ویزای باکو یا آذربایجان به سه صورت لیبلی، فرودگاهی و البته الکترونیکی برای ایرانیان صادر میشود. ویزای لیبلی از زمانهای قبل مرسوم بوده و امکان گرفتن آن از طریق کنسولگری تهران یا تبریز وجود داشته است. ویزای فرودگاهی نیز برای سفرهای هوایی صادر میشود و اعتبار 30 روزه دارد؛ با این تفاوت که در این ویزا نیازی به مراجعه حضوری به سفارت نیست، اما در حال حاضر به ایرانیان ارایه نمیشود. تنها راه اخذ ویزای باکو تا زمان بازگشایی خدمات سفارتی آن، ویزای الکترونیکی آذربایجان است.
کاماپرس در این گزارش شرایط دریافت ویزای الکترونیکی باکو را بررسی کرده است.
انواع ویزای آذربایجان
ویزای باکو با اهداف گوناگونی صادر میشود که هر یک شرایط مختلفی دارند. برای مثال ویزای کسب و کار، ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای فعالیتهای فرهنگی و ورزشی، ویزای بشردوستانه یا ویزای سفر شخصی مثل دیدن اقوام، از جمله ویزاهایی هستند که این منطقه در اختیار ایرانیان قرار میدهد. در این گزارش هدف اصلی، تمرکز بر ویزای توریستی آذربایجان است که بیشترین متقاضی را دارد.
شرایط گرفتن ویزای الکترونیکی آذربایجان
برای گرفتن این ویزا، سه ماه اعتبار برای پاسپورت کافی است و مسافران پاسخ نهایی ویزا را از طریق ایمیل دریافت میکنند. تمامی مراحل در این روش به صورت الکترونیکی و با آپلود مدارک صورت میگیرد که با کمک آژانسهای مسافرتی به راحتی میتوان آنها را انجام داد.
نکته مهم دیگر در مورد ویزای باکو این است که آن را به پاسپورت الصاق نمیکنند و باید پرینت رنگی آن را تهیه کرد. در حین عبور از مرز آذربایجان، علاوه بر پاسپورت، پرینت رنگی ویزای الکترونیکی نیز باید ارائه شود.
اعتبار و هزینه ویزای باکو
اعتبار ویزای توریستی این منطقه در حالت عادی 30 روز است که بعد از اخذ آن، 90 روز فرصت برای استفاده از ویزا وجود دارد. این ویزا یک بار ورود است و امکان تمدید نیز دارد. هزینه ویزای الکترونیک آذربایجان 33 دلار است. ویزای الکترونیکی در حالت نرمال سه روز زمان میبرد تا آماده شود.
آیا ویزای باکو ریجکت میشود؟
ویزای باکو در صورتی که اطلاعات وارد شده غلط یا ناقص باشند و همچنین در صورتی که پرداخت هزینه به شکل صحیح صورت نگیرد، امکان ریجکت شدن دارد و هزینه آن نیز عودت داده نمیشود. البته در صورتی که درخواست ویزا رد شود، دلیل آن برای ایمیل متقاضی ارسال خواهد شد.
نکته قابل توجه در مورد ویزای باکو
یکی از نکاتی که در زمان گرفتن ویزای آذربایجان اهمیت دارد، این است که اگر متقاضی بعد از سال 1991 میلادی بدون اجازه رسمی جمهوری آذربایجان به قره باغ و مناطق دیگری که ارمنستان در اختیار دارد، سفر کرده باشد، ممکن است اجازه ورود به آذربایجان را نداشته باشد. این مسئله حتی بعد از اخذ ویزای آذربایجان نیز ممکن است مشکل ساز باشد.
آدرس سفارت آذربایجان در ایران
در برخی از موارد که البته نادر است، بعضی از متقاضیان در روند اخذ ویزای باکو دچار مشکل میشوند که بیشتر به سفرهای قبلی و همچنین مدارک آنان مربوط میشود. همچنین درخواست ویزای برخی از افراد ممکن است به دلایلی غیرمنطقی رد شود؛ در این صورت، مراجعه حضوری به نشانی سفارت آذربایجان بهترین کاری است که میتوان انجام داد. برای این منظور باید از طریق سفارت تهران یا تبریز اقدام کرد.
سفارت آذربایجان در تهران در خیابان پاسداران، خیابان نیستان سوم، کوچه راستوان، پلاک 16 قرار دارد و شماره تماس آن 02122554255 است. سفارت آذربایجان در تبریز نیز در بلوار ولی عصر، خیابان عارف، پلاک نهم قرار دارد و شماره تماس آن 04133334803 است.
ساعت کاری این سفارتها اغلب شنبه تا چهارشنبه و از ساعت 9 صبح تا حدود 12:30 ظهر است.
راحتترین روش اخذ ویزای باکو با «سفر هالیدی»
سفر هالیدی یکی از مجموعههای حرفهای در زمینه خدمات مسافرتی است که در سریعترین زمان ممکن ویزای کشورهای مختلف را در اختیار مسافران قرار میدهد. این مجموعه در تلاش است که رفت و آمد و اتلاف وقت متقاضیان را به حداقل برساند و تمامی مراحل دریافت ویزا را تا حد امکان به شکل آنلاین انجام دهد. از جمله خدمات ویژه این مجموعه نیز ارائه ویزای باکو است که به سادگی با آپلود مدارک میتوان آن را تهیه کرد.
متقاضیان برای گرفتن ویزای الکترونیکی آذربایجان میتوانند به وبسایت https://safar.holiday مراجعه کنند یا با شماره تلفن 02121000140 تماس بگیرند.
انتهای پیام
مرتبط با : سفر هالیدی