ده روز ابتدایی شهریور بورس افت و خیز شدیدی داشت و برخی سهامداران حقیقی بر اثر نوسان شدید بازار دست به فروش سهام خود زدند. این روند موجب موج بزرگی از خروج نقدینگی سهامداران حقیقی بورس از 3 گروه بازار شد.
به گزارش کاماپرس، دهه اول شهریور از بسیاری جهات ، متفاوت ترین ده روز ابتدایی ماه های اخیر بود و بورس بازان را با تجربه نوسان شدید بازار سرمایه مواجه کرد. شاخص کل بازار سهام که از آن به عنوان دماسنج اصلی تالار شیشهای بورس یاد می شود در این ده روز پس از 10 هفته صعود پی در پی تغییر مسیر داد و کاهش 1.9 درصدی را تجربه کرد که بیشترین افت هفتگی این نماگر از ابتدای خرداد 1400 بود.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم بورس، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
همزمان با این روند نزولی، سهامداران خرد نیز که مدتی با بازار آشتی کرده بودند و خریدار سهام بودند، مجددا در زمین فروش سهام توپ زدند تا در مجموع معاملات دومین هفته شهریورماه شاهد جابهجایی سهامی به ارزش 2 هزار و 521 میلیارد تومان در مسیر حقیقی به حقوقی باشیم. این بیشترین میزان خروج هفتگی سرمایههای حقیقی از اواخر اسفند 99 بود.
خبرهای مهم و پربازدید امروز:
- یک زن با تزریق واکسن کرونا 54 میلیارد تومان به جیب زد!
- عرضه اولیه جهان فولاد سیرجان قطعی شد(جزئیات)
- وام 5 تا 30 میلیونی قرضالحسنه با کارمزد 4 درصد مُختص خرید لوازم خانگی ایرانی
- سکه امامی چگونه پرسودترین کالای هفته دوم شهریور 1400 شد؟
سقوط دلار در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته گذشته یکی از علل اصلی نوسان شدید بورس و گریز پول سهامداران از بازار سرمایه بود. عقبنشینی دلار به سطوح پایینتر و افزایش هراس معاملهگران حقیقی از افت ادامهدار قیمتها – که البته به واقعیت تبدیل نشد و دلار دوباره به روند صعودی برگشت – از مهمترین دلایلی بود که باعث خروج این دسته از سهامداران شد.
در مجموع دادوستدهای این هفته بیشترین خروج حقیقیها از سه گروه سهام بورس شامل؛ سهام گروه شرکت های فلزات اساسی، سهام شرکت های تولیدکننده محصولات شیمیایی و سهام گروه شرکت های چند رشتهای صنعتی به میزان 1590 میلیارد تومان رقم خورد. در مقابل سه گروه سهام شامل شرکت های قندوشکر، ماشینآلات و کاشی و سرامیک شاهد ورود سرمایههای خرد بودند.
انتهای پیام
غکورش و غبهنوش از گروه صنایع غذای
برای ورود عالی یک ماه حداقل 50درصد سود میده غکورش کم ریسک تر
هنوز نفهمیدم چرا کاهش چند صد تومانی قیمت دلار را سقوط مینامند و افت شدید شاخص را به گردن آن می اندازند. دلار از حدود 21 هزار تومان رسید به 28 هزار تومان حالا وارد کانال 27 هزار تومان شده. به نظر شما این سقوط است؟ شاید منظور شما انتظار سقوط توسط سهامداران باشد.
این هفته با توجه به مقاومت هفته پیش روند صعودی را شاهدیم البته دلار هم سیر صعودی خواهد داشت ولی مرز یک ملیون و ششصد هزار رو رد نخواهد کرد
انشالله همه خارج میشن میرن دنبال ارز دیجیتال
همیشه صعود دلار با تاخیر باعث رشد بازار سرمایه میشه، اما سقوط ارز، تاثیر سریعتری دارد، ثبات هم که ما به یاد نداریم….
این هفته شاهد رشد صنایع وابسته به ارز و صادرات خواهیم بود.
مثلا نمادهایی مثل فتوسا یا فگستر.
احتمالا خودرویی ها درجا بزنند.
حتی نمادهایی مثل فملی هم رو به رشد خواهند بود.
امیدوارم همه به سود و آرامش برسیم