9 ترفند برای تشخیص عکس هوش مصنوعی از واقعی

هوش مصنوعی-کاماپرس
x تبلیغات
ایلیا متین خودرو

هوش مصنوعی در ساخت انواع تصاویر نقش داشته و باعث شده است که تصاویر جعلی بسیار زیادی در بین تصاویر واقعی قرار بگیرند و روش تشخیص آن‌ها سخت باشد. با این حال هنوز هم امکان تشخیص تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی وجود دارد.

کاماپرس در این گزارش 9 روش برای تشخیص تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی را بررسی می‌کند.

1- تصاویری که هیچ نقصی ندارند احتمالا کار هوش مصنوعی هستند

تصویر صیقل خورده و بی نقص با استفاده از فیلترهای مختلف به احتمال زیاد جعلی است. در این موارد باید به پوست، گوش و دندان توجه کنید. عموما جزئیاتی مانند منافذ پوست، لکه یا جای زخم به راحتی ساخته نمی‌شوند. از موارد دیگری که در تصاویر هوش مصنوعی دیده می‌شود تقارن بسیار کامل و غیرعادی در چهره افراد است.

هوش مصنوعی-کاماپرس

بیشتر بخوانید:

x تبلیغات
دریان سفر امید

2- تشخیص عکس‌های جعلی با توجه به دست انسان‌ها

عموما طراحی دست انسان کار دشواری به حساب می‌آید. در دست‌های مربوط به تصاویر هوش مصنوعی معمولا 6 انگشت یا بیشتر وجود دارد. زاویه انگشت‌ها عجیب است و یا بیش از حد بلند هستند، علاوه بر این، اشیا را نیز به شکل‌های نامعقولی نگه می‌دارند. علت این اتفاق کوچک بودن دست و عدم تمرکز روی آن است.

هوش مصنوعی-کاماپرس

 

3- ایراد در طراحی خطوط و خط کشی مسیر

در هوش مصنوعی بخش‌هایی مانند نام خیابان‌ها، آگهی‌ها و علائم کوچک کم اهمیت هستند و به راحتی با نگاه به این بخش‌ها جعلی بودن تصاویر را می‌توان تشخیص داد.

هوش مصنوعی-کاماپرس

4- تصاویر زیادی براق

تصاویر مربوط به هوش مصنوعی می‌توانند بیش از حد براق باشند. این تصاویر بافت واقعی ندارند و شبیه شخصیت‌های بازی‌های ویدیویی به نظر می‌رسند.

 

5- منطق ضربه‌های قلمو روی نقاشی

ضربه‌های قلمو در نقاشی‌های مربوط به هوش مصنوعی نیز وجود دارند. با این حال منطق قرار گرفتن آن‌ها ایراد پیدا می‌کند. در اکثر موارد ضربه‌ها تصادفی بوده و حتی ممکن است به موضوع نقاشی ربطی نداشته باشند.

هوش مصنوعی-کاماپرس

6- پس زمینه بیش از حد تار در تصاویر هوش مصنوعی

در تصاویر هوش مصنوعی معمولا پس زمینه بیش از حد تار است. علت این اتفاق را می‌توان ناتوانی هوش مصنوعی در به تصویر کشیدن جزئیات دانست. در پس زمینه تار می‌توان افراد سه چشم یا فاقد اعضای بدن را پیدا کرد و در صورت ساختمان و معماری بودن طراحی‌های عجیبی دید.

هوش مصنوعی-کاماپرس

7- اقلام واقعی خارج از قوانین فیزیک

اقلامی مانند گردنبند و یقه در اکثر موارد ممکن است مشکل داشته باشند. در این بخش‌ها هوش مصنوعی بخش‌هایی غیرواقعی را به تصاویر اضافه می‌کند. برای این منظور باید جواهرات را بررسی کرده و جزئیات را به دقت ببینید. هوش مصنوعی در اکثر مواقع در تشخیص نقطه شروع و پایان اشیا مشکل دارد.

هوش مصنوعی-کاماپرس

8- جست‌وجوی معکوس تصویر

در این روش از ابزارهایی مانند Google Images یا TinEye استفاده می‌شود. این ابزارها تصاویر را با تصاویر مشابه دیگر در اینترنت مقایسه کرده و می‌توانند تشخیص دهند که تصویر جعلی است یا خیر. این ابزارها کاربردی ساده و رایگان دارند.

هوش مصنوعی-کاماپرس

9- برنامه‌های بررسی تصاویر

این برنامه‌ها مانند Hive Al Detector گوگل کروم امکان تشخیص تصویر واقعی و جعلی را فراهم می‌کنند. در این برنامه‌ها درصدی از میزان شانس جعلی بودن تصویر داده شده و حتی عنوان موتور هوش مصنوعی که احتمالا به کار رفته نیز گفته می‌شود.

هوش مصنوعی-کاماپرس

 

انتهای پیام

 

x تبلیغات
ایرانیکا
پیام رسان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان