مشخصات لوله داربستی + قیمت

لوله داربستی-کاماپرس
x تبلیغات
هلو

در روند ساختمان‌سازی برای سهولت مراحل ساخت پروژه، از لوله‌های داربستی به منظور نصب داربست استفاده می‌شود. این لوله‌ نوعی لوله درزدار است که از نظر جنس انواع مختلفی دارد. البته در برخی از کارخانه‌­ها لوله داربستی بدون درز هم تولید می‌شود. قیمت لوله داربستی بدون درز به دلیل استحکام و کیفیت بالاتر آن، بیشتر از قیمت لوله داربست درز دار است و به همین دلیل تنها در پروژه‌های عمرانی خاص از آن استفاده می‌شود.

کاماپرس در این گزارش، انواع لوله داربستی و کاربرد و قیمت آن را بررسی کرده است.

لوله داربستی چیست و چه کاربردی دارد؟

داربست‌های ساختمانی، سازه‌هایی فلزی است که برای دسترسی به نقاط دشوار ساختمان در هنگام ساخت و ساز از آن استفاده می­شود. سازه داربست با استفاده از لوله‌های داربستی شکل می‌گیرد که توسط بست‌های ویژه‌ای به یکدیگر متصل می‌شوند. این لوله‌های سه تا 12 متری از جنس فلز بوده و در دو نوع سبک و سنگین برای استفاده در شرایط وزنی متفاوت تولید می‌شود. از لوله داربستی برای افزایش سرعت ساخت‌ و ‌ساز، امکان ساخت‌ و ساز گروهی، دسترسی آسان و به عنوان حفاظ ایمنی استفاده می‌شود. ‌

از آن‌جایی که این لوله‌ها هیچ‌گونه آنالیز و تست برای کیفیت عبور سیالات را پشت سر نمی‌گذارند، تولید آن‌ها نسبت به سایر لوله‌­ها آسان‌تر است؛ به همین دلیل، کارخانه‌های متعددی در کشور اقدام به تولید و عرضه لوله داربستی می‌کنند.

لوله داربستی-کاماپرس

x تبلیغات
دریان سفر امید

انواع لوله داربستی و قیمت آن‌

لوله داربستی از ورق سیاه فولادی، استیل یا گالوانیزه تهیه می‌شود. قیمت لوله داربستی با توجه به جنس آن متفاوت است. برای مثال، لوله داربستی تولید شده از ورق سیاه فولادی به دلیل دارا بودن کمترین میزان استحکام و مقاومت، در مقایسه با دیگر انواع آن، قیمت پایین‌تری دارد.

در مقابل، لوله داربستی گالوانیزه به دلیل مقاومت بالا و دارا بودن خاصیت ضدزنگ­زدگی، نسبت به لوله‌­های دیگر دارای قیمت بالاتری است. البته استفاده از لوله داربستی گالوانیزه برای تمام پروژه‌ها ضروری نیست؛ چرا که از این لوله به منظور انتقال سیالات و مایعات استفاده نمی‌شود. فروش لوله داربست گالوانیزه بیشتر در مناطق جغرافیایی مرطوب و شهرهای ساحلی رواج دارد؛ چرا که شرایط آب و هوایی مرطوب به مرور باعث خوردگی لوله می‌شود.

مشخصات فنی لوله‌های داربستی

منظور از مشخصات لوله داربستی، ضخامت، طول و وزن آن‌ است. این لوله‌ها معمولا با ضخامتی بین ۲، ۲.۵، ۳ و ۴ میلی‌متر ساخته می‌شود که لوله داربستی با ضخامت 2 و 2.5 میلی‌متر طرفداران بیشتری دارد. قطر خارجی لوله‌های داربستی 48 میلی‌متر است و از نظر طول هم به صورت استاندارد در شش یا 12 متر تولید می‌شود، اما معمولا به دلیل اینکه استفاده و حمل و نقل لوله در این ابعاد مشکل است، لوله داربست در طول‌های سه تا شش متر نیز به بازار عرضه می‌شود.

