توسنتکنو بهعنوان شرکتی دانشبنیان و تولیدکننده راهکارهای جامع بانکداری و پرداخت الکترونیک در ایران، «پیشروبودن در شکلدهی تجربه خوشایند مردم از جامعه دیجیتال» تعریف شده و مأموریت آن «کاربردیکردن فناوریهای نوین برای توسعه جامعه دیجیتال» است.
به گزارش کاماپرس، نقطه بلوغ تحول دیجیتال در بانکداری، ایجاد بانک دیجیتال خواهد بود. این شرکت با تمرکز بر موضوع «تحول شعب»، همراه بانکها در سفر دیجیتالی آنهاست. توسعه راهکارهای نوآورانه برای کاربردیکردن تکنولوژیهای جدید دیجیتال و سرمایهگذاری برای افزایش قابلیتهای هوش مصنوعی در آنها، از برنامههای اصلی توسنتکنو است.
ارائه خدمات بانکداری مجازی مبتنی بر ویدئو در کانال ویتیام و موبایل و همینطور راهکار جامع خودگردان (ماشین دریافت و پرداخت وجه نقد) با بیش از ۹۰ درصد سهم بازار از مهمترین راهکارهای فناورانه توسنتکنو در زمینه تحول شعب بانکی هستند. بنابر اعلام ایسنا، این شرکت پس از نصب و راهاندازی موفق راهکار BCR و CRS توسنتکنو در بانکهای ملی ایران، شهر، سپه (حکمت ایرانیان سابق)، آینده، ایران زمین و سامان، بانک دی نیز به جمع دریافتکنندگان این راهکار از شرکت توسنتکنو اضافه شد.
پیرو برگزاری مناقصه خرید ۱۰۰ دستگاه CRS از طرف بانک دی در تیرماه ۹۹، شرکت توسنتکنو در بین شرکتکنندگان این مناقصه، با اختلاف امتیاز فنی موفق یه دریافت مجوز فروش از طرف این بانک شد. بدینترتیب تعداد بانکهای دریافتکنندگان راهکار BCR و CRS توسنتکنو به ۷ بانک رسید.
شرکت توسنتکنو اولین و تنها تولیدکننده و بزرگترین ارائهدهنده خدمات نصب و پشتیبانی CRSها در سطح کشور بوده و در مجموع توانسته است با واگذاری بیش از ۱۷۰۰ دستگاه از این ماشینها، دارای بیش از ۹۵ درصد سهم بازار در این خصوص بین شرکتهای فعال ارائهدهنده ماشینهای بانکی در کشور باشد.
ماشینهای بانکی CRS یا ATMR با عبارت معادل فارسی «خودگردان»، نسل جدید خودپردازهای بانکی هستند که نهتنها دریافت اسکناس در آنها ممکن است، بلکه میتوان از طریق آنها اسکناس وارد ماشین بانکی کرده و عملیات واریز آنی وجه نقد به حساب را انجام داد. همچنین این ماشینها، این قابلیت را دارند که اسکناسهای جعلی و مخدوش را تشخیص دهند. با توجه به رویکرد نرمافزار نصبشده روی ماشین بانکی و سیاست بانک عامل، میتوان این قبیل اسکناسها را با اعلام به مشتری بازگرداند یا در کاستی جداگانه ضبط نمود.
از دیگر مزایای این ماشینها میتوان به کاهش هزینههای مربوط به پولگذاری بهدلیل وجود چرخه خودکار مدیریت اسکناسهای ورودی و خروجی اشاره کرد. با استفاده از خودگردان و جایگزینی آن با خودپردازهای معمولی، میتوان بخش قابلتوجهی از عملیات روزانه متصدیان بانکی شعب در عملیات دریافت و پرداخت اسکناس را کاهش داد و بدینترتیب بهرهوری سرمایه انسانی بانک را افزایش داد. همچنین بهبود تجربه مشتریان ناشی از ارائه سرویس ۳۶۵*۲۴*۷ این ماشینها یکی دیگر از مزایای راهاندازی این راهکار برای بانکهاست.
آمار نشان میدهد از ابتدای راهاندازی این ماشینها توسط بانکهای عامل در شبکه بانکی کشور، استقبال مشتریان روزبهروز در حال افزایش بوده است. رشد بیش از ۴۰۰ درصدی واریز آنی وجه نقد به حساب با استفاده از این راهکار در یکی از بانکهای بزرگ کشور طی فقط ۴ ماه، مبین این مطلب است که رویکرد راهاندازی شعب سلفسرویس و خارجکردن سرویسهای تحویلداری از شعب، بهبود تجربه مشتریان را در پی داشته است.
انتهای پیام
مرتبط با : توسن تکنو