چرا ماشین ال 90 (تندر) بی ریخت است؟ + اعتراف طراح ایرانی رنو

x تبلیغات
دیوید جونز

ماشین ال 90 با شکل و شمایلی که وارد ایران شد، نه کسی را به وجد آورد و نه برگ برنده‌ای را رو کرد. یک ظاهر کسل کننده که باعث شد چندی بعد طراح آن نیز به بی ریخت بودن آن اعتراف کند.

به گزارش کاماپرس، هرمیداس اتابکی، طراح ایرانی رنو اخیرا به افشای دلایلی پرداخت که باعث طراحی بدشکل ال 90 شد.

اخبار مرتبط را بخوانید:

ناگفته‌های اتابکی درباره ظاهر ال 90

هرمیداس اتابکی، طراح بزرگ ایرانی خودروسازی رنو، طراح اصلی ال 90 بوده است. با توجه به سابقه اتابکی و بعضی از طراحی‌های درخشان وی مثل خودروهای لکسوس و لامبورگینی و انواع اتومبیل‌های برند رنو، به خصوص کلیو، چنین کار ضعیفی از وی بعید بود. از همان ابتدا می‌شد، درباره محدودیت بودجه و خواسته‌های طرف ایرانی درباره این خودرو بدشکل اقتصادی حدس و گمان‌هایی مطرح کرد.

با توجه به سوابق اتابکی و تعجب متخصصان حوزه خودرو درباره این نوع طراحی، وی درباره این مورد گفت و گویی با بیت ران داشت و به طور کامل جزئیات و محدودیت‌ها را درباره طراحی این خودرو بیان کرد. اتابکی در ابتدای این گفت و گو، به بی‌ریخت بودن خودرویی که طراحی کرده، اعتراف می‌کند! به گفته این طراح بزرگ و سرشناس ایرانی، محدودیت مالی باعث ارائه طرح ظاهری بسیار ساده‌ و مبتدی برای این خودرو شد.

x تبلیغات
فولاد پیوان

اتابکی در گفت و گو با بیت ران درباره طراحی ال 90 گفت: دیزاین داخلی و طراحی بدنه تندر 90 کار ما است و معتقدیم بسیار اتومبیل بی‌ریختی است. اما برای من، یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی بود که کار کردم. شاید برایتان سوال شود چرا؟ چون از ابتدای امر، طرف داخلی، دفترچه فنی نوشت و اعلام کرد که اتومبیلی با قیمت تمام شده 5 هزار دلار می‌خواهد. کار کردن با این قیمت ناشدنی بود.

حساسیت‌ها باعث بدشکلی ال 90 شد

وی در ادامه بیان کرد: ما روی این پروژه شروع به کار کردیم. طرف ایرانی به ما برنامه، اندازه ماشین و ویژگی‌ها، به خصوص صندوقدار بودن، را گفت. ضمن اینکه، طرف ایرانی مایل بود این خودرو را به کشورهای مختلف بفروشد، پس کار طراحی برای این خودرو اقتصادی بسیار سخت بود.

اتابکی بیان کرد: برنامه این بود که خودرویی در کمترین حجم، دارای صندوق عقب و در قیمت 5 هزار دلاری طراحی شود. با توجه به قیمت اعلامی و حساسیت‌ها، باید ارزان‌ترین رادیاتور و چراغ شیشه‌ای معمولی با لامپ‌های مخصوص در طراحی خودرو گنجانده می‌شد. چون چراغ شیشه‌ای معمولی را نمی‌توان زاویه داد و لامپ‌های پرقدرت در آن به کار برد تا به خودرو جلوه ببخشد. در واقع، این خودرو با هدف تامین بازار هدف و بدون توجه به مد و زیبایی روز تولید و روانه بازار شد.

انتهای پیام

 

x تبلیغات
گراد
گردشگران شیراز
کافه رنت
دریان سفر امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *