بزرگترین حراج سوپرمارکتی اُکالا با شعار «رایگان میرسونمش» در نیمه نخست اسفند (1 تا 15 اسفند) برگزار و در آن انواع کالاها با تخفیفهای تا ۷0 درصد و بدون هزینه ارسال عرضه شد.
برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.
به گزارش کاماپرس، در این کمپین ۱۶۰ میلیارد تومان تخفیف به کاربران داده شد. همچنین تنها در یک روز ۲۱۲هزار سفارش و در مجموع نزدیک به ۱۲ میلیون کالا به دست مشتریان رسید.
در این جشنواره بیش از ۳۰۰۰ روزسازه در تهران و شیراز و اهواز اکران و با بیش از ۱۱۵ اینفلوئنسر از جمله کومان همکاری شد.
فروشگاه اینترنتی اکالا از سال 1396 توسط فروشگاههای زنجیرهای افق کوروش راهاندازی شد. این فروشگاه در ابتدا فقط محصولات سوپرمارکتی عرضه میکرد، ولی با گذر زمان، محصولاتی نظیر لوازم آرایشی و بهداشتی، میوه و سبزیجات، لوازم تحریر و اداری، مادر و کودک و پوشاک را نیز به دستهبندی کالاهای خود اضافه کرد.
انتهای پیام
مرتبط با :