سنگ قبر قسطی پدیده جدید بازار مرگ و میر

x تبلیغات
هلو

گرانی بعد از درنوردیدن بازار کالاهای اساسی ، خودرو، لوازم خانگی، موبایل و هر جای دیگری که فکرش را بکنید حالا در حال پرسه زدن در بازار مرگ و میر است و پدیده بی سابقه ای به نام سنگ قبر قسطی را در این بازار ایجاد کرده است.

به گزارش کاماپرس، مرگ این روزها به خاطر کرونا از برخی مراسم و مناسک پرخرج رها شده ولی باز هم مُردن در این ایام چندان کم‌خرج نیست. بنابراین بهتر است حتی اگر به جنبه اقتصادی مرگ نگاه می کنیم با تمام توان از خود در برابر مرگ و مهلک ترین جلوه امروز آن یعنی بیماری کرونا محافظت کنیم.

مدتی قبل گزارش جالبی از قیمت های میلیاردی قبرها در یکی از قبرستان های خصوصی و لاکچری لواسان سر و صدای زیادی به پا کرد و امروز نیز سحر جعفریان در روزنامه همشهری گزارشی خواندنی درباره یکی از بازارهای جانبی مرتبط با مرگ و میر انسان ها منتشر کرده است.

از نان قسطی به سنگ قبر قسطی رسیدیم!

وی در بخشی از این گزارش از قول یکی از دست اندرکاران بازار سنگ قبر به پدیده سنگ قبر قسطی اشاره کرده و نوشته است؛ سال قبل شنیده بودیم که مردم نان قسطی می‌خرند اما هیچ‌وقت فکر نمی‌کردیم که خرید قسطی به سنگ قبر هم برسد. خانواده متوفی یک دور که می‌زنند و قیمت‌ها را می‌بینند، ما را می‌برند گوشه مغازه و می‌پرسند که قسطی یا چکی نمی‌فروشید؟ آدم می‌ماند چه بگوید! تا امسال با چنین پدید‌ه‌ای روبه‌رو نبودیم.»

x تبلیغات
دریان سفر امید

یکی دیگر از فعالان این بازار نیز درباره این پدیده گفته است؛ «مجبوریم به آنها سنگ‌های دست دوم پیشنهاد بدهیم. سنگ‌هایی که یک‌بار از روی قبر تعویض شده و می‌شود نوشته‌های روی آن را با دستگاه محو و دوباره استفاده کرد. قیمت این سنگ‌ها ارزان‌تر و بین 800هزار تا 2میلیون تومان است و به وسع کسانی که نمی‌توانند پول سنگ نو و باکیفیت را بدهند، می‌خورد.»

گران شدن سنگ قبر به دلیل جلوگیری از واردات سنگ های چینی ارزان 

آقا ابوالفضل، همسایه سنگ‌فروش حاج‌مرتضی هم از عزادارانی می‌گوید که قید خرید سنگ قبر را می‌زنند. «قبلا بیشتر سنگ‌های چینی وارد می‌شد و قیمت‌هایش ارزان‌تر بود اما 2سال است که جلوی وارداتش را گرفته‌اند. سنگ‌های ایرانی هم که گران هستند و دست‌کم چندمیلیون تومان آب می‌خورند، همین می‌شود که برخی وقتی می‌بینند قیمت‌ها اینطوری است، بی‌خیال می‌شوند و به همان سنگ کوچکی که بهشت زهرا می‌گذارد، قناعت می‌کنند تا شاید روزی ارزان شود. مواردی هم داریم که سنگ را سفارش می‌دهند و بیعانه می‌گذارند اما موقع تحویل می‌گویند که نمی‌توانیم بقیه‌اش را بدهیم و اگر می‌شود قسطی حساب کنید.»

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

x تبلیغات
سفریار آریا
آمیتیس تراول
آ اس پ
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان