انفجار در خیابان شریعتی تهران در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ حوالی ساعت ۲۱ در مرکز جراحی محدود سینا اطهر واقع در خیابان شریعتی تهران رخ داده که موجب کشته شدن ۱۵ زن و ۴ مرد شد.
با گذشت روزها از حادثهی کلینیک سینا اطهر دلایل گوناگونی برای علت این حادثه بیان شد که شاید هیچ کدام از ما را متقاعد نکرده باشد. انفجاری که تعدادی از پزشکان و بیماران این کلینیک را به کشتن داد و خانوادههای آنان را عزادار کرد. به راستی آیا نکات ایمنی ضدحریق در بیمارستانها و کلینیکهای کشور پشت گوش انداخته میشود؟ آیا استانداردهای سازمان آتشنشانی در چنین اماکنی رعایت میشود؟ آیا نصب سیستمهای اعلامحریق پیشرفته در این اماکن میتواند از بروز فجایع بعدی جلوگیری کند؟
ما در این گزارش میخواهیم به بررسی لزوم نصب سیستمهای اعلام حریق در اماکن عمومی بپردازیم و یکی از برندهای اعلام حریق ایرانی را هم معرفی کنیم.
سیستم اعلام حریق در ساختمانهای ایران چگونه است؟
در ایران اغلب ساختمانها، متاسفانه سیستم اعلام حریق وجود ندارند. همین باعث میشود در زمان ایجاد حریق، اقدامات لازم گاه با تاخیر انجام شود و یا حتی یک حریق کوچک به دلیل نبود امکانات لازم به یک فاجعه تمامعیار تبدیل شود. چالشی که تا به حال نه فقط در ایران که در سراسر جهان، قربانی زیادی گرفته است و به همین دلیل هم قوانین شهرداری شهرهای کوچک و بزرگ دنیا برای تجهیز ساختمانهای تجاری و مسکونی به سیستمهای اعلام حریق قوانین سفت و سخت درنظر گرفتهاند. قبل از ادامه متن سری به صفحه لیست قیمت اعلام حریق سنس در سایت مرکز اعلام حریق آرات بزنید. برند Sens یکی از برندهای مشهور ایرانی است که در کنار برندهایی نظیر زیتکس، تسلا و سایان به رقابت برای توسعه بازار اعلام حریق در ایران میپردازد و دومین تولیدکنندهی سیستمهای اعلام حریق هوشمند در ایران هستند. مهمترین هدف ما از پیشنهاد این صفحه آن است که بتوانید دیدگاه دقیقتری از هزینه تجهیزات اعلام حریق یک برند ایرانی داشته باشید.
سیستم اعلام حریق یا سیستم اطفای حریق؟
ایسنا در گزارشی افزود: سیستمهای اعلام حریق به مجموعه¬ ای از قطعات الکترونیکی گفته می شود که وظیفه ی آن آشکارسازی حریق در اماکن مختلف است. هدف سیستمهای اعلام حریق آگاه کردن افراد از وقوع حریق در همان لحظات آغازین وقوع آن است. سیستمهای اعلام حریق با بهرهمندی از وسایلی مانند دتکتور دود (که کاربرد آن آشکارسازی دودهای حاصل از حریق است) یا دتکتور حرارتی (که کاربرد آن تشخیص افزایش حرارت ناگهانی در یک محدوده مشخص است) این آگاهسازی را هشدار دادن از طریق آژیرها و فلاش¬ها انجام میدهد.
تولیدات سیستمهای اعلام حریق ایرانی قابل قبول است
شرکتها و برندهای ایرانی مختلفی از اواخر دهه هفتاد در کشور در زمینه اعلام حریق فعالیت خود را به طور گسترده آغاز کردهاند. در سالهای اخیر تقریبا تمام آنها تایید سازمان آتشنشانی و نشان استاندارد ملی ایرانی را نیز دریافت کردهاند. همین باعث شده که به لحاظ کیفیت، بتوانند همتراز با شرکتهای بزرگ سراسر جهان پیش بروند و سیستم اعلام حریق کانونشنال و آدرسپذیر را با بالاترین کیفیت و قیمتی تقریبا به اندازه نصف معادل خارجی خود تولید کنند. بنابراین به خصوص در شرایط اقتصادی فعلی، استفاده از محصولات شرکتهای ایرانی در این زمینه منطقیتر و کاربردیتر است. برای مثال شرکت تسلا یکی دیگر از برندهای معتبر ایرانی است که البته فقط سیستم اعلام حریق کانونشنال را با استاندارد آتشنشانی و سازمان استاندارد ملی تولید میکند.
مرکز اعلام حریق آرات دارای نمایندگی رسمی فروش محصولات اعلام حریق ایرانی
امیدواریم این مطلب کوتاه توانسته باشد شما را با سیستمهای اعلام حریق ایرانی آشنا کند. لزوم استقرار سیستمهای اعلام حریق نه فقط در ساختمانهای مسکونی، بلکه در اماکن عمومی بزرگ یک مساله چالشی و حیاتی بوده و برای مدیران شهرداری این موضوع به یک خط قرمز تبدیل شده است. بروز حوادث ناراحت کننده در اثر آتشسوزی باعث شده این مساله کمتر از سایر استانداردهای ساختمانسازی و مدیریت شهری مورد سهلانگاری قرار بگیرد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام
مرتبط با : اعلام حریق آرات