چگونه می توان ویزای تحصیلی آمریکا گرفت؟

ویزای تحصیلی آمریکا-کاماپرس
x تبلیغات
هلو

بالا بودن استانداردهای تحصیل در آمریکا به حدی است که طبق آمارهای موجود، 13 تا 15 دانشگاه و کالج آمریکایی در بین 20 مرکز آموزشی جهان قرار دارد. به همین دلیل هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان و دانش‌آموزان سراسر دنیا برای ادامه تحصیل، اقدام به اخذ ویزای تحصیلی آمریکا می‌کنند.

به گزارش کاماپرس و بر اساس گزارش‌های منتشر شده، 246 دانشجوی ایرانی در سال 2017 میلادی موفق به اخذ ویزای تحصیلی آمریکا شدند. متقاضیان برای ادامه تحصیل در آمریکا باید مراحل مختلفی از جمله پرداخت هزینه SEVIS FEE و تعیین وقت سفارت آمریکا انجام دهند. در ادامه این گزارش، ضمن بررسی نحوه دریافت ویزای تحصیلی آمریکا، شرایط تحصیل در مقطع دکتری در این کشور نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

انواع ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی آمریکا به سه نوع M، F و J تقسیم می‌شود. ویزای تحصیلی M برای دانشجویانی صادر می‌شود که قصد آموزش در دوره‌های غیرآکادمیک دارند. دانشجویانی که می‌خواهند در دانشگاه‌های آمریکا به تحصیل بپردازند باید ویزای تحصیلی نوع F دریافت کنند. ویزای تحصیلی J نیز مخصوص فرصت‌های مطالعاتی است.

ویزای تحصیلی آمریکا یکی از انواع ویزاهای غیرمهاجرتی این کشور محسوب می‌شود؛ بنابراین دانشجویان باید پس از اتمام مدت زمان تحصیل، خاک آمریکا را ترک کنند. البته شما می‌توانید با داشتن ویزای تحصیلی برای اخذ اقامت دائم در آمریکا اقدام کنید.

ویزای تحصیلی آمریکا-کاماپرس

x تبلیغات
دریان سفر امید

شرایط و نحوه اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی آمریکا ابتدا باید از یک مرکز آموزشی معتبر در آمریکا پذیرش بگیرند اما دریافت پذیرش به دریافت قطعی ویزای تحصیلی شما منجر نخواهد شد و متقاضیان باید مدرک معتبر زبان مانند تافل یا آیلتس داشته باشند. در غیر این صورت، آنها می‌توانند ابتدا برای یادگیری زبان از دانشگاه مقصد، پذیرش بگیرند و سپس در همان دانشگاه به ادامه تحصیل در رشته مورد نظر بپردازند.

در مرحله بعدی، دانشجویان باید با مراجعه به سامانه ثبت اطلاعات دانشجویان و گردشگران آمریکا (SEVIS) ضمن ایجاد پرونده به صورت آنلاین، هزینه SEVIS را نیز بپردازند. اعتبار رسید پرداخت SEVIS FEE یک سال بوده و مبلغ واریز شده غیرقابل استرداد است.

سپس، دانشگاه مقصد برای شما فرم I-20 ارسال می‌کند که شامل اطلاعاتی درباره هزینه‌های دانشگاه، مخارج زندگی و نظایر آن می‌شود. البته این فرم برای دانشجویانی که بورسیه تحصیلی می‌گیرند، صادر نمی‌شود. پس از دریافت این فرم، دانشجو باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کند و فرم آنلاین DS-160 را تکمیل کند.

در مرحله بعد، متقاضی باید جهت انجام مصاحبه حضوری برای تعیین وقت سفارت آمریکا اقدام کند. از آنجایی که آمریکا در ایران سفارت یا کنسولگری فعال ندارد، دانشجویان ایرانی برای این منظور باید به کنسولگری کشورهای همسایه مراجعه کنند. تعیین وقت فوری سفارت آمریکا بستگی به نوع ویزا و موقعیت سفارت دارد. پس از حضور در مصاحبه و موافقت افسر سفارت، ویزای تحصیلی شما صادر خواهد شد.

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع دکتری

دانشگاه‌های مختلف آمریکا شرایط متفاوتی برای پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دارند. اما به طور کلی، داشتن معدل بالای 15، نمره تافل 80 یا معادل آن، نمره آزمون جی آر ای حداقل 300 تا 310 و مقاله علمی چاپ شده در ISI یا دیگر ژورنال‌های خارجی و داخلی معتبر الزامی است. برخی رشته‌ها و دانشگاه‌ها به مشخص شدن سوپروایز برای تز دکتری هم نیاز دارند.

همچنین، متقاضیان اپلای برای دکتری در آمریکا باید مدارکی همچون رزومه یا سوابق تحصیلی/شغلی خوب، انگیزه‌نامه، پاسپورت، ترجمه مدارک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس و دو یا سه توصیه‌نامه از اساتید را برای اخذ ویزا ارائه دهند. ارسال پروپوزال برای برخی دانشگاه­ها یا اساتید نیز از جمله مدارک الزامی برای اپلای در مقطع دکتری است.

ویزای تحصیلی آمریکا-کاماپرس

ساده‌ترین روش پرداخت SEVIS FEE و دریافت فوری وقت سفارت آمریکا

پرداخت هزینه SEVIS FEE تنها با کردیت کارت مقدور است؛ بنابراین انجام این مرحله برای متقاضیان ایرانی کمی دشوار است. متقاضیان می‌توانند به صورت مستقیم، هزینه SEVIS Fee و MRV Fee را با کمک مجموعه “سفر هالیدی” و بدون نیاز به کردیت کارت پرداخت کنند. همچنین کارشناسان مجموعه سفر هالیدی می‌توانند با ارائه مشاوره‌های تخصصی، ساخت اکانت، پر کردن فرم‌های سفارت و تعیین وقت سفارت آمریکا مراحل اخذ ویزا را برای متقاضیان بسیار آسان کنند.

انتهای پیام

مرتبط با : سفر هالیدی
x تبلیغات
آ اس پ
آمیتیس تراول
سفریار آریا
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان