تا چند سال پیش وقتی صحبت از کسب درآمد در خانه میشد، ذهنها به سمت انجام کارهای هنری مانند قالبیبافی، عروسکسازی، ساخت صنایع دستی و… میرفت. عمده این مشاغل بر روی خانمهای خانهدار متمرکز بود. اما حالا با ظهور اینترنت و پیشرفت تکنولوژیهای نوین، کسب درآمد در خانه دیگر معطوف به یک قشر یا مشاغل خاص نیست.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ اشتغال و استخدام، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، برای کسب درآمد در خانه با یک کامپیوتر، لپ تاپ یا موبایل باید برنامهریزی ویژهای انجام داد. از جمله مهمترین اقدامات مهم در این زمینه، ایدهپردازی،کسب مهارت و بهرهمندی از تجارب دیگران است. به همین منظور، در ادامه مطلب 3 ایده کسب درآمد در خانه معرفی خواهد شد.
آموزش آنلاین یا فروش اطلاعات
اگر در زمینه خاصی مانند بازار ارزهای دیجیتال تخصص دارید یا توانایی تدریس دروس مختلف را دارید میتوانید با آموزش آنلاین به راحتی به درآمد برسید. انتشار فایل صوتی، ویدیو، پی دی اف و… در کانال یا صفحه شخصی سادهترین را برای جلب نظر مخاطب و فروش پکیجهای آموزشی کاملتر است. تسلط بر موضوع، نکته مهمی است که به طور مستقیم بر روی میزان درآمد تاثیر میگذارد. همکاری با سایتهای آموزشی نیز یکی دیگر از روشهای فروش اطلاعات یا آموزش آنلاین محسوب میشود.
فروش محصولات به صورت اینترنتی
یکی دیگر از روشهای رایج برای کسب درآمد در خانه، راهاندازی فروشگاه اینترنتی است. مزیت فروشگاههای آنلاین این است که دیگر نیازی به در نظر گرفتن سرمایه برای خرید یا اجاره مغازه ندارید. به علاوه، فروشگاه به صورت 24 ساعته باز است و صدها مشتری در طول شبانهروز از محصولات فروشگاه دیدن میکنند. اما رونق گرفتن چنین کسب و کارهایی به زمان و تلاش زیاد نیاز دارد. در خصوص انتخاب نوع محصول بهتر است وارد یک بازار بکر و تازه شوید تا رقبای کمتری داشته باشید. در غیر این صورت، فروشگاه شما باید مزیت ویژهای نسبت به سایر فروشگاههای مشابه داشته باشد تا بتواند نظر مشتریان را جلب کند.
وارد دنیای فریلنسینگ شوید
فریلنسرها یا آزادکاران به جای فروش محصولات فیزیکی، خدمات خود را به کارفرمایان میفروشند. تعداد زیادی از گرافیستها، طراحان سایت، مترجمان، تولیدکنندگان محتوا، سئوکارها و… به صورت فریلنسری کار میکنند. در واقع، آنها بدون داشتن یک تعهد بلند مدت به کارفرما در هر ساعت و مکانی که بخواهند کار میکنند و در مدت زمان تعیین شده، پروژه را تحویل میدهند. دستمزد فریلنسرها به تجربه، مهارت و حوزه کاری آنها وابسته است.
کسانی که در حوزه فریلنسینگ کار میکنند باید بتوانند نظر کارفرمایان را برای گرفتن پروژه به خود جلب کنند. داشتن دایره وسیعی از ارتباطات میانفردی و انتشار یک رزومه خوب در سایتهای مرتبط به این مسئله کمک زیادی میکند.
با بهترین سایت فریلنسری ایرانی آشنا شوید
کسانی که قصد دارند وارد دنیای فریلنسینگ شوند، مهارت خود را ارتقا بدهند و به دیگران معرفی کنند میتوانند با مراجعه به سایت «انجام میدم» از مزایای ویژهای بهرهمند شوند. انجام میدم یک بازار بزرگ اینترنتی است که تمام فریلنسرها را برای رسیدن به یک درآمد خوب راهنمایی میکند. کارفرمایان نیز میتوانند با برون سپاری پروژه در این سایت از خدماتی چون مرکز حل اختلاف، پرداخت امن و ضمانت بازگشت وجه بهرهمند شوند.
انتهای پیام
مرتبط با : پارس کدرز
بعضی ها از 3 تومن تا 30 تومن با فریلنسی درامد دارن
این آموزش های که تو اینستاگرام هی میان میگن این سایت و فلان کنی به دلار بهتون پول میده اینا چیه ؟ آیا واقعا پول میده ؟