فناوری یا تکنولوژی هر روز در زندگی انسان ها بیشتر نمود پیدا میکند به شکلی که در آینده ای نه چندان دور در زندگی مجازی به سر ببریم.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ فن آوری اطلاعات، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس به نقل از آس تل، میتوان گفت امروزه تکنولوژی بر دنیا حکومت می کند به طوری که 6 نفر از ثروتمندهای جهان کارآفرینان تکنولوژی هستند.
بنابرین نیاز استفاده از فناوری های جدید ، در کسب و کار به مرور بیشتر از پیش شده است.
در این مقاله قصد داریم لیست فناوری های جدیدی که میتواند به مدیریت کسب و کار ما کمک کند را نام ببریم و توضیح دهیم.
1. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین
یکی از مهمترین بخش ها در مجموعه ها کاهش هزینه ها است که به کمک هوش مصنوعی و ربات ها میتوان اینکار را انجام داد. در صورتی که بخشی از خدمات شما توسط سیستم انجام می شود میتوان با گزارش گیری های پیشرفته ، ربات هایی هوشمند ایجاد کرد تا ارائه خدمات را آسان تر کنند.
2. واقعیت مجازی
واقعیت مجازی (VR) در واقع شبیه سازی رایانهای است که افراد میتوانند با استفاده از دستگاه های الکترونیکی مانند عینک مخصوص با صفحه یا دستکش مجهز به سنسور محیطی ما ورای جهان واقعی را در یک محیط سه بعدی مصنوعی تجربه کنند.
استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی در کسب و کار میتواند با ایجاد خلاقیت در بخش های مختلف باشد به عنوان مثال برای تولید کفش یا تولید پنجره یا خرید مبل می توان از تکنولوژی واقعیت مجازی در جهت تولید محصول جدید مطابق با نیاز مشتری استفاده کرد.
به کمک سه تکنولوژی جدید هیچ چیز در جهان غیر ممکن نیست.
3. تلفن اینترنتی
تلفن اینترنتی voip سرویس جدیدی برای تلفن می باشد به کمک این سرویس امکانات نرم افزاری بسیاری ، همانند گزارش گیری مکالمات ، صف تماس ، منشی گویا ، ضبط مکالمات ، ارتباط با سی آرم ،دایورت تماس ، تنظیم ساعات کاری را میتوان داشت که به کمک این سرویس میتوان به بهره وری صد در صدی در سیستم تلفنی رسید.4. سیستم تشخیص چهره
یکی از مهمترین مسائل در مجموعه های بزرگ و ارگان ها حضور افراد در تایم های مشخص می باشد که با استفاده از سیستم تشخیص چهره می توان حالات چهره و ساعات ورود و خروج افراد را ذخیره کنید.
5. اپلیکیشن های ارتباط دور کاری برای سازمان
در بسیاری از مجموعه ها از اپلیکیشن های خاصی جهت مدیریت امور شرکت ، در واقع این اپلیکیشن ها برای ارتباط دور کاری مجموعه ها استفاده می شود که نمونه پر استفاده از این اپلیکیشن ها ، اپلیکیشن کسب و کار مبنا است.
6. طراحی وبسایت و دیجیتال مارکتینگ
وجود وبسایت برای نمایش خدمات و دریافت و ثبت سفارشات مشتریان ضروری می باشد وبسایت امکاناتی نظیر درج مقاله ، درج محصول ، ایجاد فروشگاه و خدمات آنلاین را برای کسب و کار فراهم می آورد که با استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ (سئو ، تبلیغات ( میتوان سرویس ها و خدمات را بهتر و بیشتر به مشتریان نمایش داد تا کاربران و مشتریان بیشتری را جذب کنید.
7. شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی بخشی از زندگی روزمره انسان ها شده به طوری که افراد به صورت میانگین روزانه یک ساعت از وقت خود را در شبکه های اجتماعی به سر میبرند و فعالیت در این شبکه ها میتواند باعث ارتباط مستقیم و نمایش محصولات خدمات باشد.
پر استفاده ترین شبکه های اجتماعی داخل ایران ، اینستاگرام ، لینکدین ، فیس بوک تلگرام هستند.
8. مرکز تلفن ابری
با توجه به پیشرفت تکنولوژی و اینترنتی شدن خدمات ، سرویس تلفن هم روی بستر اینترنت و ابر قابل ارائه می باشد ، سرویس تلفن ابری ، تمامی امکانات تلفن اینترنتی را ارائه می دهد با حداقل هزینه و برای مجموعه های استارت آپ و کوچک مناسب است. که این سرویس به عنوان نرم افزار رابط بین خط تلفن ویپ و مجموعه شما می باشد و مدیریت تماس ها و سرویس ها شما را انجام می دهد.
9. بازاریابی محتوایی
مقالات آموزشی ، پاسخ به سوالات و حل مشکلات افرادی که ممکن هست مشتری شما باشند به سئو و دیجیتال مارکتینگ شما کمک خواهد کرد و شما میتوانید با استفاده از بازاریابی محتوا دانش خود در حوزه فعالیت خود را بر روی وبسایت آورده و به صورت محصول یا رایگان در اختیار مشتریان قرار داده که این موضوع نیز از جذابیت به خصوصی در حال حاضر دارد.
مرتبط با : آس تل