امروزه، اینترنت ابزاری ضروری برای جنبههای مختلف زندگی روزمره از ارتباطات اجتماعی گرفته تا کارهای حرفهای و آموزشی به شمار میرود. در چنین شرایطی، قطعی اینترنت یک مشکل رایج بوده که میتواند فعالیتهای روزمره را به شدت مختل کند. قطعی اینترنت میتواند دلایل مختلفی از مشکلات سختافزاری و نرمافزاری گرفته تا محدودیتهای پهنای باند و اشتباهات کاربری متفاوت داشته باشد. با شناسایی علت قطعی اینترنت، میتوان تا حد زیادی از وقوع این مشکل جلوگیری کرد.
کاماپرس در این گزارش به بررسی آشنایی با رایجترین مشکلات قطعی اینترنت در چهار دسته سختافزاری، نرمافزاری، ارائهدهنده خدمات اینترنتی و کاربران میپردازد.
آشنایی با رایجترین مشکلات سختافزاری قطعی اینترنت
خرابی مودم و روتر: روتر مانند مودم دستگاهی بوده که بستههای دادهای دستگاههای موجود در شبکه را به مقصد مناسب رسانده و با این کار آنها را به اینترنت متصل میکند. این دادهها میتوانند بین چند دستگاه در شبکه بوده یا از دستگاهی به سمت اینترنت فرستاده شوند. این دستگاهها ممکن است به دلیل گرمای زیاد، نوسانات برق یا گرد و غبار خراب شوند.
خرابی کابل: کابل شبکه ممکن است به دلیل خم شدن زیاد، پارگی یا جویدن توسط حیوانات آسیب ببیند. در برخی مواقع نیز، کابل اینترنت از نظر کیفیت پایین بوده و میتواند به راحتی خم یا قطع شود.
خرابی کارت شبکه: در هر کامپیوتر و لپتاپ، یک قطعه الکترونیکی به نام کارت شبکه وجود دارد که امکان اتصال به اینترنت را از طریق کابل و وایرلس فراهم میکند. گاهی اوقات علت قطعی اینترنت کامپیوتر میتواند به خرابی کارت شبکه شامل نیمسوز شدن یا شل شدن اتصالات کارت شبکه بازگردد.
آشنایی با رایجترین مشکلات نرمافزاری قطعی اینترنت
به روزرسانی نکردن نرمافزار: به روزرسانی نکردن نرمافزارهای مودم میتواند باعث ناسازگاری با شبکههای جدید شود. به عنوان نمونه اگر نرمافزار مودم شما قدیمی باشد، ممکن است با پروتکلهای جدیدتر شبکه سازگار نبوده و در نتیجه اینترنت شما قطع شود.
ویروسها و بدافزارها: این برنامهها میتوانند به سیستم نفوذ کرده، تنظیمات شبکه را تغییر داده و عملکرد سیستم را مختل کنند. به عنوان نمونه، یک بدافزار ممکن است تنظیمات مودم را تغییر داده و در اتصال به اینترنت اختلال ایجاد کند.
آشنایی با رایجترین مشکلات ارائهدهنده خدمات اینترنتی در قطعی اینترنت
تعمیرات شبکه: ارائهدهنده خدمات اینترنتی ممکن است برای بهبود کیفیت خدمات، شبکه خود را به روزرسانی یا تعمیر کند که این تعمیرات میتواند علت قطعی اینترنت باشد.
افزایش ترافیک: در ساعات اوج مصرف، ترافیک بالای شبکه ممکن است باعث کاهش سرعت و قطعی اینترنت شود.
محدودیت پهنای باند: برخی از ارائهدهندگان خدمات اینترنتی، پهنای باند کاربران را در ساعات اوج مصرف محدود میکنند تا بتوانند به همه مشترکین خود سرویس دهند. دانلود و آپلود فایلهایی با حجم زیاد میتواند پهنای باند موجود را به سرعت مصرف کرده و باعث قطعی اینترنت شود.
آشنایی با رایجترین مشکلات مربوط به کاربران در قطعی اینترنت
استفاده نادرست از تجهیزات: استفاده نادرست از تجهیزات شبکه مانند قرار دادن مودم در مکان نامناسب یا استفاده از کابل نامناسب میتواند علت قطعی اینترنت باشد.
مشکلات تنظیمات شبکه: تنظیمات اشتباه شبکه مانند استفاده از کانال بی سیم مشابه با همسایگان یا پیکربندی نکردن درست مودم، میتواند باعث قطعی اینترنت شود.
مشکلات مربوط به طرح اینترنت: اتمام حجم بسته اینترنت، پرداخت نکردن به موقع صورتحساب یا اشکال در فعالسازی طرح میتواند باعث قطعی اینترنت شود.
فیلترشکن: فعال بودن فیلترشکن میتواند باعث قطعی اینترنت شود چراکه دارای نشانی شبکه ثابت نبوده و پس از هر بار اتصال به سرورهای خارج از کشور برای عبور از تحریمها تغییر میکنند. تغییر IP یا همان نشانی شبکه ممکن است باعث بروز خطا در ارتباط شما با اینترنت شود.
اطلاع از دلایل قطعی اینترنت با “داده پردازی فن آوا”
داده پردازی فن آوا، از شرکتهای زیرمجموعه گروه فن آوا بوده که از سال 1382 فعالیت خود را در زمینه ارتباطات ثابت آغاز کرد. این مجموعه با دریافت پروانه ارائه ارتباطات ثابت FCP در سطح کشور، گام بزرگی در ارائه و تحول خدمات نوین به مشتریان خود برداشت. فن آوا ضمن آشنایی با مفاهیم نوین در حوزه ارتباطات ثابت با درک نیازها و ارزشهای مشتریان اعم از کاربران خانگی، کسبوکارها همچنین سازمانها و با ارائه محصولات متنوع و کاربردی سعی در ایجاد فضای مناسبی برای ارتقای سطح پویایی و هوشمندی آنها دارد. برای ارتباط و دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه میتوانید با شماره تلفن 0211538 تماس گرفته یا برای تسهیل فرآیند ارتباط به نشانی اینترنتی https://fanava.net مراجعه کنید.
انتهای پیام
مرتبط با : فن آوا