ایتالیا جزء ده اقتصاد برتر قاره اروپا است. از طرفی، سیاستهای دولت ایتالیا، موقعیت بسیار مطلوبی برای سرمایهگذاران خارجی و مهاجران جویای کار ایجاد کرده است؛ به طوریکه یکی از کشورهای مشهور به ایجاد کسب و کارهای خرد و کوچک، همین ایتالیا است. علت اصلی این موضوع، بستههای مشوق دولت است. از سوی دیگر، طبق قوانین ایتالیا، با زبان انگلیسی هم میتوان در این کشور مشغول کار شد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، همانند هر کشوری، اشتغال در ایتالیا چالشهای خاص خودش را دارد که باید نسبت به آنها آگاهی کامل داشت. در ادامهی این مقاله، به 8 چالش مهم برای راه اندازی کسب و کار در کشور ایتالیا اشاره خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
1- آغاز کسب و کار
چالشهای اداری زیادی در ابتدای کار، گریبان گیر متقاضیان کسب و کار در ایتالیا خواهد بود. به عنوان مثال، باید به اندازهی 25 درصد ارزش کل شرکتتان، پول نقد در بانک داشته باشید. مالیات هم در ایتالیا سرِ جای خودش است. همچنین، برای شروع کسب و کار، باید به اداره پست این کشور مراجعه و در اعلامیه واحد و اداره کار ثبت نام کرد.
2- پروانههای ساختمانی
یکی از علل شهرت سیستم تجاری ایتالیا مجوزهای ساختمانی است. با اینکه مرحله دریافت پروانههای ساختمانی نسبت به مرحله قبلی، وقت کمتری میگیرد، اما باید 135 روز برای دریافت پروانه ساختمان صبر کرد. بسیاری از بخشهای وابستهی دیگر هم حدود 30 روز برای صدور مجوز نیاز دارند.
3- وصل شدن برق ساختمان
بسیاری از تاجران خارجی و مهاجران متقاضی کار اعلام کردهاند که حدود 100 روز طول میکشد تا برق ساختمان برایشان وصل شود. هر چند، زمان اتصال برق ساختمان، به طور متوسط، 2 ماه است.
4- ثبت ملک
فرآیند ثبت ملک بسیار ساده است، اگرچه هزینههای اخذ گواهی انرژی و همچنین دریافت مجوز شرکت نوتارتل بسیار بالا هستند.
5- سیستم مالیاتی پیچیده
شرکتهای ثبت شده در کشور ایتالیا مؤظف هستند همه ساله 15 نوبت پرداخت برای اداره مالیات این کشور انجام دهند که تکمیل آنها حدود 269 ساعت زمان میگیرد. بیشترین سهم تأمین کسری بودجه دولت ایتالیا به عهده بخش خصوصی است.
6- تجارت بینالملل
یکی دیگر از عملیاتهای وقت گیر، تجارت فرامرزی است. به عبارتی، صادرات و واردات در گمرک ایتالیا به ترتیب 19 و 18 به طول میانجامند. فرآیند رسیدگی به اسناد ثبت شده در گمرک و سایر امور وابسته به ترخیص کالا باعث زمانگیر شدن انجام تجارتهای فرامرزی در کشور ایتالیا شده است.
7- تنفیذ قرارداد
ایتالیا یکی از کُندترین کشورهای جهان در زمینه تنفیذ قرارداد است. به طور میانگین، هزار و 210 روز طول میکشد تا قراردادها ثبت شوند. این در حالی است که متوسط جهانی تعداد روزهای لازم برای تنفیذ قرارداد، 510 روز است.
8- فرهنگ
نقش سنتها و حس ناسیونالیستی در ایتالیاییها بسیار پررنگ است؛ به طوریکه این موضوع حتی در روابط تجاری آنها هم تأثیر میگذارد. ایجاد روابط حسنه تجاری یکی از مؤلفههای مهم برای موفقیت در ایتالیا است.
مجموعه های اصطهباناتی، ملک پور، مهرآفرین، حامی مهاجر و اپلای تو در زمینه مهاجرت به ایتالیا فعالیت دارند.
انتهای پیام
مرتبط با : اپلای تواصطهباناتیحامی مهاجرمهرآفرینموسسه ملک پور