امروزه پیشگام بودن در زمینه تکنولوژی علاوه بر محبوبیت، ثروت هنگفتی را به همراه دارد. به عنوان مثال ایلان ماسک بنیانگذار شرکت اسپیس اکس به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته میشود. کاماپرس در این لیست به معرفی سرشناسترین و ثروتمندترین پیشگامان دنیای تکنولوژی میپردازد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.
ایلان ماسک
ثروت خالص: 180 میلیارد دلار
این چهره سرشناس حوزه تکنولوژی مالک توییتر و مدیرعامل شرکت تسلا است. به علاوه ماسک یکی از بنیانگذاران مشترک نیورالینک و اوپن ایآی است. اسپیس اکس دیگر شرکتی است که این چهره سرشناس مدیرعاملی آن را بر عهده دارد. ماسک در سال 2023 ثروتمندترین فرد فعال در حوزه تکنولوژی است.
جف بزوس
ثروت خالص: ۱۲۴.۹ میلیارد دلار
بزوس در سال ۱۹۹۴ پس از استعفا از شغلش بهعنوان کارمند بانک، شرایط را برای سرمایهگذاری در اینترنت مناسب دید. بنابراین اولین پایههای وبسایت آمازون را در گاراژ خانهاش بنا نهاد و در ابتدا شروع به فروش آنلاین کتاب و سی دی کرد اما رفته رفته تجارت خود را گسترش داد، به طوری که امروز بهعنوان یکی از ثروتمندترین مردان جهان شناخته میشود.
بیل گیتس
ثروت خالص: ۱۰۹.۲ میلیارد دلار
گیتس از کودکی یک نابغه فناوری بود و اولین نرمافزار خود را در سن ۱۳ سالگی ایجاد کرد. او بعدها از دانشگاه هاروارد انصراف داد و به همراه دوستش پل جی آلن در سال ۱۹۷۵ مایکروسافت را به جهان ارائه کرد.
لری پیج و سرگی برین
ثروت خالص لری پیج: ۸۷.۱ و ۸۳.۵ میلیارد دلار
پیج در سال ۱۹۹۸ از خوابگاه دانشگاه استنفورد به همراه دوستش سرگی برین موتور جستجوی گوگل را ایجاد کرد و در عرض یک سال بهدنبال استقبال فوقالعاده مردم، ۲۵ میلیون دلار سرمایه دریافت نمود.
لری الیسون
ثروت خالص: ۱۱۴.۹ میلیارد دلار
الیسون با همکاری باب ماینر و اد اوتس در سال ۱۹۷۷ توسط سازمان سیا، مأموریت یافتند تا یک پایگاه با قابلیت ذخیره مقادیر زیادی از دادهها را ایجاد کند. آنها در سال ۱۹۷۹، اوراکل را ارائه کردند که در نهایت به یکی از بزرگترین شرکتهای مدیریت پایگاه داده در جهان تبدیل شد.
استیو بالمر
ثروت خالص: ۸۹.۵ میلیارد دلار
بالمر نخست بهعنوان مدیر تجاری به مایکروسافت و بیل گیتس پیوست، اما در طی ۲۰ سال موفق شد پلههای ترقی را طی کرده از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ بهعنوان مدیر عامل آن انتخاب شد. ارائه محصولاتی مانند ایکس باکس و زون و خرید اسکایپ در سال ۲۰۱۱ تحت مدیریت او انجام شد.
مارک زاکربرگ
ثروت خالص: ۷۴ میلیارد دلار
زاکربرگ و گروه کوچکی از دانشجویان دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۰۴ شبکه اجتماعی فیس بوک را صرفا برای دانشجویان طراحی کردند. اما مدت کوتاهی پس از عرضه فیس بوک کل دنیا را در بر گرفت و برقراری ارتباط با تمام جهان را بهطور چشمگیری افزایش داد.
مایکل دل
ثروت خالص: ۵۲.۳ میلیارد دلار
مایکل دل طی دوران دانشجویی خود در دانشگاه تگزاس در سال ۱۹۸۴، با سرمایه هزار دلاری خود یک تجارت کامپیوتری راهاندازی کرد. پس از موفقیت سریع این تجارت او در ۱۹ سالگی ترک تحصیل کرد و شرکت Dell Inc را تأسیس نمود که در فروش نرم افزار و سایر محصولات رایانهای تخصص داشت.
ما هوآتنگ
ثروت خالص: ۴۰.۳ میلیارد دلار
هوآتنگ در سال ۱۹۹۸ به همراه گروهی از دوستانش شرکت فناوری و سرگرمی Tencent را تأسیس کرد که خدماتی مانند پیامرسانی، تجارت الکترونیک، بازی و شبکههای اجتماعی را ارائه میداد. Tencent از سال ۲۰۱۵، به دلیل داشتن شبکه های اجتماعی موفق مانند Qzone و WeChat یکی از محبوبترین سایتهای جهان به شمار میرود.
شیو نادار
ثروت خالص: ۲۴.۵ میلیارد دلار
نادار در سال ۱۹۷۶ پایههای شرکت HCL را برای تولید ماشین حساب و ریزپردازندهها در گاراژ خانهاش بنا نهاد. اما در طول سال ها، HCL به یکی از بزرگترین ارائه دهندگان خدمات نرم افزاری هند تبدیل شد. شیو نادار در سال ۲۰۲۰ از سمت ریاست شرکت کنارهگیری کرد و هدایت را به دخترش روشنی نادار مالهوترا سپرد.
انتهای پیام
مرتبط با : ایلان ماسکمارک زاگربرگ
مفت چنگشون با ایده های خوبی که دادن باعث پیشرفت تکنولوژی شدن
این دعوای ایلان ماسک با زاکر برگ کیه بالاخره
من تخمه خریدم منتظرم بشینم ببینم