13 کشوری که پیش از دبی میزبانی اکسپو را به عهده داشتند

x تبلیغات
هلو

حدود دو قرن پیش، اولین نمایشگاه اکسپو در زمینه‌هایی مانند فناوری، هنر و معماری تأسیس شد. هر پنج سال، کشورها گرد هم می‌آیند تا بهترین دستاوردهای خود را در عرصه‌های مختلف در معرض نمایش قرار دهند. محل برگزاری اکسپوی امسال در شهر دبی است.

به گزارش کاماپرس، بریتانیا در سال‌های 1851 و 1862 میزبان شش میلیون بازدیدکنندة نمایشگاه ماشین‌آلات، هنرهای زیبا و مواد اولیه بود. یکی از مهم‌ترین دستاوردهای نمایشگاه بریتانیا، رونمایی از دستگاه چاپ بود. در اکسپو 2020، غرفه انگلستان ارائه‌دهنده دستاوردهای عرصه هوش مصنوعی و فناوری فضایی خواهد بود.

فرانسه میزبانی شش دوره از اکسپوها را به عهده داشته است. در چهارمین دوره از اکسپو، برج ایفل به عنوان نماد این نمایشگاه معرفی شد، به امید آنکه در آینده ساخته شود. غرفه فرانسه در نمایشگاه امسال عمدتاً به هنرهای معماری اختصاص داده شده است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

اتریش در سال 1873 و در شهر وین، میزبانی اکسپو را به عهده گرفت. نقطه عطف آن نمایشگاه، رونمایی از موتور الکتریکی صنعتی بود.

ایالات متحده آمریکا هفت بار میزبان نمایشگاه اکسپو شده است. در سال 1983 که چرخ‌وفلک‌های آمریکا معروف شده بودند، بازدیدکنندگان زیادی به اکسپوی شیکاگو رفتند تا آن را امتحان کنند. همین امر، جرقة احداث پارک‌های تفریحی مانند دیزنی‌لند را زد.

استرالیا در سال 1880 میزبانی اکسپو را عهده‌دار شد. نمایشگاه ملبورن عمدتاً روی معرفی اشیاء مختلف مثل جواهرات، تصاویر، لوازم جانبی چرمی و محصولات پارچه‌ای مثل متمرکز بود. نقطه عطف دیگر این نمایشگاه، ارائه محصولات غذایی و نوشیدنی از کشورهای مختلف بود. غرفه استرالیا در اکسپو 2020 روی سنت‌های باستان و تاریخ این کشور متمرکز است.

اسپانیا سه دوره میزبان اکسپو 2020 بود. «چشمه جادویی مونجوئیک» در اکسپوی 1929 بارسلون رونمایی شد. غرفه امسال اسپانیا عمدتاً آماده استقبال از بازدیدکنندگان با هنرهای اصیل اسپانیایی است.

بلژیک میزبانی شش دوره اکسپو را به عهده داشته است. در نمایشگاه 1897 بروکسل، «گالری انواع دستگاه‌ها»، مبدل‌های برقی، دیگ‌های بخار و سیستم‌های تهویه به نمایش گذاشته شدند. در نمایشگاه امسال، غرفه بلژیکی‌ها بیشتر به ارائه غذاهای اصیل این کشور اختصاص داده شده است.

ایتالیا در سال‌های 1906 و  2015 میزبان اکسپو بود. دستاورد نمایشگاه 2015 میلان، ارائه راه‌حل‌هایی برای بهبود کارایی تولید و مصرف بود.

هائیتی در سال 1949 میزبان اکسپو بود. محل برگزاری نمایشگاه در نزدیکی ساحل بود. این کشور عمدتاً به معرفی آثار هنری و رسوم اجدادی بومی خود پرداخت.

کانادا میزبانی اکسپوی 1967 مونترال را به عهده گرفت. از مهم‌ترین دستاوردهای این نمایشگاه، رونمایی از کپسول فضایی اتحاد جماهیر شوروی بود که در زمان خودش، سر و صدای زیادی به پا کرد. همین رونمایی، مقدمات اکتشافات فضایی دیگر را فراهم کرد. در اکسپو 2020، کانادا عمدتاً در عرصه‌های آموزشی، کشاورزی، هوافضا و چند مورد دیگر از بازدیدکنندگانش غرفه‌اش استقبال به عمل خواهد آورد.

ژاپن در سال‌های 1970 و 2005 میزبان اکسپو بود. در نمایشگاه 1970 اوکازاکا از اولین آی‌مکس در سال 1970 رونمایی شد. غرفه ژاپن در اکسپو 2020 در عرصه‌های جذاب هنر، فناوری و فرهنگ فعالیت خواهد داشت.

آلمان تنها در سال 2000 میزبان اکسپو بود. تمرکز اصلی نمایشگاه 2000 هانوفر روی روش‌های جایگزین برای حفاظت از محیط زیست بود. غرفه آلمان در اکسپو 2020 قطعاً نظر بازدیدکنندگان را در عرصه آزمایشگاه‌های تنوع زیستی، انرژی و لابراتور نوآوری شهر آینده به خود جلب خواهد کرد.

چین در سال 2010 میزبان اکسپو بود. شعار نمایشگاه شانگهای «شهر بهتر، زندگی بهتر» بود. در این نمایشگاه، بستری برای بحث و ارائه راه‌حل‌های جدید در زمینه چالش‌های شهری شکل گرفت. نتیجه نمایشگاه اکسپو 2010 شانگهای، ایجاد طولانی‌ترین سیستم متروی جهان در چین بود.

مطالب مهم و مرتبط با اکسپو:

x تبلیغات
آمیتیس تراول
سفریار آریا
فارکسیو
آ اس پ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان