6 روش کاربردی برای ردیابی گوشی مسروقه

x تبلیغات
هلو

باتوجه به قیمت بالای گوشی‌های هوشمند در بازار، شناسایی راه‌هایی برای ردیابی و پیدا کردن گوشی‌های سرقتی بسیار کمک کننده خواهد بود.

به گزارش کاماپرس، طرح رجیستری و لزوم ثبت شماره در تلفن همراه به ردیابی گوشی‌های سرقتی و یا گم شده کمک می‌کند. به عبارت دیگر اگرچه ردیابی گوشی‌های سرقتی از اهداف اصلی طرح رجیستری نبوده، اما این طرح به ردیابی گوشی‌های گم شده و یا مورد دستبرد واقع شده، کمک می‌کند.

ردیابی گوشی در اپراتور اول تلفن همراه

1- مشترکان اپراتور اول می‌توانند برای ردیابی گوشی گم شده خود شماره سریال درج شده روی جعبه گوشی را از خط دائمی همراه اول ارسال و سرویس ردیابی آن را فعال کنند. در این روش سرویس ردیابی تا ۱۰ روز جستجو کرده و در صورت موفقیت، نتیجه را به صورت پیامکی به اطلاع مشترک می‌رساند تا سایر مراحل حقوقی آن از طریق مراجع قانونی طی شود. اگر سرویس ردیابی در بار اول موفق نبود، مشترک می‌تواند مجددا سرویس را فعال کند.

گفتنی است، فعال کردن طرح ردیابی برای مشترکان همراه اول رایگان است. این دسته از متقاضیان برای فعال ‌سازی سرویس ردیابی باید از کد دستوری *۱۰*۲۱۴۱*سریال گوشی#؛ برای غیرفعال ‌سازی  کد *۱۰*۲۱۴۲# و برای دریافت راهنما از کد *۱۰*۲۱۴۳# استفاده کنند.

بیشتر بخوانید:

x تبلیغات
دریان سفر امید

ردیابی گوشی در اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل)

2- مشترکان اپراتور دوم برای ردیابی گوشی مفقودی باید ابتدا سیم‌کارت خود را مسدود کنند. این امر با گرفتن شماره ۷۰۰ یا ۷۰۳۳ (از خط اپراتور دوم تلفن همراه) یا ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ و۰۹۳۷۷۰۳۳۰۰۰ (از سایر خطوط) محقق می‌شود. پس از 5 روز کاربر باید کد #۶۱۰۱* را از یک خط اپراتور دوم شماره‌گیری کند تا پیام‌های مرتبط با نحوه بکارگیری سرویس ردیابی برایش ارسال ‌شود. بعد از ارسال پیام، کاربر باید شماره سریال ۱۵ رقمی گوشی مفقود شده (درج شده روی جعبه) را وارد کند.

شایان توجه است که درخواست ردیابی باید از طریق یک سیم‌کارت دیگر و 5 روز بعد از تاریخ مسدودی سیم‌کارت انجام شود، درغیراینصورت، شماره گوشی مفقودی/مسروقه به عنوان سارق به مراجع قضایی اعلام شده و نتیجه ردیابی مردود می‌شود. بعد از ثبت موفق شماره سریال گوشی، پیامکی با مضمون «درخواست شما ثبت شد، پاسخ ظرف ۴۸ ساعت از طریق پیامک ارسال می‌شود» دریافت می‌کنید. پیامک مربوط به نتیجه ردیابی، 48 ساعت بعد ارسال می‌شود که تنها حاوی مثبت یا منفی بودن نتیجه ردیابی است و سایر مراحل ردیابی نیازمند ارائه دستور قضایی است.

به نقل از ایسنا، اگر نتیجه ردیابی موفق باشد، پیامکی شامل تاریخ ردیابی برای شما ارسال شده که از طریق آن باید برای دریافت دستور قضایی اقدام کنید. بعد از دریافت نامه از مراجع قضایی، برای پیگیری سایر مراحل به شرکت ایرانسل مراجعه کنید. همچنین اگر نتیجه ردیابی منفی بود تا 5 روز بعد از دریافت پیامک اول می‌توانید مجدداً درخواست ردیابی خود را ثبت کنید.

ردیابی گوشی‌های هوشمند با اینترنت و  GPS

3- روش اول استفاده از اکانت گوگل است. برای بکارگیری قابلیت Android Device Manager حتما باید یک‌ بار از گوشی اندرویدی خود وارد اکانت جی‌میل خود شوید. در این صورت به محض مفقود شدن گوشی می‌توانید ضمن وارد کردن اطلاعات اکانت خود، مکان فعلی گوشی را ردیابی کنید.

4- راهکار بعدی استفاده از قابلیت «Lock» است. با این روش می‌توانید به محض گم شدن گوشی، آن را قفل کرده و حتی برای آن پسورد بگذارید. گزینه Erase نیز قابلیت‌های خوبی در زمان گم شدن گوشی به شما ارایه می‌کند. از این طریق شما می‌توانید به محض گم شدن گوشی، اطلاعات حساس آن را پاک کنید. آیفون داران نیز می‌توانند از قابلیت «Find My iPhone» برای ردیابی گوشی مفقود شده خود استفاده کنند.

سایر روش‌های ردیابی گوشی همراه

5- تماس سریع با گوشی مفقودی، ساده‌ترین راه است. در این صورت اگر گوشی تنها گم شده و به سرقت نرفته باشد، توسط نزدیکترین فرد به گوشی، مثلا راننده تاکسی و یا صاحب مغازه و غیره قابل ردیابی است.

6- درصورت گم شدن گوشی، همچنین می‌توانید شناسه IMEI آن را در همیاب ۲۴ ثبت کنید. همیاب ۲۴ سامانه کشوری برای ردیابی گوشی‌های سرقتی است. با این کار اطلاعات گوشی به کلانتری‌ها، بازرسی‌های مرزی، اصناف و اپراتورهای مخابراتی در سراسر کشور ارسال شده و در صورت پیدا شدن، مطلع می‌شوید.

انتهای پیام

x تبلیغات
آ اس پ
فارکسیو
سفریار آریا
آمیتیس تراول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان