6 نکته که بهتر است درباره پلتفرم شاپ بدانید

شرکت تراکنش همراه ایمن با نام تجاری «شاپ» در سال 1394 آغاز به کار کرد. این مجموعه به صورت تخصصی به عنوان اپراتور صندوق فروشگاهی هوشمند و کارتخوان‌های همراه مشغول به فعالیت شد. شاپ به عنوان راهکاری یکپارچه برای هوشمندسازی فروش کسب و کارهای خرد اعلام شد.

پلتفرم شاپ در قالب یک سامانه و بستر جامع برای ارائه خدمات یکپارچه پرداخت، خرده فروشی و تجارت الکترونیک در نقطه سرویس، مبتنی بر ابزارهای هوشمند و رایانش ابری معرفی شده است.

در ادامه کاماپرس 6 نکته از این مجموعه را که برای فعالان حوزه پرداخت الکترونیک و علاقمندان به این حوزه مفید است، منتشر می‌کند؛

1. شرکت تراکنش همراه ایمن به عنوان یکی از زیر مجموعه گروه توسن، با مدیریت آرش حسین پور فعالیت دارد. تعداد کارمندان این مجموعه 50 نفر اعلام شد.

2. خدمات و محصولات این مجموعه شامل کارت به کارت، شارژ سیم کارت، قبض خدماتی، پارک حاشیه‌ای، بلیت مترو، خدمات خودرو و … می‌شود. این مجموعه در نظر دارد بخش‌های سینما و سرگرمی و شاپ مارکت را به بخش‌های خدمات و محصولات خود اضافه کند.

آریاک سفر

3. شرکای تجاری این مجموعه شرکت‌های پی‌اس‌پی هستند. شرکت‌های پی‌اس‌پی از جمله مجموعه‌های فعال در حوزه پولی و مالی کشور محسوب می‌شوند و واسطه بین بانک‌ها و مشتریان تجاری هستند.

4. مشتریان این مجموعه کلیه کسب‌ و کارهایی محسوب می‌شوند که در قبال فروش کالا یا خدمات به مشتری، نیازمند اشتراک سه حوزه پرداخت، خرده فروشی و تجارت الکترونیکی هستند و کلیه افراد جامعه که در زندگی روزمره نیازمند خرید کالا یا دریافت خدمات از کسب و کارها باشند.

5. این شرکت امکانی را برای رستوران‌ها فراهم کرد که به وسیله آن سیستم فروش آنلاین خودشان را راه‌اندازی کنند. شاپ برای کاربرانش بستر سفارش آنلاین رایگان، کارمزد نزدیک به صفر، اتصال آسان به سیستم ارسال و پشتیبانی تلفنی ۲۴/۷- خدمات 24 ساعته در 7 روز هفته- را فراهم آورده است.

6. این مجموعه همچنین در وبسایت خود مجله‌ای دارد که در آن مطالبی درباره آخرین تحولات بانکی، تغییرات قیمتی در حوزه مرتبط پولی و مالی و… را مطرح می‌کند.

مرتبط با : شاپ
نرم افزار حسابداری
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز