ثبت یک رکورد عجیب/ ۱.۳۵ میلیارد تومان ، گران‌ ترین خرید از دیجی‌ کالا

x تبلیغات
هلو

گزارش سال ۱۴۰۲ دیجی‌کالا در ۱۳ بخش در حالی منتشر شد که شامل بخش‌های جدیدی مانند «ما و نسل Z»، «ما و آنهایی که ما را می‌سازند»، «ما و کسب‌وکارهای کوچک»، «ما و همکاران فروشنده»، «دیجی‌کالا فقط تهران نیست» و «ما در مسیر خانه شما» می‌شود.

به گزارش کاماپرس، گزارش سال ۱۴۰۲ دیجی‌کالا با یادداشت‌های سعید محمدی، حمید محمدی، هم‌بنیان‌گذاران دیجی‌کالا و مهدی امیرپور مدیر روابط عمومی دیجی‌کالا آغاز شده است.

بیشتر بخوانید:

چگونه خودمان لپ تاپ بسازیم؟ (ویدیو)

پرفروش ترین ست موس و کیبورد گیمینگ در تابستان 1403

x تبلیغات
دریان سفر امید

ایلان ماسک به کابینه ترامپ می‌رود؟

فصل اول این گزارش «ما و تجارت الکترونیک» نام گرفته است؛ در ابتدای این فصل به وضعیت تجارت الکترونیک در کشورهای سراسر دنیا پرداخته شده است.

در دنیا چه خبر است؟

بنابر این گزارش، خرده‌فروشی آنلاین در آمریکا، کانادا و انگلستان با افت مواجه شده است، اندونزی و چین روندی صعودی داشته‌اند، سهم خرده‌فروشی آنلاین در ترکیه پس از دوران کرونا بدون تغییر مانده است و روسیه، عربستان سعودی، امارات و قطر با سرمایه‌گذاری‌های سنگین سهمشان را در سال ۲۰۲۳ بالاتر بردند.

دیجی کالا/ کاماپرس

یادداشت محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری

در ادامه این فصل، محمد جواد آذری جهرمی طی یادداشتی تحت عنوان «اشتغال و افزایش تولید ناخالص ملی با اقتصاد پلتفرمی» نوشت: «این روزها همه دولت‌ها در تلاش هستند تا تولید ناخالص خود را رشد داده و گوی رقابت را در حوزه ایجاد رفاه از دیگر کشورها بربایند. در واقع یکی از اقدامات اساسی حکومت‌ها این است که تسهیلاتی فراهم کنند تا ظرفیت‌های بالقوه به ظرفیت‌های بالفعل تبدیل شده و به ظرفیت تولیدی برسد. این روند باعث توسعه کشور می‌شود. شرکت‌هایی مثل دیجی‌کالا که اقتصاد پلتفرمی را مدیریت می‌کنند، شرایطی را برای شهروندان فراهم می‌آورند تا ظرفیت‌های بالقوه خود را به ظرفیت بالفعل برســانند. این موضـــوع چنــد فایده دارد: هم ایجاد اشتغال می‌کند و هم باعث افزایش تولید ناخالص کشور می‌شود. در حـال حاضر شهروندان می‌توانند محصولات را از طریق پلتفـرم‌ها با کمترین هزینه در دسترس دیگر شـهروندان بگذارند که منجـــر به همان دو نتیجه مثبت اشتـغال‌زایی و افزایش تولید ناخاـص مـلی می‌شود.»

رشد سهم ایران در تجارت الکترنیک

در ادامه این فصل به وضعیت ایران در حوزه تجارت الکترنیک پرداخته شده است؛ سهم ایران در تجارت الکترونیک از ۴ درصد در سال 1401 به ۶ درصد در سال 1402 رسیده است. نکته مهم اینجاست که فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا به تنهایی یک‌چهارم از این سهم را دارد.

