خدمات سرور ابری را میتوان یکی از مهمترین پیشرفتهای چندسال اخیر در دنیای فناوری اطلاعات دانست. خدمات ابری به عنوان انقلاب در نحوه استفاده از منابع رایانشی با ارائه خدماتی در زمینه زیرساختها، نرمافزارها و انواع پلتفرمهای مورد نیاز کسب و کارهای مختلف سازمانی و شخصی است. این قابلیت به کارفرما این امکان را میدهد تا بدون نیاز به سرمایهگذاری کلان در تجهیزات فیزیکی، از طریق اینترنت، فضای ذخیرهسازی مدنظر خود را تأمین کند.
کاماپرس در این گزارش به معرفی انواع خدمات ابری و کاربردها و مزیتهای هر یک از این خدمات خواهد پرداخت.
خدمات ابری زیرساخت (IaaS – Infrastructure as a Service)
در این مدل، زیرساختهای اساسی مانند سرورها، فضای ذخیرهسازی و شبکه به صورت مجازی از طریق اینترنت در دسترس کاربران قرار میگیرد، بدون آنکه نیاز به تأمین زیرساختهای فیزیکی باشد. در واقع کاربران میتوانند بسته به نیازهای خود، به راحتی منابع را کم یا زیاد کنند و فقط هزینه خدمات را متناسب با نیاز و استفادهشان پرداخت کنند. این رویکرد برای کسبوکارهایی که به انعطافپذیری بالا در مدیریت منابع نیاز دارند، گزینهای ایدهآل محسوب میشود و میتواند در درازمدت موجب صرفهجویی در هزینههای مجموعه شود.
خدمات ابری سکو (PaaS – Platform as a Service)
این مدل یک بستر جامع برای توسعه، اجرا و مدیریت برنامههای کاربردی ارائه میدهد. در این رویکرد، توسعهدهندگان میتوانند بدون دغدغه درباره مدیریت زیرساختهای فنی، تمام تمرکز خود را بر روی طراحی، توسعه و بهبود نرمافزارهای خود بگذارند. خدمات ارائهشده در این مدل شامل مواردی همچون سیستمعاملها، محیطهای توسعه، پایگاههای داده و ابزارهای لازم برای برنامهنویسی و توسعه نرمافزار است. به عبارتی، این پلتفرم تمام نیازهای فنی برای فرآیند توسعه را در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهد تا بتوانند بهسادگی و کارآمدی بیشتری فعالیت کنند.
خدمات ابری نرمافزار (SaaS – Software as a Service)
سرویس SaaS یا نرمافزار بهعنوان یک سرویس، یک راهحل کامل و آماده برای استفاده کاربران است که بهطور کامل توسط ارائهدهنده سرویس ابری مدیریت و نگهداری میشود. در این مدل، کاربران نیازی به نگرانی درباره زیرساختهای فنی یا نگهداری سرویس ندارند و تنها کافی است از نرمافزار مورد نظر استفاده کنند. SaaS بهعنوان یک پشته کامل اپلیکیشن، ابزارهایی مانند ایمیلهای مبتنی بر وب را در اختیار کاربران قرار میدهد. برای مثال، در ایمیلهای مبتنی بر وب، کاربران میتوانند بدون نیاز به مدیریت سرورها یا سیستمعاملها، به ارسال و دریافت ایمیل بپردازند. این خدمات، علاوه بر سادگی و کاربری آسان، امکان استفاده از ابزارها را در هر زمان و مکان فراهم میکند و تمام جنبههای فنی بهصورت شفاف توسط ارائهدهنده سرویس مدیریت میشود.
کاربردهای خدمات ابری
تمامی خدمات ابری با هدف ذخیرهسازی دادهها در فضای ابری به کاربران ارائه میشوند. علاوه بر تأمین فضای مورد نیاز، معمولا امکان پشتیبانگیری از دادهها در مقاطع مختلف نیز وجود دارد؛ این امکان به سازمانهای خصوصی و دولتی کمک خواهد کرد تا در کمترین زمان ممکن اطلاعات خود را بازیابی کنند. بسیاری از برنامههای کاربردی و وبسایتها از خدمات ابری با مقیاسپذیری بالا برای ارائه خدمات پرسرعت وبگردی به مخاطبان خود استفاده میکنند. خدمات ابری در واقع به صاحبان کسب و کار این امکان را میدهد که در هر نقطه مکانی و زمانی، با اتصال پایدار به اینترنت به منابع اطلاعاتی و نرمافزارهای خود دسترسی داشتهباشند.
خرید انواع خدمات سرور ابری برای مجموعههای مختلف از طریق «آسیاتک»
در دنیای امروزی، که تمامی کسب و کارها به سمت و سوی دیجیتالی شدن و دنیای بی حد و مرز اینترنت حرکت میکنند، انواع خدمات ابری میتواند چاره کار بسیاری از کارفرماها باشد. یکی از مزیتهای سرور ابری نسبت به سرور فیزیکی، امکان افزایش و کاهش منابع بر اساس نیازهای کسب و کار است. در این زمینه مجموعه آسیاتک با ارائه انواع خدمات ابری میتواند یکی از مطمئنترین گزینهها باشد.
علاقهمندان به خرید انواع خدمات ابری و تجهیز مجموعه خود به این امکانات بدون نیاز به سرمایهگذاری کلان، میتوانند به سایت این مجموعه به نشانی https://asiatech.cloud/ رجوع کنند و پس از انتخاب سرویس مدنظر خود، تمامی مراحل خرید را به صورت آنلاین سپری کنند. همچنین کارشناسان این مجموعه نیز در هر زمان میتوانند از طریق شماره تماس 90005555 در دسترس کاربران باشند.
انتهای پیام
مرتبط با : ابر آسیاتک