نقره تنها به شکل زیورآلات مورد استفاده قرار نمیگیرد، بلکه این فلز یک پناهگاه امن برای سرمایه گذاران محسوب میشود. نقره تنها یک فلز نیست، به نوعی بیمهای در برابر نوسانات اقتصادی و شرایط نا به سامان مالی است. به همین خاطر خرید نقره در دوره رکود کنونی یک سرمایه گذاری مناسب به حساب میآید.
به گزارش کاماپرس، یکی از بهترین روشها برای حفظ ارزش داراییها، سرمایه گذاری روی فلزاتی مثل نقره است. حتی خرید این فلز در شرایط رکود هم صرفه اقتصادی دارد. با وجود اینکه در زمان رکود اقتصادی، خرید هر نوع کالا و محصول سرمایهای کم میشود، اما اهل فن، سرمایه گذاری روی نقره را در این دوران توصیه میکنند.
بیشتر بخوانید:
- چطور می توانیم از طریق فارکس روی نقره سرمایه گذاری کنیم؟
- کدام سرمایه گذاری بهتر است؟ خرید فیزیکی نقره یا خرید در بورس؟
- قیمت روز موبایل
- قیمت روز اجاره خودرو
نقره فقط مختص زیورآلات نیست، این فلز در پنلهای خورشیدی و خودروهای الکتریکی هم مورد استفاده قرار میگیرد. رابرت کیوساکی، نویسنده کتاب پدر پولدار، پدر بیپول، در تعریف استفاده از نقره و اهمیت سرمایه گذاری آن از حد فراتر رفته و این فلز را به عنوان «دلارهای تقلبی» یاد کرده است. کیوساکی به سرمایه گذاران توصیه میکند تا به جای دلار، به ذخیره کردن نقره مشغول شوند تا سالهای آینده از سود آن بهره ببرند.
خرید نقره به چه شکلی رایج است؟
متقاضیان امکان خرید و ذخیره کردن نقره در قالبهای مختلفی را دارند. اگر قصد سرمایه گذاری روی نقره را دارید و مایل به خرید سنتی این فلز هستید، بهتر است به بازار این فلزگرانبها مراجعه کنید و شمش نقره بخرید. اگر میزان سرمایه گذاریتان جزئی و اندک است، بهتر است سکه نقره خریداری کنید.
اما اگر به خرید اینترنتی و آنلاین مایل هستید، امکان سرمایه گذاری روی نقره از طریق بازار بورس یا فارکس را دارید. بازار بورس برای سرمایه گذاران داخلی به مراتب معتبرتر است، چون با گرفتن کدمعاملاتی، امکان خرید به دو شکل معاملات آتی یا مستقیم وجود دارد. بازار فارکس هم امنیت دارد، منتهی این بازار پیچیدگی دارد و خرید و فروش در آن برای معامله گران ایرانی چندان مناسب نیست.
انتهای پیام
مرتبط با : گلدیکا