مستاجران در هزارتوی وام اجاره / 6 بهانه عجیب بانک

x تبلیغات
هلو

تحقیقات میدانی از روند پرداخت وام ودیعه مسکن برای مستأجران، نشان می‌دهد بانک‌ها یا در فهرست معرفی شده‌ بانک مرکزی برای ثبت‌نام در سامانه حضور ندارند یا به‌نحوی از پرداخت این وام به مستأجران سرباز می‌زنند.

به گزارش کاماپرس، آخرین آمارهای رسمی ارائه شده، از افزایش حدوداً 40 درصدی اجاره‌‌‌بها در مناطق شهری در سال قبل و آغاز امسال نسبت به زمان مشابه سال گذشته حکایت می‌کند. مقایسه این عدد با میزان افزایش درآمد مستأجرها و توجه به توان مالی آن‌ها نشان‌گر شرایط سخت اجاره‌نشینی در کشور است.

تحقیقات میدانی از روند پرداخت وام ودیعه در مدت گذشته از سال جاری نشان می‌دهد بانک‌هایی که پیش از این، بانک مرکزی اسامی آن‌ها را به‌عنوان بانک مشمول شرایط پرداخت این وام معرفی کرده‌بود هم‌اکنون در سه دسته جای می‌گیرند:
دسته نخست، شامل 9 بانک است که نام آن‌ها در فهرست بانک‌های ارائه‌‌‌دهنده وام ودیعه مسکن برای مستأجران در ثبت‌نام در سامانه الکترونیکی، ذکر نشده‌است. این دسته شامل بانک‌هایی است که منابع و اعتبار برای پرداخت این تسهیلات را دریافت نکرده‌اند.
بیشتر بخوانید:

دسته دوم متشکل از 11 بانک است که نام آن‌ها در فهرست مذکور آمده و این یعنی بانک مرکزی آن‌ها را واجد اعتبار برای پرداخت وام ودیعه به متقاضیان می‌داند. امکان ثبت‌نام الکترونیکی، برای دریافت وام از این بانک‌ها موجود است اما متقاضیان در مراجعه حضوری به برخی از شعب آن‌ها، با پاسخ «نداشتن اعتبار برای پرداخت وام» یا «دریافت نکردن ابلاغیه وام ودیعه 1403 از بانک مرکزی» مواجه می‌شوند.

به نقل از دنیای اقتصاد، بانک‌های دسته سوم، هم در فهرست بانک‌های معرفی شده حضور دارند و هم واجد اعتبار برای پرداخت وام هستند اما مسیری که برای پرداخت این وام مقابل مستأجران قرار می‌دهند به قدری پیچیده‌است که عملاً برای بعضی از آن‌ها، قابل دست‌یابی نیست. به‌عنوان مثال یکی از شروط رایج این بانک‌ها ارائه 2 ضامن دولتی با حقوقی دست‌کم 20 میلیون تومان است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

انتهای پیام

x تبلیغات
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان