آغاز دوباره خاموشیها باعث شده تا رونق بعضی کسب و کارها کم شود یا عملا برخی خانوادهها به دلیل داشتن بیمار با مشکل مواجه شوند. حکایت خاموشیها هم مربوط به کمبود سوخت است و به نظر به یک برنامه همیشگی تبدیل خواهد شد.
به گزارش کاماپرس، کمبود سوخت باعث شده تا دولت برای قطع برق تمام کشور برنامه ریزی کند. بعضی کسب و کارها و بخشهای ضروری همیشه به برق احتیاج دارند، اما با توجه به این برنامه ریزیها چارهای ندارند. در چنین حالتی افرادی که نیازمند برق هستند بهتر است از موتور برق استفاده کنند و با استفاده از وسایل دیگری فضای کار و دستگاههای ارتباطی خود را روشن نگه دارند. در ادامه برخی از این وسایل مورد را بررسی قرار دادهایم؛
بیشتر بخوانید:
موتور برق بنزینی
قیمت؛ 5 تا 120 میلیون تومان
موتور برق بنزینی یکی از گزینههای مناسب برای تامین برق در دوران بیبرقی است که امکان تامین آن را برای مدت طولانی دارد. طرز کار موتور برق بنزینی به این شکل است که داخل محفظه آن بنزین ریخته میشود و سپس استارت دستی آن کشیده میشود تا موتور شروع به کار کند. با سوختن بنزین و حرکت پیستونها، تولید برق اتفاق میافتاد. افرادی که برای کسب و کار یا زندگی خود به این موتورها احتیاج دارند بهتر است یک مدل دارای اینورتر، سیم پیچی مسی و کاور جذب صدا را تهیه کنند. قیمت موتور برق بنزینی براساس سوخت مصرفی آن تعیین میشود. در حال حاضر موتور برق با تک سیلندر تی جی 2500 دی سی با قیمت 5 میلیون و 300 هزار تومان و نوع شیزای مدل اس زد 10000 با قیمت 120 میلیون تومان به ترتیب ارزانترین و گرانترین این نوع محصولات هستند.
پاور بانک موبایل و لپ تاپ
قیمت؛ 700 هزار تا 37 میلیون تومان
برخی از مشاغل که با لپ تاپ و موبایل کار دارند، با قطع برق به مشکل اساسی میخورند. به همین دلیل باید برق این وسایل تامین شود. بهترین راه برای تامین برق این وسایل پاور بانک است. برخی از این پاوربانکها به دلیل داشتن ظرفیت بالا، تا چند ساعت برق موبایل و لپ تاپ را تامین میکنند. بعضی از این مدل محصولات درگاه و شدت جریان خروجی زیادی دارند که گزینه مناسبی برای شارژ لپ تاپ و موبایل برای مدت طولانی هستند. پاوربانکهایی با ظرفیت 10 تا 20 هزار میلی آمپر ساعتی از یک برند معمولی و کمتر شناخته شده، 700 هزار تومان قیمت دارند. اما برخی با ظرفیت 160 هزار میلی آمپری با قدرتی که دارند تا 37 میلیون هم قیمت میگیرند. این مدل پاوربانکها امکانات دیگری مثل مدیریت هوشمند شارژ، استارتر خودکار و چراغ قوه هم دارند.
لامپ و مهتابی اضطراری
قیمت؛ 270 تا 900 هزار تومان
بعضی افراد که به دلایل جسمی و روحی باید روشنایی داشته باشند، بهتر است در زمان خاموشی از لامپ و مهتابی اضطراری استفاده کنند. چراغهای اضطراری به انواع رشتهای، مهتابی و ال ای دی تقسیم میشوند. منبع نور این مدل چراغها، فلورسنت است و میزان مصرف باتری و گرمای تولیدشده توسط آنها کمتر از لامپ رشتهای است. این نوع چراغها بسیار پرنور هستند و فروش زیادی دارند. گران قیمتترین این چراغها، ویداسی با قیمت 885 هزار تومان است. ارزانترین این چراغها هم از نوع اضطراری سقفی مدل ریموت دار است که باتری کار میکند و حول و حوش 270 تا 300 هزار تومان قیمت دارد.
انتهای پیام