دیجی کالا/ کاماپرس

یادداشت عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم

در ادامه این فصل یادداشتی تحت عنوان «دیجی‌کالا؛ بازیگر کلیدی تیم ملی اقتصاد دیجیتال» به قلم عیسی زارع پور منتشر شده است. در این یادداشت آمده است که توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور دیگر یک انتخاب نیست بلکه ضرورت گریزناپذیر زندگی مردم ماست.  در روزهایی که کرونا شیوه‌های سنتی معیشت و اقتصاد را در همه دنیا مختل کرده بود، پلتفرم‌های دیجیتال بومی ما در بخش‌های مختلف از خرده‌فروشی و خرید و فروش برخط گرفته تا آموزش و سرگرمی نه تنها عبور از بحران را برای جامعه تسهیل کردند بلکه نقش بی‌بدیلی در زندگی روزمره یافتند. دیجی‌کالا به پشتوانه تیم جوان، نخبه و شبکه توزیع پیشرفته و فناورانه خود بدون شک یکی از ارکان زندگی دیجیتال ایرانیان است، که حتی در دورترین نقاط کشور کام مردم را با فناوری شیرین کرده است. ما امروز یکی از معدود کشورهایی در دنیا هستیم که یک تیم ملی اقتصاد دیجیتال با بازیکنانی شاخص در اکثر بخش‌ها داریم. دیجی‌کالا یکی از بازیگران کلیدی این تیم است و امیدوارم با استقامت، قانونمداری، خلاقیت و نوآوری و مشتری‌مداری بنیانگذاران و جوانان نوآورش، به زودی در سطح منطقه و حتی فراتر از آن، افتخار هر ایرانی باشد.

ادامه این فصل همراه شده است با یادداشت‌هایی از امین کلاهدوزان، رییس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت، محمد خوش‌چهره، اقتصاددان، دیاکو حسینی، کارشناس ارشد روابط بین‌الملل، شقایق محمدی، معاونت حقوقی دیجی‌کالا و جواد فراهانی و معاونت مالی دیجی‌کالا.

دیجی‌کالا در یک نگاه

فصل دوم گزارش دیجی‌کالا نیز «ما در یک نگاه» نام گرفته است؛ که در اینفوگرافیک‌هایی جذاب، دیجی‌کالا را توصیف کرده است.

دیجی کالا/ کاماپرس

دیجی کالا/ کاماپرس

روند تقاضای مردم به سمت کالاهای ارزان‌تر رفته

در این فصل، احمد نقوی، معاون بازرگانی دیجی‌کالا در یادداشتی نوشته است که: «وضعیت اقتصادی کشور باعث شده روند تقاضای مردم به سمت کالاهای ارزان‌تر برود. در واقع تقاضا به‌خاطر افت توان خرید، به سمت کالاهای ارزان‌تر رفته و کالاهای ارزان‌تر هم الزاما کالاهای با کیفیت نیستند. این موضوع سبب شده ترندی به وجود بیاید تا بسیاری از مردم که امکان تهیه کالای خارجی از طرق مختلف را ندارند، از بخش غیرشفاف‌تر بازار، خرید کنند.

ما و مشتریان

فصل سوم گزارش دیجی کالا نیز «ما و مشتریان» نام گرفته است؛ در ابتدای این فصل پرفروش‌ترین روزهای سال ۱۴۰۲ دیجی‌کالا در قالب جدولی آورده شده است:

دیجی کالا/ کاماپرس

بنابر این گزارش جوان‌ترین مشتری دیجی‌کالا ۱۰ سال سن دارد و پیرترین مشتری نیز ۸۵ سال سن دارد. گفتنی است که گران‌ترین سفارش دیجی‌کالا در سال گذشته نیز رکورد تازه‌ای به ثبت رساند؛ این سفارش با خرید 1.35 میلیارد تومان کالا، گران‌ترین خرید سال ۱۴۰۲ از دیجی‌کالا بوده است. این مشتری 165 کارت هدیه ،۲۰، ۱۰، ۵ و ۲ میلیون تومانی خریده بود.

برای مشاهده سایر فصل‌های گزارش سال ۱۴۰۲ دیجی‌کالا می‌توانید فایل این گزارش را از وبسایت دیجی‌کالا دریافت کنید.

انتهای پیام

مرتبط با : دیجی کالا
x تبلیغات
سفریار آریا
آمیتیس تراول
فارکسیو
آ اس پ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان