آیوا که برندی سرشناس و قدیمی در بازار محصولات صوتی – تصویری است، روز گذشته در میان تبلیغات دور زمین بازی دربی خودنمایی میکرد.
به گزارش کاماپرس، برند ژاپنی آیوا روز پنجشنبه با شعار «بازگشت سامورایی» حضور دوبارهاش در سطح اول فوتبال ایران را اعلام کرد.
آیوا که در سالهای میانه دهه هفتاد روی پیراهن پرسپولیس تبلیغ میکرد و حتی در قهرمانی این تیم در جام حذفی سال 1378 و پیروزی در فینال جنجالی این تیم مقابل استقلال نقش داشت، پس از مدتی جای خود را به برندهای کرهای سامسونگ و الجی داد.
بیشتر بخوانید:
- بهره برداری زرپاد از دربی 105
- رقابت برندهای ابزارآلات صنعتی در دربی تهران
- دربی در محاصره برندهای صنایع غذایی / ایرانسل خوشحال از غیبت همراه اول
آیوا البته بعد از حضور روی پیراهن پرسپولیس، سراغ آبیها رفت و مدتی نیز از استقلال حمایت کرد. آبیها در فینال جام حذفی فصل 83-82 مقابل سپاهان، پیراهنهایی پوشیدند که روی آن آرم آیوا بود. آنها در دیدار رفت و برگشت به زردهای اصفهان باختند.
در ادامه تصاویری از حضور آیوا روی پیراهن سرخابیها در اواسط دهه هفتاد تا اوایل دهه هشتاد مشاهده میکنید.
انتهای پیام
مرتبط با :