حادثه تلخ برای 4 دختر هوادار پرسپولیس/ وخامت حال دو نفر

بامداد روز گذشته در اتوبان حکیم تهران خودرویی که حامل چهار هوادار پرسپولیس بود، دچار سانحه شد. در پی این سانحه خودرو آتش گرفت و سرنشینان آن به شدت مصدوم شدند.

به گزارش کاماپرس، سه هوادار پرسپولیسی که در خودرو آتش گرفته بودند، به شدت دچار سانحه شدند. راننده خودرو سانحه دیده سرپایی مداوا شد اما سه لیدر خانم تیم پرسپولیس در این آتش سوختند. طبق گزارش‌ها حال دو نفر از این سه تن وخیم است و در بیمارستان به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید:

x تبلیغات
فولاد پیوان

براساس گزارش باشگاه پرسپولیس، در این سانحه راننده به بیرون خودرو پرتاب و به صورت سرپایی مداوا شد. اما متاسفانه سه تن از زنان هوادار به نام‌های خواهران خالقی، مهشید و صدف، و ساغر قنبریان که پدر وی هم از هواداران و تماشاگران قدیمی پرسپولیس است، جدای از جراحت‌های ناشی از تصادف، دچار سوختگی شدند که حال دو نفر از آن‌ها در شرایط مطلوبی گزارش نشده است.

انتهای پیام

x تبلیغات
گراد
طلاین
دریان سفر امید
قصران گشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
کیان خودرو