قوانین جدید ویزای پاکستان تغییر چندانی نسبت به قبل نداشته است و همانند اکثر ویزاهای دیگر منطقه به راحتی برای ایرانیان صادر میشود. این کشور تنوع ویزایی قابل توجهی برای کاربردهای مختلف دارد و امکان درخواست ویزای الکترونیکی و فوری آن فراهم شده است.
کاماپرس در ادامه این گزارش، به بررسی شرایط و قوانین جدید ویزای پاکستان میپردازد.
مدارک لازم برای ویزای الکترونیکی پاکستان
قوانین جدید ویزای پاکستان از نظر ارائه مدارک تغییر زیادی نداشته است و متقاضیان ویزای الکترونیکی برای سفر توریستی باید اسکن مدارک را در اختیار سفارت قرار دهند. از جمله این اسناد باید به اصل پاسپورت که اعتبار آن کمتر از 6 ماه نباشد، اسکن صفحه اول شناسنامه، یک قطعه عکس با زمینه سفید و اسکن کارت ملی اشاره کرد. ویزای فوری چند ساعته پاکستان با قیمت 60 دلار و ویزای مولتیپل سه ماهه توریستی با قیمت 40 دلار صادر میشود.
شرایط و قوانین جدید ویزای پاکستان
طبق قوانین جدید ویزای پاکستان این سند معمولا با اعتبار 3 ماهه صادر میشود و حدود 3 تا 7 روز زمان میبرد تا در اختیار متقاضیان قرار گیرد. همچنین، ویزای پاکستان برای کسانی که با دعوت نامه و به شکل تجاری سفر میکنند حدود 30 روز اعتبار خواهد داشت. برای گرفتن این ویزا نیازی به مراجعه حضوری نیست و میتوان تمام مراحل را به شکل الکترونیکی انجام داد.
از دیگر نکاتی که در اخذ ویزا باید به آن توجه کرد این است که هزینه ویزای پاکستان بعد از شروع درخواست به هیچ عنوان عودت داده نمیشود و افراد چه منصرف شوند و چه ریجکت بشوند نمیتوانند هزینه را پس بگیرند. همچنین، اگر ویزا به صورت چندبار ورود ارائه شود محدودیت ورود و خروج در مدت زمان ویزا وجود ندارد و مسافران میتوانند چندین بار به کشور وارد شوند. با اخذ ویزای پاکستان امکان سفر هم از طریق مرزهای هوایی و هم از طریق مرزهای زمینی وجود دارد.
تمامی ویزاهای پاکستان با مصاحبه ارائه میشوند که در مرحله آخر قرار دارد. متقاضیان باید مدارک را آماده کرده و ابتدا ویزای الکترونیکی خود را درخواست دهند. بهترین روش برای تقاضای ویزای پاکستان، کمک گرفتن از مجموعههای معتبر است.
علت ریجکت شدن ویزای پاکستان
معمولا ویزای پاکستان به راحتی در اختیار متقاضیان قرار میگیرد. با این حال درخواست ویزا برای افرادی که سابقه کیفری دارند رد میشود. از دیگر دلایل ریجکت شدن ویزا واضح نبودن اطلاعات وارد شده و ایجاد مشکل در مدارک است. همچنین، اگر رزرو هتل تایید نشده باشد امکان ریجکتی وجود دارد. کسانی که قصد سفر تجاری دارند، در صورت نداشتن دعوت نامه درخواستشان رد خواهد شد. همچنین، افرادی که سابقه ریجکتی دارند احتمال ریجکت شدن دوباره در آنها بیشتر است.
مرزهای زمینی ایران و پاکستان
شاید برای علاقهمندان به سفر زمینی جالب باشد که بدانند این کشور 4 گذرگاه مرزی معتبر با ایران دارد. گذرگاه اول با نام ریمدان در استان سیستان و بلوچستان، شهرستان دشتیاری واقع شده است. از این گذرگاه تا گوادر پاکستان باید 70 کیلومتر فاصله را طی کرد.
گذرگاه دیگر با نام میرجاوه از طریق راه آهن، ایران را به پاکستان و بعد هند وصل میکند. گذرگاه سوم با نام پسابندر بیشتر برای صادرات و واردات کاربرد دارد و در آن یک بازارچه مرزی پرطرفدار نیز به چشم میخورد. همچنین مسافران میتوانند سراغ گذرگاه چهارم بروند که پیشین نام دارد و علت این نام گذاری نزدیک بودن آن به شهر پیشین پاکستان است.
اخذ ویزای پاکستان با کمک «سفر هالیدی»
مجموعه سفر هالیدی امکان سفارش آنلاین را در 24 ساعت شبانه روز فراهم کرده است و متقاضیان بدون نگرانی میتوانند تمام مراحل اخذ ویزا را به آن بسپارند. این تیم حرفهای با درگاه پرداخت آنلاین ریالی فعالیت میکند و روش پرداخت هزینه ویزا را بسیار آسانتر کرده است. همچنین، کارمزد این مجموعه نسبت به بسیاری از سایتهای دیگر منصفانهتر است. سفر هالیدی سعی دارد تا اتلاف وقت مسافران را به حداقل برساند و آنها بدون نیاز به مراجعه حضوری در هر زمانی درخواست خود را ثبت کنند.
همچنین، این مجموعه بعد از آماده شدن ویزا پیامک آن را برای متقاضی ارسال میکند و در تمام مراحل پشتیبانی کاملی دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر از شرایط و قوانین جدید ویزای پاکستان میتوانید از سایت سفر هالیدی با آدرس https://safar.holiday دیدن کنید و یا با شماره گیری 21000140-021 مشورتهای لازم را دریافت نمایید.
انتهای پیام
مرتبط با : سفر هالیدی