ماموریت شرکت سرام آرا برآورده نمودن نیاز صنایع داخلی به کاشی حاشیه (باند) و تک گل و حضور در بازارهای منطقه ای باتکیه بر مزیت های رقابتی می باشد. در این راستا تلاش می کند ضمن رشد و سود آوری سازمان با ایجاد محیطی پویا جهت رشد و افزایش مهارت های افراد و ارائه محصولات با کیفیت درصدد جلب رضایت مشتریان برآیند. توجه به حقوق ذینفعان ، حفظ محیط زیست و مسئولیت پذیری اجتماعی از تعهدات اصلی این شرکت نسبت به ایران است.
به گزارش کاماپرس، آمارهای انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور نشان میدهد، سالهای ۹۱ و ۹۲ شاهد اوج تولید کاشی و سرامیک به میزان ۵۰۰ میلیون مترمربع بودهایم، اما تا پایان سال گذشته این میزان تولید تکرار نشد و پرونده سال گذشته با رقم ۳۹۹ میلیون مترمربع به روایت وزارت صنعت، معدن و تجارت بسته شد.بر اساس سند چشمانداز ۱۴۰۴ دستیابی به تولید ۷۰۰ میلیون مترمربع هدفگذاری شده، این در حالی است که واحدهای جدیدالتاسیس، فارغ از نیازمندی بازار داخل، با اخذ مجوز از وزارت صنعت، در مراحل مختلف راهاندازی قرار دارند. در همین حال صنعت کاشی و سرامیک به میزان بیش از ۹۸ درصد وابسته به مواد اولیه داخلی است و دغدغه شاخصی در این زمینه مطرح نیست؛ از این رو در چارچوب اهداف تعریفشده، تلاش برای افزایش صادرات و رسیدن به ارزش ۲ میلیارد دلار در افق چشمانداز برنامهریزیشده است. ارزش صادرات کاشی و سرامیک ایران در دهه ۹۰ و منتهی به سال ۹۶ ارقام ۶/ ۲۷۷ میلیون دلار تا ۴/ ۴۴۸ میلیون دلار بوده و بالاترین میزان در سال ۹۳ ثبت شد، اما با اینکه دایره تحریم در پیشبرد اهداف خلل ایجاد کرده، فعالان این عرصه همچنان تلاشگر درصحنه حضور دارند.
به گزارش دنیای اقتصاد، یکی از شرکتهای پیشتاز در بخش تولید و توزیع کاشیهای تزئینی و ارائه پکیجهای کاشی و سرامیک شرکت «سرام آرا» است. اصغر آهنیها مدیرعامل شرکت صنایع سرام آرابا بیان اینکه شرکت صنایع سرام آرا در سال ۹۲ برای تولید انواع محصولات پخت کاشی و سرامیک تزئینی تاسیس شد، گفت: این شرکت تولیدکننده انواع قطعات دکوری، کاشیهای دیواری و کف و پرسلانی است و ظرفیت اسمی تولید این کارخانه ۹ میلیون قطعه در سال است. در حال حاضر این شرکت با انتقال دانش فنی کشورهای ایتالیا و اسپانیا در زمینه تولید محصولات دکوری و انتخاب مناسب مواد و استفاده بهینه از ماشینآلات، توانسته از برترین تولیدکنندگان این صنعت باشد.
آهنیها با بیان اینکه شرکت سرام آرا در بخش تولید کاشی و سرامیک تزئینی بزرگترین کارخانه را دارد، تاکید کرد: بخش اعظمی از تولیدات این شرکت به کشورهایی ازجمله روسیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، عراق و سوریه بهصورت مستقیم صادر میشود و حجم صادرات این شرکت معادل ۴۰ درصد تولیدات است. وی در ادامه افزود: به دنبال این موضوع هستیم که امسال با تمام توان و ظرفیت وارد بازار فرابورس شویم. البته این تصمیم بر اساس ظرفیتها، شاخصها و توانمندی این شرکت گرفته شده و میتواند برای سهامداران موفقیت بزرگی به دنبال داشته باشد.
آهنیها با بیان اینکه اگر تولیدات بیکیفیت و کمکیفیت برخی از کارخانهها ارتقا پیدا کند میتوانیم جایگاه جهانی ایران را در تولید کاشی و سرامیک افزایش دهیم، تاکید کرد: بهبود کیفیت این نوع از مصالح ساختمانی علاوه بر استفاده از مواد اولیه باکیفیت نیازمند ارتقای دانش و ماشینآلات است که این موضوعات نیازمند توجه و ممارست مسوولان و تولیدکنندگان است.وی با تاکید بر اینکه برای تدوین استراتژی صنعتی ایران، از صنعتگران و برگزیدگان صنعت استفاده شود، افزود: همچنین دولتمردان و وزارتخانههای مختلف با صنایع هماهنگ شوند و دولت نیز باید با اصناف تولیدکننده مانند صنف تولیدکنندگان کاشی، هماهنگی لازم را داشته باشد و از نظرات آنها استفاده کند تا بتوان استراتژی صنعتی مناسبی برای کشور تهیه کرد و در سایه آن مشکلات صنعت بهویژه صنعت کاشی و سرامیک مرتفع شود.به گفته وی مواد اولیه این صنعت عمدتا با نرخ ارز برابری میکند و هراندازه که نرخ ارز بیشتر شود هزینه تامین مواد اولیه هم بالاتر میرود، از سوی دیگر با کمبود مواد اولیه روبهرو هستیم. حتی قسمتی از مواد اولیه که در داخل وجود دارد هم با مشکلاتی روبهرو است. زیرا پایه این محصولات هم خارجی است و کل صنعت شامل لعاب جوهر، پرینت، دستگاههای مخصوص تولید و … بهجز خاک بدنه به ارز بستگی دارد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام
مرتبط با : سرام آرا