از نظر ابعادی، لوله داربستی 5 که ابعادی معادل با ۱/۲  اینچ دارد، از بیشترین میزان فروش در بازار برخوردار است؛ از این رو قیمت لوله داربست 5 برای اهالی این صنعت اهمیت بالایی دارد.

لوله داربستی-کاماپرس

وزن لوله داربستی

از دیگر عوامل موثر بر قیمت لوله داربستی، وزن آن است. وزن لوله‌های داربستی به ضخامت و طول آن‌ها بستگی دارد. معمولا لوله داربستی از نظر وزنی در سه دسته سبک، معمولی و سنگین به فروش می‌رسد. این موضوع در هنگام خرید لوله داربستی اهمیت بالایی دارد؛ چرا که باید وزن آن‌ها متناسب با شرایط پروژه انتخاب شود.

لوله‌های داربستی موجود در بازار معمولا در وزن‌های مختلف 17.75، 17.5، 14.5، 16 و 18.2 کیلوگرم عرضه می‌شود. در میان این لوله‌ها، لوله داربستی 17.5 کیلوگرمی بیشترین میزان فروش را دارد.

عوامل موثر بر قیمت لوله داربستی

فاکتور اول در تعیین قیمت لوله داربستی، وزن لوله است. فاکتور دوم، جنس و کیفیت ورق استفاده شده در ساخت آن است که بیش از 90 درصد هزینه خرید لوله‌ای مانند لوله داربست مربوط ورق آن است؛ بنابراین استفاده از ورق ارزان‌تر مانند ورق سیاه، بر کاهش قیمت لوله تاثیرگذار است. استحکام و کیفیت جوش لوله، مقاومت خمشی و پیچشی آن و حتی زیبایی ظاهری این لوله به کیفیت ورق آن بستگی دارد و ورق‌های ساخته شده از جنس استیل یا گالوانیزه با توجه به کیفیت بالای آنها از قیمت بالاتری نیز برخوردار است.

تقاضا و عرضه نیز نقش مهمی در تعیین قیمت لوله داربستی دارد. در صورتی که تقاضا برای لوله داربستی بالا باشد و عرضه آن کم باشد، قیمت آن افزایش خواهد یافت. همچنین هزینه‌های حمل و نقل، از دیگر عوامل موثر بر قیمت تمام شده لوله داربستی است. از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت لوله داربستی می‌توان به شرایط بازار، تغییرات قوانین و مقررات دولتی و نرخ ارز اشاره کرد.

نکات مهم هنگام خرید لوله داربستی

برای خرید لوله داربستی، ابتدا باید یک مرکز معتبر و قابل اعتماد پیدا کرد. این مرکز باید دارای مجوزهای لازم از سازمان‌های مربوطه باشد و محصولات با کیفیت و استاندارد ارائه دهد. همچنین مهم است که از قیمت لحظه‌ای لوله داربستی آگاه بود و با تحقیق در بازار و مقایسه قیمت‌ها، بهترین لوله داربستی را برای خرید انتخاب کرد. در هنگام خرید باید به کیفیت و استانداردهای محصول نیز توجه داشت تا بتوان خریدی با کیفیت و قابل اطمینان انجام داد.

اطلاع از قیمت انواع لوله داربستی و خرید آن با “آراد آهن”

بازرگانی آرادآهن از معتربرترین عرضه کنندگان انواع آهن آلات ساختمانی و صنعتی در کشور است که از سال 1377 در بازار فولاد ایران فعالیت می‌کند. متقاضیان می‌توانند لوله داربستی با قیمت مناسب و کیفیت بالا از این بازرگانی به صورت آنلاین یا تلفنی تهیه کنند. متقاضیان برای اطلاع از قیمت لوله کارخانه­‌های مختلف و سایر شرایط فروش لوله داربستی می‌توانند به وبسایت این مجموعه به نشانی www.aradahan.com  مراجعه کنند یا با شماره تلفن 34055-031 تماس بگیرند.

انتهای پیام

مرتبط با : آراد آهن
x تبلیغات
آمیتیس تراول
سفریار آریا
فارکسیو
آ اس پ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان