به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس بانکها باید تسهیلات مسکن را پرداخت کنند و اگر این اتفاق رخ ندهد، مردم میتوانند شکایت کنند تا پیگیری و رسیدگی شود.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ بانکی، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس به نقل از برنا، عادل نجف زاده مسکن سازی را تکلیف همهی دولتها دانست و ادامه داد: مسکن باید بر اساس عرضه و تقاضای معین سطح جامعه صورت گیرد و باید اولویت تمامی دولتها باشد. اکنون تقاضا از عرضه پیشی گرفته و باید به تقاضاها، پاسخ درست داد. عرضه در حال حاضر نیز وجود دارد ولی نامطلوب است و پاسخگوی نیازها نیست؛ البته عرضه در بازار در اختیار صاحب اصلی قرار نمیگیرد و همین باعث یاس مردم شده است.
بیشتر بخوانید:
نماینده مردم خوی در مجلس به وظیفه دولت برای ساخت مسکن اشاره کرد و گفت: مسئله مسکن سیاسی و جناحی نیست و مشکل بسیاری از جوانان به خصوص بالا رفتن سن ازدواج آنها همین عدم تامین مسکن است.
ساخت یک میلیون مسکن در سال و طی 4 سال 4 میلیون مسکن قابل اجرا است؛ زیرا نهادههای مرتبط با مسکن در داخل کشور در حال تولید است و نیروی متخصص در همه زمینهها وجود دارد و دلیلی برای توقف ساخت مسکن وجود ندارد.
همچنین این مسئله مرتبط با تحریمها نیست و اگر سرمایه وارد بازار مسکن شود این بازار از سرگردانی خارج شده، چیزی بر آن تاثیرگذارنیست و به نفع مردم خواهد بود.
این مقام مسئول به رونق شغل پس از رونق ساختوساز مسکن اشاره کرد و گفت: پس از رونق ساختوساز مسکن 700 شغل به صورت مستقیم ایجاد میشود. به عنوان مثال ایجاد فضای سبز مثل پارکسازی پس از رونق ساختوساز ایجاد خواهد شد.
این عضو کمیسیون عمران مجلس درباره تسهیلات بانکی اظهار کرد: اگر بانکها تسهیلات لازم را برای مردم تامین نکنند، در حق مردم اجحاف کردهاند؛ چراکه از زمان دولت نهم و دهم تاکنون تمام اقساط مربوط به این بخش پرداخته شده و به حساب صندوق ملی واریز شده است و بهانهای برای عدم پرداخت تسهیلات وجود ندارد.
با توجه به آمادگی نهاده و عزم دولت باید ساختوسازها آغاز شوند. مجلس نیز زمینهای مناسب و کارشناسی شده را برای این کار قرار داده است تا با مشکلات مسکن مهر مواجه نشویم.
نجفزاده درباره تکلیف بانکها برای پرداخت تسهیلات نیز گفت: ما برای بانکها قوانینی تعریف کردهایم تا اجرا کنند. در صورت عدم پرداخت تسهیلات توسط بانکها، مردم میتوانند شکایت کنند تا بررسی شود. برخی سپردههای مردم در بانکها خوابیده و بانکها به جای حمایت از تولید به بنگاهداری مشغول شدهاند و از ماموریت اصلی خود فاصله گرفتهاند که در هیچ نقطه دنیا به این صورت نیست.