختیار همه قرار می‌گیرند.

لپ‌تاپ نوت بوک (Notrbook)

رایانه‌های قابل حمل به دو دسته بزرگ نوت بوک و لپ‌تاپ تقسیم می‌شوند که نوت بوک‌ها در اندازه‌های کوچک‌تری در دسترس هستند. البته امروزه با توجه به نازک و ظریف‌تر شدن لپ‌تاپ‌ها تفاوت زیادی بین آن‌ها و نوت بوک‌ها نمانده است.

لپ‌تاپ اولترا بوک (Ultrabook)

این لپ‌تاپ‌ها که سال 2011 وارد بازار شده‌اند وزن و ضخامت کمتری دارند. عمر باتری آن‌ها بیشتر و سرعتشان نیز بیشتر است. در این مدل از لپ‌تاپ‌ها هارد دیسک و پورت اترنت حذف شده است.

لپ‌تاپ اولترا پرتابل (Ultraportable)

به لپ‌تاپ‌های بسیار باریک گفته می‌شود که با نام ساب نوت بوک (sub-notebook) نیز شناخته می‌شوند.

لپ‌تاپ کروم بوک (Macbook)

این دستگاه با سیستم عامل chromeOS تحت لینوکس کار می‌کند و برای کار با وب‌اپ‌ها و داده‌های cloud مناسب است. این سیستم‌ها برای مدارس و شرکت‌ها مناسب در نظر گرفته می‌شوند زیرا برای مدیریت و امنیت کاربرد بالایی دارند.

لپ‌تاپ مک بوک (Macbook)

این لپ‌تاپ از رایانه‌های قابل حمل اپل است که در دو شکل بسیار نازک (MacBook Air) و با کارایی بالا (MacBook Pro) در بازار وجود دارد. این محصولات با سیستم عامل macOS کار می‌کنند.

لپ‌تاپ کانورتیبل (Convertible)

این سیستم از ترکیب لپ‌تاپ و تبلت ساخته شده است و به لپ‌تاپ 2 در 1 یا هیبرید نیز معروف است. می‌توان در این مدل هم صفحه نمایش لمسی و هم صفحه کلید جدا شونده را تجربه کرد.

تبلت به عنوان لپ‌تاپ

دستگاه‌هایی مانند Surface مایکروسافت در این دسته قرار می‌گیرند. کافی است به این مدل‌ها کیبورد را اضافه کنید تا به لپ‌تاپ تبدیل شوند.

نِت بوک (Netbook)

این لپ‌تاپ‌ها در واقع دسته‌ای از لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت هستند که بیشتر برای محاسبه‌های وصل شده به اینترنت استفاده می‌شدند و امروزه کاربردی ندارند. قدرت پردازش در این مدل‌ها بسیار پایین است.
انتهای پیام
x تبلیغات
فیلیمو
فارکسیو
This entry was posted in . Bookmark the permalink.
x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان