وضعیت بورس وخیم تر شد/ شاخص کل به کانال 1 میلیون و 200 هزار واحدی می رسد؟

x تبلیغات
دیوید جونز

شاخص کل بورس در روز جاری نسبت به روز گذشته هزار و 156 واحد کاهش پیدا کرد و به مرز 1 میلیون و 303 هزار و 926 واحدی رسید. شاخص کل هم وزن نیز در مقایسه با دیروز 320 واحد افت داشت و در محدوده 375 هزار و 700 واحدی قرار گرفت.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بازار بورس، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس، امروز نمادهای «میدکو»، «وپاسار» و «فملی» بیشترین اثر منفی را روی شاخص کل بورس به جا گذاشتند. ارزش معاملات روز جاری نیز به مرز 136 هزار و 623 میلیارد تومانی رسید. امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار باز هم منفی شد و 199 میلیارد تومان پول از این بخش بیرون رفت. بیشترین میزان خروج پول حقیقی روز جاری نیز به سهم «بپاس»، شرکت بیمه پاسارگاد، مربوط می‌شد. بعد از آن نمادهای «شستا» و «حبندر» بیشترین میزان خروج پول حقیقی را داشتند.

اخبار مرتبط را بخوانید:

بورس برخلاف چشم انداز روشن چند ماه گذشته، اکنون در آستانه سقوط به کانال جدید 1 میلیون و 200 هزارتایی قرار دارد. کانالی که مدت‌ها است که بازار بورس در آن قرار نگرفته است.

x تبلیغات
گردشگران شیراز

دولت سیزدهم برای حمایت از بورس برنامه‌های زیادی ارائه کرد. اما این بازار طی مدت فعالیت این دولت نتوانست عملکرد مثبتی داشته باشد و اعتماد سرمایه گذاران را به خود جلب کند. در صورتی که شاخص کل بورس به محدوده 1 میلیون و 200 هزار واحدی سقوط کند، وضعیت بازار و معاملات آن بسیار وخیم خواهد شد.

اطلاعات عمومی:

آشنایی با سهم سدشت

شرکت صنایع سیمان دشتستان با نماد سدشت در بازار دوم فرابورس حضور دارد. هم اکنون ارزش بازاری این سهم به 2 هزار و 915 میلیارد و 780 میلیون تومان می‌رسد. شرکت‌های توسعه سرمایه و صنعت غدیر، سیمان داراب و سیمان سپاهان، عمده سهام سدشت را در اختیار دارند.

انتهای پیام

مرتبط با : سازمان بورس
x تبلیغات
گراد
نرم افزار حسابداری پارمیس
ژیوار
ناخداسفر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
دیار رنت