چهارمین دوره پردیس سامیت توسط مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس از ۱۴ تا ۱۵ اسفندماه درپارک فناوری پردیس برگزار میشود.
به گزارش کاماپرس، رویداد پردیس سامیت گردهمایی فعالان حوزه استارتاپ کشور است که در آن مدیران شتابدهندههای نوآوری و فضاهای کار اشتراکی، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی، سرمایهگذاران و… حضور دارند.
به گفته مهدی عظیمیان، رئیس مرکز شتابدهی و نوآوری پارک فناوری پردیس، صنایع و شرکتهای دانشبنیان،سرمایهگذاران و تیمهای استارتاپی مستقر در پاک فناوری پردیس به جمع مخاطبان پردیس سامیت ۲۰۲۱ اضافه شدهاند. پارک فناوری پردیس از سال ۱۳۹۷ اقدام به برگزاری رویداد پردیس سامیت با هدف ایجاد همافزایی، انتقال تجربه و آموزش در بین اکوسیستم استارتاپی کشور کرده است.
توسعه رویداد سامیت و تبدیلشدن به بزرگترین رویداد استارتاپی صاحب سبک کشور و منطقه از برنامههای دبیرخانه پردیس سامیت در بلند مدت است. سرمایهگذاران، استارتاپها، بنگاههای اقتصادی و شرکتهای دانشبنیان بخشی از عوامل تاثیرگذار بر اکوسیستم استارتاپی هستند که پردیس سامیت هدف جذب آنان در آینده را دنبال میکند.
در این رویداد چندین پنل، سخنرانی و برنامه آموزشی به منظور انتقال دانش و تجربه اجرا میشود. مهدی عظیمیان، روزبه شاهرخی، مدیرعامل مرکز نوآوری انرژیک، مانی قاسمی، مدیرعامل دیجیاتو، نیما قاضی، همبنیانگذار علیبابا، محمدرضا قبادی، مدیرعامل شتابدهنده نوینتک و محمد مهدی فریدوند، رئیس هیات مدیره انجمن وی سی ایران تعدادی از سخنرانان و پلنیستهای این دوره هستند.
داوود متولی، دبیر برگزاری پردیس سامیت ۲۰۲۱ درباره این دوره بیان کرده است: با توجه به شیوع بیماری کرونا، تصمیم گرفتیم پردیس سامیت ۲۰۲۱ را در فضای باز و مدل کمپینگ برگزار کنیم. برخلاف دورههای پیشین و برای اولین بار در پردیس سامیت ۲۰۲۱ هر دو گروه برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی، مدیران شتابدهندههای نوآوری و فضاهای کار اشتراکی حضور خواهند داشت. حضور همزمان این دو گروه در پارک فناوری پردیس فرصت مناسبی برای برقراری ارتباط و شبکهسازی در میان عناصر این اکوسیستم فراهم میکند.
پارک فناوری پردیس با عنوان بزرگترین پارک فناوری کشور در سال ۱۳۸۴ تاسیس شد. هماکنون بالغ بر ۲۵۰ واحد فناور و دانشبنیان در حوزههایی همانند فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیستفناوری، فناوری نانو، مکانیک و.. به عضویت این پارک درآمدهاند. ۱۵۵ شرکت تملیکی، ۵۰ کارگزار خدمات تخصصی، ۹۴ شرکت نوپا و ۹۰ شتابدهنده و فضای کار اشتراکی از شرکتهای عضو و تحت پوشش پارک فناوری پردیس هستند. همچنین ۹۰ شتابدهنده و فضای کار اشتراکی در شعب این پارک استقرار دارند.
مرتبط با : پارک فناوری پردیس