تپسی یک سیستم هوشمند درخواست خودرو است که در شهر تهران کار خود را شروع کرد. هدف آن جلوگیری از اتلاف وقت، ارائه خدمت با کیفیت و صرف هزینه معقولانه بیان شده است.
این مجموعه در سال گذشته با جمله تپسی در حرکت معنا پیدا میکند، اقدام به بازآفرینی خود کرد. تا پیش از این رنگ قالب لوگو تپسی مشکی بود، اما از سال گذشته نارنجی، رنگ قالب این نشان شده است. تپسی سعی داشته در لوگو جدید از پالت رنگی، خط، ترکیببندی، تصویرسازی و نشان متفاوت با معنای مدنظر خود استفاده کند.
در حال حاضر، خدمات این مجموعه برای مسافران شامل تپسی کلاسیک، لاین ، تلفنی و سرویس همخط است.
در ادامه کاماپرس ۷ نکته از این مجموعه را منتشر خواهد کرد که برای فعالان حوزه حمل و نقل و کاربران تپسی مفید است؛
1. میلاد منشیپور مدیر عامل تپسی بههمراه حمید میهنی، مدیر فنی، و هومن دمیرچی، مدیر عملیات تپسی از پایهگذاران اصلی این مجموعه در سال 1395 بودند. این مجموعه اکنون در 15 شهر ایران فعال است و بیش از 800 نفر پرسنل فعال دارد.
2. خدماتی که این مجموعه به سفیرانش ارائه میدهد شامل تسویه اعتبار به صورت لحظهای، انتخاب مقصد دلخواه، طرحهای تشویقی به سفیران، خدمت تپسی لاین، تماس اضطراری با واحد امنیت و انجام خدمات پشتیبانی بدون تماس تلفنی است. یک خدمت دیگر هم برای سفیران وجود دارد که تنها در تهران ارائه میشود و آن، برخورداری از مزایای ویژه انجمن حرفهایهای تپسی، آن هم از طریق یک صفحه مجزاست.
3. سامانه تپسی در تلاش است تا با سایر تاکسیهای اینترنتی رقابت کند و قابلیتهای هوشمند خود را افزایش دهد. در همین راستا از اطلاعات انتخاب مبدا و مقصد کاربران در سفرهای مختلف استفاده میکند و با درنظر گرفتن معیارهایی مثل تکرار انتخاب، نوع مسیر انتخابی، تشخیص نوع مکان مبدا سفر، تکرار روزانه یک مسیر خاص و انتخاب تکراری مقصدها، به صورت هوشمند پیشنهادهایی را به شما ارائه میدهد.
4. در سال 1399 و همزمان با شیوع گسترده کرونا، تپسی خدمات مختلفی برای سفیران و مسافران خود ارائه داد. برای مسافران، سرویس جدید همیار تپسی، پیک تپسی و سپید را برای تردد کمتر و سفرهای با بهداشت بیشتر راهاندازی کرد. همچنین تپسی برای مسافران خود که از مجموعه کادر بهداشت و درمان باشند، پویشها و تخفیفهایی مختلفی را در نظر گرفته است.
5. این مجموعه در دوران شیوع بیماری کرونا، به منظور آسیب کمتر سفیران خود، در نامهای خواستار اختصاص بسته حمایتی دولت به رانندگان تاکسیهای اینترنتی شد. خود مجموعه تپسی هم در اقدامی برای رانندگان مبتلا به کووید 19، وام 5 میلیون تومانی درنظر گرفت. البته پرداخت وام 2 میلیون تومانی، برای رانندگانی که در اسفندماه 1398، درآمدشان نسبت به سه ماه قبل50 درصد کاهش پیدا کرد، از دیگر برنامههای این مجموعه بود.
6. از اسفندماه 1398 این امکان برای مشتریان تپسی فراهم شد تا از طریق اپلیکیشن آن بتوانند، امکان درخواست سفر با تاکسیهای سبز و زرد را داشته باشند. باشگاه مشتریان تپسی، با نام سفینه تپسی از سال گذشته آغاز به کار کرد. کاربران با استفاده از آن میتوانند از تخفیفهای سفر، باتوجه به امتیاز فصلهای مشخصشده و برندهایی مثل دیجیکالا، پارسآنلاین، تخفیفان، چیلیوری، تیوال، سینما تیکت، گلیتال و نوار بهرهمند شوند.
۷. از جمله دستاورهای این مجموعه میتوان از نشان امینالضرب یاد کرد. این نشان در سال 1398، از سوی اتاق بازرگانی تهران، برای فعالیت خلاقانه مجموعه تپسی، به آن اعطاء شد.
مرتبط با : پارس آنلاینتپسیتخفیفاندیجی کالاسینما تیکت