10 ترفندی که خودرو شما را صفر کیلومتر نگه می دارد

x تبلیغات
هلو

تمیز و سالم نگه داشتن خودرو برای حفظ قیمت و استفاده طولانی مدت از آن یکی از دغدغه‌های اصلی بیشتر رانندگان است. معمولا وقتی خودرو دچار نقص فنی جدی می‌شود و به تعویض قطعات نیاز پیدا می‌کند، کارآیی قبلی خود را از دست می‌دهد و از قیمت می‌افتاد. اما بعضی با به کارگیری ترفندهایی خودرو را بسیار نو یا اصطلاحا صفر کیلومتر حفظ می‌کنند.

به گزارش کاماپرس، احتمالا با بعضی خودروها در خیابان مواجه شده‌اید که سروصدای کمی دارند و از شتاب خوبی برخودار هستند و مهم‌تر از همه، بسیار نو به نظر می‌رسند. در حالی که ممکن است این مدل خودروها مربوط به خیلی سال قبل باشند و اصلا مدل جدید به حساب نیایند.

به نظر شما راننده برای اینکه خودروی او در حد صفر کیلومتر باقی بماند و این چنین کارآیی داشته باشد چه کرده است؟

در ادامه این مطلب ترفندهایی که خودرو را در حد نو نگه می‌دارند، بیان خواهند شد؛

x تبلیغات
دریان سفر امید

سرویس دوره‌ای خودرو

یکی از مهم‌ترین موارد بردن خودرو در فاصله‌های زمانی مشخص به سرویس است. معمولا در سرویس خودرو تعویض روغن و فیلترها به موقع انجام می‌شود که این دو مورد تا حد زیادی روی افزایش عمر موتور و کم شدن مصرف سوخت و در نتیجه بالا رفتن کارآیی خودرو موثر هستند.

تعویض واسکازین گیربکس

روغن گیربکس یا واسکازین یک مایع برای روان شدن چرخ دنده‌های جعبه دنده است. به طور کلی واسکازین منجر به کاهش اصطکاک، بالا بردن کارآیی و عمر قطعات داخلی می‌شود. افزودنی‌های این روغن تا حد زیادی باعث افزایش مقاومت خودرو در برابر فشار و حرارت می‌شوند. اهل فن به دارندگان انواع مختلف خودرو توصیه می‌کنند، حداکثر در کارکرد 50 هزار کیلومتری واسکازین گیربکس را عوض کنند تا کارکرد خودرو بالا برود و در حد صفر باقی بماند.

بررسی سیستم برق رسانی

وایر یا سیم کشی خودرو که وظیفه انتقال جریان الکتریکی و سیگنال‌های کنترلی را بین اجزای مختلف اتومبیل برعهده دارند، باید هر چند مدت یکبار مورد بررسی قرار بگیرند. معمولا وایرها در هر 80 هزار کیلومتر و شمع‌های خودرو در هر 30 هزار کیلومتر باید تعویض شوند.

جلوبندی و فرمان

مورد دیگر که بررسی به موقع آن به عملکرد بهتر خودرو کمک می‌کند، جلوبندی و فرمان است. تقریبا هر شش ماه باید جلوبندی خودرو مورد بررسی قرار بگیرد و بعد از مسافت 20 هزار کیلومتر هم باید میزان فرمان زده شود.

شیشه شور و برف پاک کن

تعویض تیغه‌های برف پاک کن در هر سال به نو و تمیز ماندن خودروها کمک می‌کند. همچنین در صورتی که رانندگان از مایع‌های مخصوص شیشه شور استفاده کنند، بهتر امکان حفظ ظاهر و زیبایی خودرو خود را دارند.

بررسی سلامت لاستیک‌ها

رانندگان باید همواره از سلامت لاستیک‌ها آگاه باشند. باید هر 20 هزار کیلومتر لاستیک محور جلو و عقب جابجا و باد آن‌ها تنظیم شود. این مورد به افزایش عملکرد خودرو کمک زیادی می‌کند.

سیستم سوخت رسانی

یک بخش مهم در بررسی خودرو، سوزن انژکتور است. سوزن‌های انژکتور بخشی از سیستم سوخت رسانی که سوخت را تحت فشار خارج می‌کنند تا یک مخلوط مناسب از سوخت و هوا برای احتراق شکل بگیرد. لازم است در هر 50 هزار کیلومتر سوزن‌های انژکتور شسته شوند تا خودرو با حالت بهتری کار کند.

باتری

یکی از قطعات مهمی که سلامت آن روی افزایش کارکرد خودرو اثر دارد، باتری است. باید رانندگان هر ماهه سطح آب مقطر باتری‌ها را تنظیم و سرباتری‌ها را از سولفاته شدن پاک کنند.

دیسک و صفحه کلاچ

جز مهم در سیستم انتقال قدرت در خودروها، دیسک و صفحه کلاچ هستند. دیسک کلاچ بین موتور و گیربکس است و هنگامی که کلاچ فشرده می‌شود به صفحه کلاچ اتصال پیدا می‌کند. این کار باعث انتقال قدرت از موتور به چرخ‌ها می‌شود. این قطعات مهم باید در هر 80 هزار کیلومتر کاملا تعویض شود.

محافظت از بدنه خودرو

شستن منظم و واکس بدنه باعث حفظ ظاهر خودرو شده و از زنگ زدگی آن جلوگیری می‌کند. در کل خودرو با این کار براق، سالم‌تر است و در نتیجه نو به نظر خواهد رسید.

انتهای پیام

x تبلیغات
سفریار آریا
آ اس پ
آمیتیس تراول
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان