موفقیت هر پروژه علاوه بر همکاری و تلاش مؤثر تیمی، در گرو مدیریت صحیح و کاربردی پروژه است. پیشرفت فناوری، مدیریت پروژه و شیوههای انجام آن را بهبود بخشیده و انواع نرم افزار مدیریت پروژه در این زمینه به کمک مدیران آمده است.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ بازار فناوری اطلاعات اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، نرم افزار مدیریت پروژه با برخورداری از انواع قابلیتها و ابزارهای گوناگون از جمله قابلیت برنامه ریزی و اولویت بندی ، گزارش گیری و مانند آن، موجب افزایش بهره وری پروژه شده و موفقیت آن را تسهیل میکند. در حال حاضر، انواع نرم افزار مدیریت پروژه با امکانات متنوع طراحی و روانه بازار شده است. کاماپرس در ادامه به بررسی 7 دلیل اساسی برای استفاده از نرم افزار حرفهای مدیریت پروژه و کارها میپردازد.
یک؛ صرفهجویی در زمان
پروژههای مختلف، معمولاً به زمان حساس بوده و باید در یک ددلاین مشخصی به پایان برسند. نرم افزار مدیریت پروژه با ارائه قابلیتهای مدیریت زمان، به مدیران و اعضای تیم، امکان کنترل زمان پروژه و تعیین تاریخ اتمام را میدهد. با استفاده از نرم افزار مدیریت پروژه ، اعضای تیم از زمان و ددلاین انجام تسکها و وظایف خود مطلع شده و آنها سر وقت انجام میدهند. این نرم افزار بهنوعی با تسهیل فرایند پیشرفت پروژه و نظم بخشیدن به آن، از اتلاف وقت و انرژی جلوگیری میکند.
دو؛ کاهش خطا با افزایش همکاری تیمی
بروز مشکل و خطا در پروژه معمولاً ناشی از عدم تقسیم صحیح وظایف و نبود نظم در فرایند پیشرفت یک پروژه است. نرم افزار مدیریت پروژه به مدیران کمک میکند تا وظایف را بهدرستی در میان اعضای تیم تقسیم کنند؛ این موضوع در نهایت موجب افزایش همکاری میان اعضای تیم و درنهایت کاهش ریسک بروز خطا میشود.
سه؛ شناسایی و مدیریت ریسک پروژه
یک پروژه در طول حیات خود ممکن با انواع ریسکهای مثبت و منفی روبهرو شود. با استفاده از نرم افزار حرفهای مدیریت پروژه و کارها ، میتوان بخش قابل توجهی از این ریسکها را پیشبینی و تجزیه و تحلیل کرد. پیشبینی ریسکها امکان مدیریت این ریسکها و اتخاذ پاسخ مناسب برای کاهش ریسک منفی و استفاده بهینه از ریسک مثبت را برای اعضای تیم فراهم میکند.
چهار؛ دسترسی سریع به اطلاعات بهروز پروژه
نرم افزار مدیریت پروژه ، تمام اطلاعات مرتبط با پروژه را در هر مرحله از فرایند پیشرفت کار، ذخیره کرده و بدون اتلاف وقت در اختیار اعضای تیم میگذارد. ضمن اینکه این نرم افزارها قابلیت گزارش گیری داشته و مدیران ارشد پروژه میتوانند هر زمان مایل باشند، گزارش جدیدترین اطلاعات پروژه را دریافت کرده و در جریان امور قرار بگیرند.
پنج؛ تقسیم صحیح منابع و جلوگیری از اتلاف آنها
نرم افزارهای مدیریت پروژه با تخصیص صحیح و عادلانه سرمایه و منابع، نقاط سوددهی و زیاندهی پروژه را مشخص میکنند. تقسیم وظایف میان اعضای تیم بهعنوان سرمایههای انسانی باید به نحو عادلانهای صورت بگیرد تا بتوان از تمام انرژی و تخصص تیم استفاده کرد. تقسیم ناعادلانه و نامناسب وظایف موجب تمرکز کار و فعالیت بر روی یک یا چند نفر و ایجاد خستگی و کاهش انگیزه در آنها میشود که در نهایت به اتلاف منابع میانجامد.
شش؛ مشاهده پیشرفت پروژه
در برخی موارد چند پروژه مرتبط با هم در راستای یکدیگر اجرا و مدیریت میشود. نرم افزارهای مدیریت پروژه ، امکان مدیریت این پروژهها و بررسی همزمان وضعیت این پروژهها را فراهم میکند. درواقع تمام فرایندهای مرتبط با پیشرفت پروژهها با جزئیات دقیق در این نرم افزار درج شده و در صورت انتقال پروژه به تیم پروژه دیگر، نیازی به صرف زمان برای تهیه گزارش و مانند آن نخواهد بود.
از کدام نرم افزار مدیریت پروژه استفاده کنیم؟
همتیک بهعنوان یک مجموعه معتبر و رو به رشد، نرم افزار حرفهای و پرکاربرد مدیریت پروژه و کارها را در راستای افزایش بهره وری و کارایی کارکنان، هوشمندسازی فرآیند کاری، بهبود فضای کاری، توسعهی ابزارهای بهبود مشارکت کارکنان و افزایش توان اجرایی شرکتها و سازمانها ارائه کرده است.
نرم افزار مدیریت پروژه همتیک چه قابلیتهایی دارد؟
نرم افزار مدیریت پروژه همتیک با قابلیتهای متعددی چون امکان برنامه ریزی کارها، ثبت تایم شیت و رویدادهای پروژه، مدیریت زمان، فایلها و مستندات، هزینهها، ارتباطات و منابع انسانی، برنامهریزی و اولویت بندی کارها، گزارش گیری ، برخورداری از انواع داشبورد، شبکه اجتماعی و پیام رسان سازمانی، بانک تجربیات، بانک ایده و ثبت قرارهای ملاقات و غیره طراحی و تولید شده است.
انتهای پیام
مرتبط با : همتیک