جهت تامین روشنایی و همچنین برای زیباتر کردن فضای داخلی دکوراسیون و یا فضای بیرونی استفاده از چراغ های دیواری متنوع می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
به گزارش کاماپرس، به نقل از آتیلالایت، امروزه انواع چراغ دیواری با کاربردهای مختلف همچون بزرگ تر نشان دادن محیط و ایجاد نقطه کانونی، در بازار موجود هستند که خریدار باید بر حسب نیاز خود و کارایی آنها را تهیه نماید.
چراغ دیواری همانطور که از نامش پیداست در کنار سیستم روشنایی اصلی بر روی دیوار نصب می گردد. بهتر است بدانید که تاریخچه استفاده از چراغ دیواری به قرون وُسطی بر می گردد و امروزه در مکان های مختلفی همچون رستوران ها، هتل ها، حیاط، بالکن، مجتمع های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد.
جهت خرید انواع چراغ های دیواری مانند چراغ سقفی بهتر است از مشاورین باتجربه کمک بگیرید. مشاورین و اعضای خبره ما در آتیلالایت در زمینه خرید چراغ های دیواری متعدد در برندهای معتبر و مطرح، به شما راهنمایی های لازم را ارائه می کنند. پس همین الان با ما تماس بگیرید و منحصر بفردترین لامپ های دیواری را انتخاب نمایید.
انواع مختلف چراغ دیواری در بازار
چراغ دیواری از نظر نوع ساخت و کاربرد دارای نمونه های زیادی است. همچنین بهتر است بدانید که این کالای روشنایی از نظر سبک طراحی به چهار دسته اصلی تقسیم بندی می گردد که شامل چراغ دیواری سنتی، سلطنتی، مدرن و کلاسیک می باشد. در اینجا مهم ترین و پرکاربردترین چراغ های دیواری را معرفی می کنیم که شامل موارد زیر است:
- چراغ باغی: این چراغ در باغ و ویلا برای روشن کردن فضای سبز و درختان مورد استفاده قرار می گیرد. از انواع این چراغ می توان به چراغ سرلوله، چراغ چمنی و سردری اشاره نمود.
- چراغ راه پله: چراغ دیواری راه پله از پرفروش ترین نمونه ها می باشد که در مجتمع های مسکونی، تجاری و کاری به صورت روکار و یا توکار مورد استفاد قرار می گیرد.
- چراغ حیاطی: از چراغ حیاطی برای روشن کردن فضای حیاط استفاده می شود. این چراغ بسیار پرکاربرد است و به راحتی نور حیاط را در شب تامین می کند.
از نمونه های دیگر چراغ و یا لامپ های دیواری می توان به چراغ آویز، چراغ دکوراتیو، چراغ پذیرایی و اتاق خواب، چراغ نمای ساختمان، چراغ پارکینگ، چراغ تراس و بالکن و چراغ روی دیوار اشاره نمود.
فروشگاه لوازم روشنایی آتیلالایت ارائه دهنده انواع چراغ سقفی، چراغ آویز و …. آماده ارائه خدمت به شما عزیزان است اگر می خواهید به صورت عمده و یا تکی خریدی مطمئن داشته باشید و برای انتخاب تنوع زیادی داشته باشید به سایت ما سر بزنید علاوه بر قیمت مناسب ارسال سریع می توانید بر روی گارانتی محصولات ما هم حساب کنید.
انواع چراغ دیواری از نظر نوردهی
یکی از گزینه های بسیار مهم برای انتخاب و خرید چراغ دیواری نوع نورپردازی آن می باشد. شما باید بسته به نوع محیط، چراغ را از نظر نورپردازی انتخاب کنید که پیشنهاد می گردد در این زمینه با متخصصین مجموعه ما مشورت کنید.
چراغ های دیواری از نظر نوردهی به دسته بندی زیر تقسیم بندی می گردند:
- نوردهی متمرکز به سمت پایین: چراغ ها با نوردهی به سمت پایین اغلب در فروشگاه ها، موزه ها و نمایشگاه ها جهت نشان دادن کالا یا اثر هنری به کار می روند. همچنین این چراغ برای مطالعه نیز استفاده می شود و قرارگیری آن در پذیرایی فضا را صمیمی تر و آرام بخش تر می کند.
- نوردهی متمرکز به سمت بالا: از چراغ ها با نوردهی به سمت بالا اغلب در نمای ساختمان استفاده می شود. نوردهی به سمت بالا در محیط های کوچک مانند اتاق خواب و راهرو موجب بزرگ تر نشان دادن آن می گردد.
- نوردهی دوطرفه: چراغ های دیواری با نوردهی دوطرفه برای دیوارهایی مناسب است که طراحی سادهای دارند و از این رو به جلوه بیشتر دیوار کمک می کنند. طراحی این چراغ به نحوی است که نور را به طور مساوی از بالا و پایین ساطع می کند و اغلب در پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد.
راهنمای خرید چراغ دیواری
خرید چراغ دیواری مناسب موجب می گردد که علاوه بر اینکه روشنایی محیط شما به خوبی فراهم شود، ماندگاری و طول عمر آن نیز بالا باشد. جهت خرید انواع مختلف چراغ های دیواری اعم از بیرونی و درونی باید به موارد زیر توجه نمود:
- نوع روشنایی و پرتاب نور
- جنس بدنه و حباب استفاده شده در آن
- نوع لامپ استفاده شده
- نوع رنگ و نوردهی لامپ
- شاخص IP
قیمت چراغ دیواری
از آنجایی که استفاده از چراغ های دیواری یک روش کاملا مقرون به صرفه، حرفه ای و هدفمند برای نورپردازی در داخل و خارج از ساختمان می باشد، در چندین سال اخیر، خرید آن با استقبال زیادی روبرو شده است. استفاده از این چراغ ها به نوردهی عمومی ساختمان کمک می کند و همچنین موجب می شود که افراد در شب دید بهتری داشته باشند.
حال می خواهیم بدانیم که قیمت چراغ و یا لامپ های دیواری در بازار به چه فاکتورهایی بستگی دارد که در زیر آنها را بیان کرده ایم:
- مسیر سیم کشی و نصب چراغ
- تعداد چراغ
- هوشمند بودن چراغ
- مدل پایه و تعداد شاخه ها
- متراژ فضای مورد نصب
- نوع و جنس لامپ استفاده شده در چراغ دیواری
انتهای پیام
مرتبط با :