واریکوسل چیست؟

واریکوسل چیست؟-کاماپرس
x تبلیغات
هلو

یکی از دلایل ناباروری در مردان واریکوسل است که در میان مردان ۱۵ تا ۲۵ ساله شایع تر بوده و در اثر بزرگ شدن وریدهای داخلی کیسه بیضه ایجاد می‌شود.

به گزارش کاماپرس به نقل از رادینا سلامت، تورم کیسه بیضه عموماً در سمت چپ رخ می‌دهد و احتمال درگیری بیضه سمت راست بسیار کمتر است؛ اما گاهی اوقات نیز ممکن است واریکوسل در دو طرفه کیسه بیضه به وجود بیاید.

به گزارش کاماپرس، در این بیماری مانند بیماری واریس پا وریدها تورم پیدا کرده و تولید و کیفیت اسپرم را کاهش می‌دهد. مردان تا زمانی که تجربه ناباروری را نداشته باشند، از بیماری خود خبر ندارند؛ زیرا علائم این بیماری بسیار محدود است. ولی گاهی اوقات مردان علائمی را احساس می‌کنند که این علائم شامل درد، کوچک شدن و وجود توده در بیرون بیضه است.

کاماپرس در این مطلب به معرفی واریکوسل، تشخیص و درمان آن می‌پردازد:

تشخیص واریکوسل؛ از معاینه تا سونوگرافی

پزشک متخصص برای تشخیص این بیماری یک بار به صورت ایستاده و یک بار به صورت درازکش شخص را معاینه می‌کند. در هنگام معاینه ایستاده، به دلیل فشار وزن بدن واریکوسل باید نمایان شود و در همان حالت بماند. سپس بیمار در حالت درازکش معاینه می‌شود که در این وضعیت، واریکوسل ناپدید می‌شود. پس اگر مردی در حالت ایستاده تورم وریدهای کیسه بیضه خود را احساس کند و بعد از دراز کشیدن این تورم از بین برود، دارای بیماری واریکوسل است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

در اکثر مواقع واریکوسل از طریق معاینه بدنی مشاهده نمی شود در این مواقع پزشک درخواست سونوگرافی بیضه داده و از روی آن متوجه ابتلا فرد به واریکوسل می‌شود. لازم به ذکر است که نباید هر توده یا تورمی را با واریکوسل اشتباه گرفت زیرا برخی از این توده ها برعکس واریکوسل بسیار خطرناک هستند.

درمان واریکوسل

برای درمان بیماری واریکوسل 3 روش وجود دارد و پزشک با توجه به سطح بیماری یکی از این روشها را برای درمان انتخاب می‌کند؛.

درمان واریکوسل از طریق میکروسکوپ

در این روش درمان ابتدا در کشاله ران به سمت آلت یک برش ایجاد می‌شود، سپس از میکروسکوپ برای ترمیم داخلی و جراحی استفاده می‌کنند. در زمان درمان از طریق میکروسکوپ بیمار احتیاجی به اقامت شبانه در بیمارستان و ریکاوری زیاد نخواهد داشت و به همین علت اولین گزینه درمان واریکوسل به شمار می رود.

درمان واریکوسل از طریق آمبولیزاسیون زیرپوستی

در برخی مواقع پزشک این روش را جایگزین جراحی واریکوسل می‌کند؛ در این نوع درمان واریکوسل ابتدا یک لوله کوچک به نام کاتتر از طریق ورید اصلی گردن یا ران وارد بدن شده و سپس به سمت واریکوسل هدایت می‌شود. بعد از عبور کاتتر از ورید و رسیدن آن به واریکوسل یک ماده شیمیایی در آن تزریق خواهد شد که عبور خون از وریدهای مبتلا به واریکوسل را متوقف کرده و به سمت وریدهای طبیعی هدایت می‌کند. در این روش درمانی تعداد اسپرم فرد زیاد می‌شود اما کیفیت باروری تغییر نخواهد کرد. برای انجام این نوع از درمان، بیمار نیازی  به بستری شبانه و ریکاوری زیاد ندارد.

درمان واریکوسل از طریق لاپاراسکوپی

در زمان درمان با لاپاراسکوپی ابتدا چند برش زیر شکم به سمت آلت ایجاد شده و از طریق یکی از این برش‌ها، لاپاراسکوپ وارد بدن می‌شود. دوربین لاپاراسکوپ محل دقیق واریکوسل را مشخص کرده و سپس پزشک وریدهای متورم شده را که حالت طبیعی ندارند، قطع کرده، آنها را از طریق گیره یا حرارت دادن می‌بندد. به دلیل ریسک بالای این روش درمانی و طولانی بودن زمان عمل و ریکاوری، پزشکان تا حد امکان از لاپاراسکوپی برای درمان واریکوسل استفاده نمی‌کنند.

از تشخیص تا درمان واریکوسل در مراکز معتبر

به دلیل وجود پزشکان حاذق و بیمارستان‌های بسیار مجهز کشور، ایران هر ساله میزبان هزاران بیمار خارجی است که برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند. این افراد می‌توانند برای شناسایی و انتخاب مراکز درمانی مورد نظر، به وبسایت رادینا سلامت که یک پلتفرم ارائه دهنده گردشگری سلامت است، مراجعه کرده و از خدمات آن استفاده کنند.

البته ارائه خدمات این مجموعه فقط برای افراد خارج از ایران نبوده و ساکنین در کشور ایران را هم شامل می شود. روش کار رادینا سلامت به این صورت است که ابتدا بیمار مدارک خود را برای رادینا ارسال کرده و سپس پزشک بررسی مدارک و مشاور با بیمار می‌پردازد؛ بعد از آن بیمارستان روش درمان را برای او مشخص کرده، سپس هزینه درمان و اقامت بیمار به صورت شفاف برآورد شده و به بیمار اطلاع داده می‌شود. بعد از طی این مراحل است که ترتیب ورود بیمار به ایران فراهم می‌شود. تمامی مراحل دریافت بلیط، ویزا،  بیمه مسافرتی، اقامت هتل، هماهنگی با بیمارستان و اجاره ماشین توسط رادینا سلامت انجام می‌شود.

لازم به ذکر است که از ابتدای ورود بیمار به ایران تا خروج از کشور و حتی در زمان درمان در بیمارستان، یک همیار بیمار کنار بیمار وجود دارد. علاقه‌مندان و بیماران می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت رسمی رادینا سلامت (https://raadinahealth.com) مراجعه کنند.

انتهای پیام

مرتبط با : رادینا سلامت
x تبلیغات
سفریار آریا
آ اس پ
فارکسیو
آمیتیس تراول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان