فعالیت خودروسازان چینی در ایران رشد پیدا کرده است که یکی از بازوهای گسترش این بخش در داخل اینفلوئنسرها هستند. اینفلوئنسرها طی 10 سال اخیر همکاری گستردهای را با خودروسازان چینی داشتهاند.
به گزارش کاماپرس، کار اینفلوئنسرها در شبکههای اجتماعی به منظور گسترش خودروهای چینی در ایران چندان پیچیده نیست. این افراد با دوربین گوشیهای خود توضیحاتی در مورد خودروهای تازه وارد چینی به بازار ایران ارائه میدهند یا محصولات چینی را در مقابل دوربین چک میکنند و به مخاطبان خود گزارش میدهند. افرادی که با دقت توضیحات اینفلوئنسرها را پیگیری میکنند همگی یکسری اطلاعات فنی و کیفی و استراتژی مشترکی را به مشتریان منتقل میکنند. در واقع اینفلوئنسرها یکسری ویژگیهای جذاب مثل طراحی یا فناوری پیشرفته را به مخاطبان اطلاع میدهند، ولی از مشکلات فنی، کیفیت ساخت و خدمات پس از فروش آنها هیچ حرفی نمیزنند.
بیشتر بخوانید:
این موضوع نشان دهنده آن است که اینفلوئنسرها هیچ اطلاعات خاص و فنی درباره خودروها ندارند و تنها به درخواست واردکنندگان و مونتاژکنندگان به تبلیغ این خودروها میپردازند.
چرا همکاری اینفلوئنسرها با خودروسازیهای چینی چندان مطلوب نیست؟
همکاری اینفلوئنسرها مخالف قانون نیست، اما این نوع همکاریها یک دیدگاه غیرواقعی را برای مخاطبان شبکههای اجتماعی شکل میدهد.
برندهای چینی مایل به هزینه کردن زیاد درخصوص تبلیغات و همکاری با اینفلوئنسرها هستند، زیرا آنها در ازای مبلغ سنگین، یک نظر یک طرفه را برای مخاطبان به نمایش میگذارند. بدون اینکه از نواقص خودرو و مشخصات فنی آن حرفی بزنند.
عمده مشکلات خودروهای چینی چیست؟
اطلاعات شرکت بازرسی و کیفیت حاکی از آن است که خودروهای چینی عمدتا با مشکلات مربوط به موتور، سیستم انتقال قدرت، خدمات پس از فروش ضعیف و در نهایت ارزش پایین در بازار دست دوم مواجه هستند. اما اینفلوئنسرها هیچ کدام از این موارد را به مخاطبان نمیگویند تا روابط تجاری آنها با خودروسازی خدشه دار نشود.
در حال حاضر بعضی خودروسازان چینی در بازار ایران به سرعت در حال رشد هستند. این رشد مدیون هزینه قابل توجهی است که شرکتهای خودروسازی چینی برای اینفلوئنسرها کردهاند.
با این وجود، مشکلات خودروهای چینی باعث شده است که خیلی از خریداران از خرید خود ابراز پشیمانی کنند و نسبت به تبلیغات اینفلوئنسرها بیاعتماد شوند.
انتهای پیام