در سومین مراسم تئاتر و موسیقی حافظ که روز ۱۱ اسفند در سالن وزارت کشور برگزار شد، گروه زر با عرضه محصولات کانفکشنری خود از میهمانان پذیرایی کرد.
برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.
به گزارش کاماپرس، در این مراسم هنرمندان سرشناس موسیقی و تئاتر از جمله همایون شجریان، علیرضا قربانی، علی زندوکیلی، سالار عقیلی، گلاب آدینه و دیگر هنرمندان حضور داشتند و نفرات برگزیده در بخشهای مختلف نیز معرفی شدند.
زرکام از زیرمجموعههای گروه زر به عنوان بزرگترین کارخانه کانفکشنری و صنعت شیرینی سازی خاورمیانه در سال 1401 به بهرهبرداری رسید و کمپین معرفی محصولات کانفکشنری نیز در مهرماه امسال با معرفی محصولاتی جدید برگزار شد.
مهمترین محصولات کانفکشنری گروه زر شامل ویفرهای وینکرزو تریپرز، بیسکوییتهای بیس باکس و لایت کیک هانیپرز است. شرکت زرکام تاکنون بیش از 500 محصول به بازار عرضه کرده است.
انتهای پیام