در سالهای اخیر دریافت ویزای کانادا به علت سختگیریهای این کشور در پذیرش مهاجر، کار بسیار سختی بوده است؛ با این حال برخی از روشهای اخذ ویزای کانادا بیشتر پیشنهاد میشوند که یکی از این روشها، ویزای استارتاپ است.
به گزارش کاماپرس، اگر به دنبال پرطرفدارترین روشهای دریافت ویزای کانادا هستید، باید بدانید که لزوما گزینه مشخصی برای این امر وجود ندارد و هر کسی بسته به شرایط و هدف خود برای دریافت ویزای کانادا، میتواند ویزای به خصوصی را برای ورود به این کشور اخذ کند و نمیتوان گفت که یک نوع از ویزا بهترین یا پرطرفدارترین روش اخذ ویزای کانادا است.
بااین حال، گفته میشود ویزاهای استارتآپ و خرید بیزینس یا همان سرمایهگذاری جزو روشهایی هستند که بیشتر پیشنهاد میشوند. البته این در شرایطی است که وضعیت مالی شما مناسب دریافت این دو نوع از ویزای کانادا باشد.
در ادامه این مطلب کاماپرس میتوانید با این دو نوع ویزا و مزایای آنها بیشتر آشنا شوید.
استارتآپ ویزا
هدف از ویزای استارتاپ کانادا جذب کارآفرینانی است که میتوانند موجب رشد و نوآوری اقتصادی در کانادا شوند. درحقیقت ویزای استارتآپ راهی مستقیم برای دریافت اقامت دائم (PR) کارآفرین و خانواده او است. همچنین دسترسی به بودجه و راهنمایی، سیاستهای حمایتی از کارآفرینان ایرانی در سال 2025، شرایط مقرون به صرفه و کیفیت بالای زندگی از دیگر مزایای این نوع از ویزای کانادا هستند.
به طور کلی این برنامه متقاضیان را با سازمانهای تعیین شده مانند انکوباتورهای کسب و کار، شرکتهای سرمایه گذاری که حاضر به ریسک هستند و سرمایه گذاران خیریه متصل و اطمینان حاصل میکند که استارتآپها از حمایت لازم برای موفقیت برخوردار هستند.
در نظر داشته باشید که برای دریافت استارتآپ ویزای کانادا حداقل باید 80 هزار دلار کانادا داشته باشید.
بیشتر بخوانید:
- شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا در سال 2025
- چرا درخواست ویزای کانادا ریجکت می شود؟
- انواع ویزای انگلیس و نحوه دریافت آنها
ویزای کانادا با خرید بیزینس یا سرمایهگذاری
خرید بیزینس فرآیندی است که شما یک کسب و کار موجود در کانادا را خریداری میکنید. این اقدام میتواند از طریق خرید دارایی یا سهام یک شرکت باشد. در این فرآیند باید دقیق بررسی کنید که یک کسب و کار خوب و سودده را انتخاب کنید، فرآیند مذاکره را به خوبی پیش ببرید، دریافت و پرداخت منابع مالی را کنترل کنید و در نهایت با قوانین مالیاتی جهت پیشبرد مسیر کسب و کارتان آشنایی داشته باشید.
این نوع از ویزا برای افرادی که سن بالایی دارند و تحصیلات خاصی هم ندارند، گزینه مناسبی به شمار میرود، اما باید در نظر داشته باشید که این روش هزینه زیادی دارد و حداقل باید 10 میلیارد تومان برای سرمایهگذاری هزینه کنید؛ زیرا حتی اگر بخواهید در یک شهر کوچک هم سرمایهگذاری کنید و به اقامت دائم این کشور برسید، باید حداقل 150 هزار دلار کانادا را داشته باشید. البته که اخذ این نوع از ویزا از طریق شرکتهای مهاجرتی مبلغ 30 هزار دلار کانادا را میطلبد.
مزایای این نوع از ویزا این است که پس از خرید کسب و کار، میتوانید اقامت دائم کانادا را دریافت کنید و این اقامت تحت هیچ شرایطی کنسل نمیشود. میتوانید همسر و فرزندان خود را نیز به کانادا ببرید و روی بیزینس جدیدتان با نرخ بازگشت سرمایه حداقل ۲۰ درصد تمرکز کنید. فرزندان شما رایگان تحصیل میکنند و همسر شما اجازه کار تمام وقت دارد.
انتهای پیام
مرتبط با : پارسی کانادادیجی ویزا