رونمایی از کمپین «سه هیچ» تارا

x تبلیغات
طلاین

تارا به‌عنوان یکی از پلتفرم‌های خرید اعتباری در ایران، در جدیدترین کمپین خود با عنوان «سه هیچ» از محصول «اعتبار سه قسطه» رونمایی کرد. این کمپین که از ابتدای اسفند آغاز شده است، تا ۲۵ اسفند ادامه خواهد داشت.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، در این کمپین، کاربران می‌توانند اعتبار سه قسطه تارا به مبلغ 2 تا 20 میلیون تومان را با احراز هویت و اعتبارسنجی دریافت و بدون پرداخت وجه از فروشگاه‌‌های منتخب «سه هیچ» خرید و مبلغ آن را از ابتدای ماه بعد در سه قسط و بدون سود و کارمزد تسویه کنند.

در این کمپین، برترین فروشگاه‌های تحت پوشش تارا همچون جین وست، گوشی شاپ، تپسی شاپ، ساعتچی، سفر مارکت، بیمه دات کام، سفیر، روژا، جانبو، سوپرمارکت فوری دیجی‌کالا و چندین فروشگاه آنلاین و حضوری دیگر مشارکت کرده‌اند.

x تبلیغات
دریان سفر امید

شرکت کنندگان برای دریافت و استفاده از اعتبار سه‌قسطه تا آخر اسفند و برای استفاده از تخفیف ۱۰۰ درصدی جین وست فقط تا ۷ اسفند مهلت دارند.

انتهای پیام

مرتبط با : تارا
x تبلیغات
نادیا پرواز
ناخداسفر
آراس پرواز نوین
پیوان
اقامت 24

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان