شرکتهای فعال در کانادا میتوانند از سایر کشورها نیروی کار جذب کرده و کارمندان این شرکتها میتوانند با ویزای انتقال درونشرکتی یا همان ICT در کانادا اقامت کنند. به عنوان مثال یک شرکت چند ملیتی که هم در ایران و هم در کانادا شعبه دارد، میتواند با ویزای انتقال درونشرکتی، نیروی کار مورد نظر خود را از ایران به کانادا منتقل کند.
در این گزارش، کاماپرس به بررسی شرایط اخذ ویزا، مزایای آن و نحوه دریافت اقامت دائم از طریق ویزای انتقال درونشرکتی پرداخته است.
کدام شرکتها امکان اخذ ویزای ICT دارند؟
برای اعطای ویزای ICT، شرکت مربوطه باید شرایط خاصی داشته باشد. در ابتدا شرکت مورد نظر باید هم در خارج و هم در داخل کانادا فعال باشد؛ به این معنی که باید یک شرکت مادر، تابعه یا شاخهای از آن در کانادا ثبت شده و مشغول به کار باشد.
نکته دیگر، فعال بودن همزمان شعبه شرکت در داخل و خارج از کانادا است؛ یعنی شعب کسبوکار در کانادا و یک کشور دیگر مشغول خدمترسانی یا عرضه کالا باشند. در این رابطه دولت کانادا حساسیت خاصی روی این مسئله داشته و تأکید میکند که داشتن یک شرکت یا دفتر غیرکاربردی در کانادا نمیتواند منجر به اعطای ویزای آیسیتی شود.
شرایط نیروی کار برای اخذ ویزای انتقال درون شرکتی
نیروی کار متقاضی باید رسما و بر اساس اسناد قانونی در یک شرکت چند ملیتی استخدام شده باشد. همچنین برای هر شغلی نمیتوان این ویزا را دریافت کرد. نیروی کار باید در شغلهای سطح اجرایی، مدیریت ارشد یا کاری که نیاز به تخصص ویژه دارد، به کار گرفته شود. دیگر شرط دریافت این ویزا، کار کردن به صورت تمام وقت به مدت حداقل یک سال طی سه سال اخیر در شرکت مورد نظر است.
این نوع از ویزای کاری موقت یک تا سه ساله بوده و میتوان آن را تا سقف هفت سال تمدید کرد. البته متقاضی میتواند پس از گذشت یک سال از اقامت در کانادا، از طریق اکسپرس اینتری برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام کند. سیستم اکسپرس اینتری کانادا از سال 2015 توسط اداره مهاجرت راهاندازی شده تا امکان ورود سریع نیروی کار ماهر به این کشور فراهم شود.
مزایای ویزای کار ICT کانادا
یکی از مزایای دریافت این نوع ویزا عدم نیاز به مجوز LMIA است. هر شرکتی که قصد جذب نیروی خارجی در کانادا داشته باشد، باید مجوز LMIA بگیرد. البته در ویزای ICT، شرکت یک مجوز معافیت از LMIA دریافت میکند؛ ضمن اینکه پروسه دریافت ویزا برای برنامه آیسیتی کمتر از سایر روشها است.
با دریافت ویزای انتقال درونشرکتی، امکان دریافت ویزای همراه وجود دارد؛ ضمن اینکه همراهان، اجازه کار کردن و تحصیل در کانادا را نیز خواهند داشت. از دیگر مزایای این نوع ویزا میتوان به لازم نبودن داشتن مهارت بالای زبانی اشاره کرد. امکان اخذ اقامت کانادا مهمترین مزیت این نوع ویزا است.
هزینه ویزای آیسیتی
هزینه رسیدگی به درخواستهای آیسیتی، 6 هزار و 800 دلار کانادا است. هزینه اخذ مجوز کار کانادا نیز 155 دلار بوده و هر نفر برای انگشت نگاری سفارت هم باید 85 دلار پرداخت کند. چنانچه متقاضی بخواهد برای همسر خود مجوز کار بگیرد، هزینه آن 1000 دلار کانادا است. اخذ مجوز تحصیل فرزندان نیز 1000 دلار تعیین شده است.
هزینه دیگری که متقاضی باید پرداخت کند، برای گرفتن تأیید از سوی کارفرمای کانادایی است که مبلغ آن 230 دلار اعلام شده است.
اقامت دائم کانادا با ویزای ICT
معمولا دریافت اقامت دائم برای کارمندانی که از طریق ویزای انتقال درونشرکتی به کانادا رفتهاند، چندان دشوار نیست. متقاضیان باید پس از یک سال کار در کانادا برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند که این کار از طریق اکسپرس اینتری امکانپذیر است. اکسپرس اینتری، سیستم رتبهبندی اعطای اقامت به مهاجران در کانادا است. افرادی که با ویزای ICT به کانادا میروند، با توجه به داشتن سابقه شغلی میتوانند رتبه مناسبی در اکسپرس اینتری کسب کرده و اقامت دائم دریافت کنند.
مؤسه مهاجرتی پیشرو
“پیشرو” مؤسسه متخصص در زمینه مهاجرت به کانادا است که بهترین خدمات مهاجرت 2023 برای اخذ ویزای ICT و سایر ویزاها را انجام میدهد. این شرکت از سال 2005 در شهر تورنتو کانادا مشغول به کار است. مزیت این شرکت، پیشنهاد سادهترین و مناسبترین راه مهاجرت بسته به شرایط هر فرد است. موسسه پیشرو امور مربوط دریافت پذیرش دانشگاه و ثبت شرکت در کانادا را نیز انجام میدهد. اطلاعات تکمیلی درباره خدمات این مجموعه و راههای ارتباطی روی سایت این موسسه قابل مشاهده است.
انتهای پیام
مرتبط با : پیشرو