هفته گذشته رویدادی تحت عنوان برند کارفرمایی در تهران برگزار شد.
به گزارش کاماپرس، این رویداد یک حاشیه و چالش جالب توجه و قابل تأمل داشت. اولین جرقه را محمد داداشی در صفحه لینکدین خود زد. او با اشاره به یکی از پنلهای این رویداد، روایت کرد که مدیرعامل شرکت بهسازان ملت که یکی از حامیان اصلی رویداد هم بود، در پاسخ به این سئوال که «شما برای اینکه پرسنلتان سازمان را ترک نکنند چه اقداماتی را در پیش میگیرید؟» گفت: شهرداری تهران در دورهای از سطل آشغالهای پلاستیکی استفاده میکرد و مردم آنها را آتش میزدند و طول کشید تا این فرهنگ جا بیافتد که کاری با این سطلها نداشته باشند. در مورد پرسنل نیز ما برای رفتنشان کاری نمیکنیم؛ میآیند و میروند. ]اگر[ میخواهند بروند، بروند تا اینکه جا بیافتد که بمانند.»
داداشی در ادامه این روایت نوشت: الان مثال چه ربطی به سوال داشت؟ الان پرسنل سطل آشغال هستند یا سازمان شما سطل آشغال است که پرسنل آتش میزنند؟ من واقعا نمی فهمم؟!
او در ادامه، از بیان این اظهارات توسط مدیرعامل شرکتی که زیرمجموعه بانک ملت است، ابراز شگفتی کرد. این محتوا با واکنشهای زیادی مواجه شد و علاوه بر 417 لایک، بیش از 200 کامنت گرفت.
بیشتر بخوانید:
همین بازخورد سبب شد تا محمد صادقی، مدیرعامل شرکت بهسازانملت دست به قلم شود و در متنی با عنوان «اخلاق حرفهای در خبرنویسی» به حواشی ایجاد شده واکنش نشان دهد. وی در بخشی از این متن نوشت: «سوال مجری محترم پنل، سرکار خانم والی این بود آیا شرکتهای بزرگ نگران این نیستند که نیروهایی که با صرف زمان و هزینه زیاد و استفاده از محیط کاری، آموزش میبینید و بلافاصله بعد از آموزش به شرکتهای دیگر مهاجرت میکنند و هزینههای انجام شده سوخت میشود؛ بنده در جواب این سوال عرض کردم که شرکتها نباید از مهاجرت همکاران به شرکتهای دیگر نگران باشند و باید انقدر این فرهنگ آموزش دادن و خروج ادامه داشته باشد تا همکاران متقاعد شوند که در شرکت بمانند و فرهنگ ساختن هزینه و زمان می خواهد. مثالی که زدم این بود که زمانی شهرداری شروع به گذاشتن سطحهای پلاستیکی در خیابانها کرد و عدهای هم آن را اتش میزدند. برخی به شهرداری ایراد میگرفتند که چرا مجدد این سطلها را جایگزین میکنید با اینکه چندباره میسوزانند؛ پاسخ این بود که فرهنگسازی میکنیم و ادامه دادند و الان میبینیم که فرهنگ استفاده ساخته شده است.
صادقی در ادامه توضیح میدهد: این مثال را زدم، شاید باید مثال دیگری میزدم گرچه من هنوز بدی در این مثال نمیبینم، چون تکیه روی هزینه فرهنگسازی بود نه چیز دیگری. متاسفانه یکی از دوستان عزیز این موضوع را به ناحق، طور دیگری نگاشته بودند که احتمالا حاصل این بود که مستقیم در جلسه نبودهاند یا به نادرست برداشتی چنین زشت از حرفهای من کردهاند.
بپذیر برادر
ماجرا به همینجا ختم نشد و محمد داداشی، با انتشار یک کامنت زیر یادداشت مدیرعامل بهسازانملت، چالش را ادامه داد. او نوشت: «ممنون از شفافسازی شما البته که بنده خبرنویس نیستم و دغدغهمند کارآفرینی و نوآوری هستم و مجدد هم میگویم مدیریتی که نداند از چه مثالی در چه جایگاهی استفاده کند، برای من عجیب است. و عجیبتر آنکه باز روی اشتباه خود پافشاری میکند. برادر اشتباه کردی بپذیر.»
در نهایت صادقی، در پاسخ به پیام داداشی نوشت: «اگر مثالی که زدم باعث رنجش شما و دوستان شده، من از شما و همه عزیزان عذرخواهی میکنم اما توضیح دادم که منظورم چه بوده و البته فقط هم همین یک مثال را نزدم. کاش شما که جوان هستی منصف هم باشی برادر و خوب و بدها را با هم بگی.»
این رویداد با حمایت بهسازان ملت، طلاسی، توسن، کیپا، تورینو و دادهکاوان توسن برگزار شد.
انتهای پیام
مرتبط با : بهسازان ملتتوسنداده کاوی هوشمند توسنطلاسیکیپا