پاداش بازنشستگان قبل از پایان دولت دوازدهم پرداخت می‌شود

x تبلیغات
طلاین

محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه از تسویه پاداش بازنشستگان پیش از پایان کار دولت دوازدهم خبر داد.

به گزارش کاماپرس، پاداش بازنشستگان از معدود مزایای این اقشار به شمار می رود که در پایان دوران کار به آنها پرداخت شده و نقش اندوخته مالی در جهت گره گشایی از مشکلات را برای بسیاری از آنها ایفا می کند.

اقشار بازنشسته اغلب  با مشکلاتی همچون ناچیز بودن مستمری های بازنشستگی ، فشار تورم ، بیکاری فرزندان و مخارج درمانی دست به گریبان بوده و افزایش حقوق ها و همسان سازی ها نیز در برابر این مشکلات کاری از پیش نمی برد.

در این شرایط پاداش بازنشستگان که از آن به عنوان پاداش پایان خدمت نیز یاد می شود یکی از تسهیلات کم شماری است که به اقشار بازنشسته تعلق می گیرد و برای آنها حکم اندوخته یا پس اندازی را دارد که گره برخی مشکلات خود را با آن باز می کنند.

تاخیر و خلف وعده دولت در پرداخت پاداش اقشار بازنشسته

x تبلیغات
فولاد پیوان

در تازه ترین تحول «محمدباقر نوبخت» رئیس سازمان برنامه و بودجه  در  پیام توییتری تاکید کرده است که پاداش پایان خدمت بازنشستگان قبل از اتمام دوره خدمت دولت دوازدهم تسویه می‌شود.

ایرنا با اعلام این خبر در ادامه نوشته است؛ بر اساس قوانین و مقررات کارکنان دولت که از خدمت خود در دستگاه های اجرایی بازنشسته می شوند مشمول دریافت پاداش پایان خدمت هستند و دولت تاکنون تلاش کرده که پاداش این قشر را به موقع پرداخت کند.

برخلاف آنچه ایرنا در این خبر ادعا کرده است پرداخت پاداش بازنشستگان همواره طی سال های اخیر با تاخیر پرداخت شده است به صورتی که گاهی این پرداخت به صورت قسطی بوده و گاهی هم سود سهام را به جای پاداش به کارمندان اعطا شده است.

حتی در مقاطعی زمزمه‌های حذف پاداش پایان خدمت بازنشستگان نیز شنیده می شد که به نظر می رسد فعلا این گزینه منتفی شده و دولت دوازدهم مصمم است پاداش بازنشستگان را قبل از اتمام دوره فعالیت خود پرداخت کند.

اخبار مهم و پربازدید را بخوانید:

برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم بازنشستگان، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

x تبلیغات
گراد
دریان سفر امید
قصران گشت
کیف پول من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
کیان خودرو