0 تا 100 کمپرسور باد اویل فری و کاربردهای آن

کمپرسور-کاماپرس
x تبلیغات
هلو

پمپ باد اویل فری یا بدون روغن، از مدل های جدید کمپرسور محسوب می شوند که در آن به جای روغن، از هوا برای خنک سازی سیستم استفاده می شود. با این عملکرد، در هوای فشرده خروجی دیگر اثری از روغن نخواهد بود. همین ویژگی، پمپ باد بدون روغن را نسبت به سایر مدل ها برای کاربردهای پزشکی و حساس متمایز می کند.

به گزارش کاماپرس، کاربرد فراوان پمپ باد باعث شده است با ابعاد و مدل های مختلف در بازار عرضه گردد. کمپرسورهای بدون روغن کوچک برای کاربردهای خانگی و سایزهای بزگ در مصارف صنعتی مناسب است. شما می توانید با مقایسه کیفیت و هزینه لازم، بهترین پمپ باد را متناسب با نیاز خود تهیه کنید. به عنوان نمونه ممکن است با نرخ های متفاوتی برای قیمت پمپ باد 50 لیتری مواجه شوید، پس بهتر است برای خرید این تجهیزات به فروشگاه های معتبر و شناخته شده مراجعه کنید.

اگر شما در کسب و کار خود از انواع پمپ باد روغنی استفاده می کنید، بهتر است بهترین و مرغوب ترین روغن کمپرسور باد را شناخته و به موقع برای تعویض آن اقدام کنید. عملکرد این کمپرسورها به گونه ای است که در صورت تعمیر و نگهداری مناسب، طول عمر بالایی خواهند داشت.

کمپرسور اویل فری یا بدون روغن چیست؟

در این مدل از پمپ باد، نیازی به تعویض روغن وجود ندارد. اگرچه این مزیت باعث افزایش کیفیت هوای فشرده و عدم نیاز به روغن کاری شود، اما عملکرد اویل فری دمای سیستم را افزایش می دهد. روانکاری پیستون از طریق رینگ های پلیمری انجام می شود. محفظه سیلندر در کمپرسور بدون روغن قابل تعویض است. پمپ بادهای اویل فری در حین کار، امکان ذخیره هوا را ندارند. در نتیجه برای راه اندازی سیستم، تا پر شدن مخزن آن صبر کنید.

نحوه عملکرد کمپرسور باد اویل فری

تمام مدل های موجود پمپ باد بدون روغن، مراحل مشابهی را برای فشرده سازی هوا انجام می دهند که به ترتیب ذکر می شود.

x تبلیغات
دریان سفر امید
  1. ورود هوا به سیستم پمپ باد بدون روغن

ابتدا هوا از طریق دریچه ها وارد کمپرسور باد می شوند. در این مرحله، فیلترهایی تعبیه شده است که ناخالصی ها را از هوا می گیرد. این دریچه ها فقط در صورتی باز هستند که سیستم در حال کار نباشد. بعد از شروع عملیات فشرده سازی، هیچ هوایی وارد سیستم نخواهد شد.

  1. فشرده سازی اولیه هوا و افزایش دمای سیستم

سپس هوا وارد مرحله اول فشرده سازی می شود و عدم وجود روغن، باعث افزایش دمای سریع هوا می شود.

  1. ورود هوا به سیستم خنک کننده

هوای فشرده شده برای کاهش دما، وارد مرحله خنک سازی می گردد. هوای گرم، بخشی از اکسیژن خود را از دست می دهد و بعد از کاهش دما مجددا به صورت اولیه بر می گردد. البته سرد شدن هوا با رطوبت همراه خواهد بود. در نتیجه هوای خنک شده از فیلترهایی عبور داده می شود که این رطوبت را می گیرد.

  1. فشرده سازی مرحله دوم و کاهش دمای مجدد

در صورت نیاز به هوای فشرده با فشار بالا، آن را مجددا به پمپ باد بر می گردانند تا فشرده سازی مرحله دوم انجام شود. قطعا این مرحله نیز باعث افزایش دمای کمپرسور اویل فری می شود و باید خنک سازی انجام شود. در نهایت هوای فشرده وارد مخزن شده و برای کارایی مورد نظر استفاده می شود.

انواع پمپ باد بدون روغن و کاربردهای آن

کمپرسور باد اویل فری، با توجه به نیاز در مدل ها و قدرت های مختلفی ساخته می شوند. به طور کلی انواع این پمپ بادها را می توان به 3 دسته تقسیم کرد:

  • کمپرسور اویل فری برگشتی

در این مدل از سیستم جابجایی مثبت استفاده می شود و برای کاربردهایی با حجم کم هوا مناسب هستند. این پمپ بادها با وجود توان خروجی کم، می توانند به فشار بالایی دست یابند.

  • پمپ باد بدون روغن روتاری

این کمپرسور نیز از روش جابجایی استفاده می کند و فشرده سازی هوا از طریق پیچ های متصل انجام می شود.

  • کمپرسور باد بدون روغن اسکرو

در پمپ باد اسکرو از دو مارپیچ استفاده می شود که یکی ساده و دیگری متحرک است. هوا برای فشرده سازی از مارپیچ عبور داده شده و سپس به کمپرسور ارسال می شود. در سیستم پمپ باد اسکرو، هیچ اصطکاکی وجود ندارد و بسیار کم صدا و نرم کار می کند.

کاربردهای کمپرسور باد اویل فری

کمپرسور-کاماپرس

عدم وجود روغن در سیستم پمپ باد، باعث شده است برای کاربردهایی از جمله صنایع غذایی و پزشکی بسیار مناسب باشد. ورود هوای ناخالص در محیط هایی که با جان و سلامتی انسان سر و کار دارد، بسیار خطرناک است. از جمله مهم ترین کاربردهای کمپرسور باد بدون روغن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بسته بندی مواد غذایی
  • دندانسازی و دندانپزشکی
  • داروسازی
  • ابزار دقیق
  • رنگ

مزایای پمپ باد اویل فری چیست؟

بسیای از صنایع، کمپرسورهای بدون روغن را به دلیل عملکرد بهینه ای که دارند، ترجیح می دهند. مطابق با 0 تا 100 کمپرسور باد اویل فری و کاربردهای آن، این مزایا شامل تولید هوای فشرده با کیفیت و سازگار با محیط زیست، نگهداری ساده تر و مصرف بهینه انرژی می باشد. هم چنین عملیات فشرده سازی با کمپرسورهای اویل فری در زمان کم انجام شده و غالبا دستگاه های سبک تری هستند.

آشنایی با معایب کمپرسور بدون روغن

هنگام انتخاب پمپ باد اویل فری بهتر است به موارد زیر هم توجه داشته باشید.

  • کوچک بودن حجم مخزن
  • افزایش دمای سیستم به دلیل عدم وجود مایع خنک کننده و کاهش طول عمر دستگاه
  • انتقال هوای فشرده در زمان بیشت از طریق موتور

حرف آخر

0 تا 100 کمپرسور باد اویل فری و کاربردهای آن نشان می دهد این سیستم، در مواردی که نیاز به تولید هوای فشرده خالص در حجم کم وجود داشته باشد، بهترین گزینه خواهد بود. صنایع پزشکی و غذایی از بهترین نمونه های کاربرد پمپ باد بدون روغن هستند. زیرا هوای فشرده تولید شده به دلیل وجود فیلترهای مختلف، عاری از آلودگی، رطوبت و روغن خواهد بود.

انتهای پیام

مرتبط با : ایران کمپرسور
x تبلیغات
آ اس پ
آمیتیس تراول
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان