تلاش انجمن برندهای پوشاک برای حل مشکلات صنعت

مهرداد افزار تعطیلات هالیدی
x تبلیغات
نرم افزار حسابداری پارمیس

مهرداد افراز، موسس و مدیرعامل برند پوشاک هالیدی یا تعطیلات، در گفت و گو با کاماپرس، نسبت به انتخابات جدید هیات رئیسه انجمن برندهای پوشاک اظهار امیدواری کرد و آن را مسیری روشن برای بهبود عملکردها و توسعه صنعت پوشاک در ایران دانست.

به گزارش کاماپرس، سومین انتخابات انجمن برندهای پوشاک ایران به زودی آغاز می‌شود و به همین جهت، در ادامه این گزارش به گفت‌وگو با مهرداد افراز یکی از فعالین حوزه پوشاک می‌پردازیم.

کاهش اهمیت صنعت پوشاک در ایران

مهرداد افراز در مورد کاهش اهمیت صنعت پوشاک در ایران و شرایط بد اقتصادی مردم گفت: متاسفانه با توجه به اوضاع سیاسی و اقتصادی که در سال‌های اخیر در کشور داشتیم حال صنایع خوب نیست، بخصوص در یکی دو سال اخیر و با توجه به مشکلات تغییر دولت در یک سال اخیر و مشکلاتی از جمله کمبود گاز و برق، در کنار افزایش قیمت دلار به نظرم 80 درصد صنایع به مشکل برخوردند و در سال 1403 این مشکل به اوج خود رسیده است.

بخصوص صنعت پوشاک و نساجی و برندهایی که در ریتیل هستند حال خوبی ندارند، مشکلات کارگری و بیمه یا مشکلات دیگر دارد صنعت پوشاک را از پا در می‌آورد. یکی از راه‌هایی که به ذهن ما می‌رسد، تشکیل انجمن در صنایع مختلف است تا بتوانیم مشکلات خود را به گوش دولتمردان برسانیم. متاسفانه با تغییر دولت و وزرا ما خیلی از کارهایی که پیش برده بودیم و قرار بود به نتیجه برسند دوباره از دست دادیم و به سر خط رسیدیم. انگار می‌خواهیم دوباره چرخ را اختراع کنیم.

لزوم مشورت گرفتن از متخصصین در زمینه پوشاک

افراز در ادامه افزود: یکی از مشکلاتی که صنایع در کشور ما دارند این است که با آمدن وزرای جدید دنباله کار پیگیری نمی‌شود و از کسانی که در آن صنعت تجربه دارند مشاوره نمی‌گیرند. به نظرم ما باید در صنایع کسانی را داشته باشیم که در آن رشته‌ها عملکرد و تجربه داشته باشند. کسی که فقط تحصیلات دانشگاهی  دارد و یا به هر عنوانی وارد پستی می‌شود در حالی که تخصصی ندارد باید از متخصصان آن صنعت برای پی بردن به راه حل‌ها استفاده کند. یکی از معضلات صنایع کشور ما همین مسئله است.

x تبلیغات
گردشگران شیراز

انجمن برندها که دوره سوم آن در حال شکل‌گیری است، خوشبختانه کارهای خوبی انجام داده است. یکی اینکه توسعه‌ای که ما برندها داشتیم توسط یک گروهی در هیات رئیسه انجمن ویژندها به شرکتی برون سپاری شد و موفق شدیم نیاز بازار را متوجه شویم. جایگاه برندها تقریبا مشخص شده است. البته درست است که خیلی کم و کسر داشته اما حرکت خوبی بوده است.

در ادامه ویدیویی از گفت‌وگو با مهرداد افراز را تماشا می‌کنیم.

سایت تیپ ست

افراز در مورد یکی از حرکت‌های جذاب انجمن ویژندها که در سه چهار سال گذشته اتفاق افتاده گفت: تیپ ست یکی از فعالیت‌های اخیر انجمن بوده، این سایت برندها را معرفی می‌کند و محصولات آن‌ها را نشان می‌دهد؛ این عمل به طور اختصاصی مربوط به پوشاک است. به نظرم هنوز تیپ ست به آن جایگاهی که ما در پوشاک می‌خواهیم نرسیده است ولی خیلی آینده خوبی دارد.

مسیر آینده انجمن برندها

مهرداد افراز در مورد آینده انتخابات هیات رئیسه گفت: من امیدوارم که انتخابات هیات رئیسه جدید خیلی پرشورتر و حرفه‌ای‌تر برگزار شود که برندها بتوانند نیازهایشان را در این تشکل به گوش هیات رئیسه برسانند و ما بتوانیم به طور هدفمند جلساتی با هیات وزیران و وزارت صمت داشته باشیم.

او در ادامه افزود: مشکل اساسی که در سال 1403 داریم، مشکل نقدینگی است که تمامی برندها به آن برخورده‌اند. 90 تا 95 و حتی 100 درصد برندها مشکل نقدینگی و فروش دارند و طبق بررسی‌ها علت اصلی این است که حال مردم خوب نیست. مردم با توجه به هزینه‌هایی که در کشور بیشتر شده و درآمدشان افزایش پیدا نکرده است، قدرت خرید کمتری دارند که به خصوص در پوشاک خیلی به چشم می‌آید، زیرا جزو اولویت‌های دوم نیز نیست.

او همچنین اضافه کرد: ما قبلا می‌گفتیم اولویت اول مردم خورد و خوراک است و بعد پوشاک در حالیکه درحال حاضر اینگونه نیست. ما کارگرهایمان در 4 الی 5سال گذشته 4 میلیون حقوق می‌گرفتند و 700 هزار تومان اجاره می‌دادند. هزینه‌های جانبی دیگر خیلی جزئی بود. اما الان علاوه بر خورد و خوراک که مقدار زیادی از نقدینگی مردم را گرفته است، اجاره خانه‌ها اجاره مغازه‌ها و هزینه‌هایی که نباید انقدر افزایش پیدا می‌کرد مانند مسائل اینترنت و…  طوری عمل کرده است که جایگاه پوشاک در خانواده دارد به جایگاه پنجم و ششم می‌رسد.

اگر دولتمردان به داد صنعت پوشاک نرسند به نظرم آینده تاریکی خواهیم داشت. در یکی دو ماه تا شاید بعد از عید خیلی از تولیدکنندگان و برندها به فکر جمع کردن باشند چون مقدار فروش با مقدار تولید آن‌ها همخوانی ندارد و هی دارد از میزان سرمایه آن‌ها کم می‌شود. انشالله که در انتخابات جدید هیات مدیره بتوانیم تیم قوی انتخاب کنیم که بتوانند مشکلات را خیلی قوی‌تر به گوش دولتمردان برسانند.

انتهای پیام

مرتبط با : انجمن ویژندهای پوشاک ایران
x تبلیغات
نادیا پرواز
گراد
اقامت 24
پیوان
ناخداسفر
آراس پرواز نوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان