امروزه موسیقی مصارف بسیار زیادی در حوزه روانشناسی پیداکرده است. اموری مانند کاهش استرس و اضطراب، کاهش فشارخون، درمان کودکان بیشفعال و اوتیستیک، افسردگی، بیخوابی و غیره.
به گزارش کاماپرس، این هنر جادویی تأثیرات مهم دیگری هم دارد. جولیوس پرتنوی، پژوهشگر مطرح موسیقی طی تحقیقات زیادی دریافت که موسیقی قادر است بر سرعت سوختوساز بدن، کاهش یا افزایش فشارخون، سطح انرژی بدن، سیستم گوارشی و… (بسته به نوع موسیقی که پخش میشود) اثر مثبت یا منفی بگذارد؛ مثلاً موسیقیهای ملایم مانند موسیقی کلاسیک اثربخشی بهتری روی بدن دارند و باعث افزایش آندروفین در بدن میشوند.
با گوش دادن به موسیقی (خواندن شعر، ساز زدن، ملودی، تُن، انواع صداها، آکورد و ریتم)، هر دو نیمکره مغز (نیمکرههای چپ و راست) درگیر فعالیتهای ذهنی میشوند.
در این گزارش شما درباره آموزش تصویری تئوری موسیقی اطلاعاتی کسب خواهید کرد که اگر علاقهمند به موسیقی باشید برای شما لذتبخش خواهد بود.
آیا شما نیز در فکر یادگیری آموزش موسیقی آنلاین هستید؟ در ادامه به برخی مزایا این سبک آموزشی اشاره میشود.
مزایا یادگیری آنلاین موسیقی
در اینکه یادگیری موسیقی به شکل آنلاین فواید شگرفی دارد شکی نیست. به لطف اینترنت دیگر نیازی نیست موسیقی را تنها به روش سنتی آموخت. افراد برای آموختن، سبکهای یادگیری مختلفی پیش رو دارند.
با روش آنلاین هیچگونه فشاری برای تطبیق برنامه زندگی وجود ندارد.
هنرجویان از این انعطاف بینظیر بهرهمند میشوند و متناسب با سبک زندگی خویش سرعت یادگیری را نیز کنترل میکنند.
هنرجو میتواند در هر زمان بیاموزد
اغلب افراد در حال حاضر زندگی شلوغی را پشت سر میگذارند که نمیتوانند چندان برای پیگیری علاقه خود و آموختن مفاهیم موسیقی وقت بگذارند.
خوشبختانه با روش آنلاین تمامی افراد میتوانند در هر زمان از روز یا شب بیاموزند و حتی برنامهای متناسب بازندگی خویش تنظیم کنند.
آموختن آنلاین فرصتی فراهم میکند که میتوان در وسط شب دروس جدیدی را فراگرفت و حتی روزهای آخر هفته را به تمرین پرداخت. هنرجو کنترل کاملی درباره زمان و مکان یادگیری دارد. این نوع انعطافپذیری را نباید دستکم گرفت.
همراهی اساتید برجسته موسیقیایران
در آموزش تمامی سازها از برترین هنرمندان فرهیخته ایرانزمین دعوتشده است که رزومه و تجربه متمادی در این عرصه دارند. هنرجویان میتوانند بدون سردرگمی و آشفتگی درک موسیقیایی خود را گسترش دهند و پله به پله پیشرفت کنند.
اساتید خنیاگر
- آموزش ساز دف همگام با تدریس استاد مسعود حبیبی
- آموزش ساز سنتور همگام با تدریس استاد سعید ثابت
- آموزش هارمونی همگام با تدریس استاد نادر مشایخی
- آموزش ساز عود (بربط) همگام با تدریس استاد علی پژوهشگر
- آموزش ساز ویلون همگام با تدریس استاد علی (همایون) رحیمیان
- آموزش ساز پیانو همگام با تدریس استاد سام اصفهانی
- آموزش تئوری موسیقی همگام با تدریس دکتر امیرحسین رمضانی
- آموزش ساز گیتار همگام با تدریس استاد کیوان میر هادی
- آموزش متد میوزماسل همگام با تدریس استاد محمد مهدی بابایی
- آموزش ساز تار همگام با تدریس استاد آزاد میرزا پور
- آموزش ساز سه تار همگام با تدریس استاد طینوش بهرامی
- آموزش ساز نی همگام با تدریس استاد شاهو عندلیبی
- آموزش سازهارمونیکا (ساز دهنی) همگام با تدریس استاد منصور پاک نژاد
حضور تیم پشتیبانی برای حل چالشهای آموزشی
اگرچه تجربهآموزی از اساتید بنام موسیقی که سابقه درخشانی در تربیت هنرجویان دارند کمک میکند که بدون چالش مسیر یادگیری را پیمود اما در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل افراد میتوانند از طریق وبسایت آن را مطرح کنند.
علاوه بر تیم پشتیبانی اساتید نیز کمک میکنند تا افراد انواع سبک را بهصورت دلچسب و قدرتمند بیاموزند.
آموزش تئوری موسیقی
امیرحسین رمضانی
امیرحسین رمضانی در ۲۸ قسمت که میتوان آن را معادل ۱۵ هفته آموزش حضوری دانست بهطور جامع درباره تئوری موسیقی و مباحث اصولی آن به زبان ساده صحبت کردهاند.
هنرجویان با آشنایی با این علم و قواعد پایه موسیقی بهراحتی میتوانند در وادی بیانتهای موسیقی موفق ظاهر شوند.
ایشان هیچگونه مطلبی از مباحث پایه همچون خطوط حامل، کلیدها، نتها و نحوه قرارگیری آنها روی خطوط حامل تا حتی مفاهیم مهم همچون هارمونی، ساخت ملودی و ارکستر را از قلم نینداختهاند.
فرقی ندارد که هنرجویان قصد دارد بهعنوان نوازندهای چیرهدست فعالیت کنند یا خوانندگی و آهنگسازی هدف آنهاست.
این جلسات آموزشی به آنها علم، تخصص و اعتمادبهنفسی میدهد که بهراحتی پیشرفت کنند.
علاوه بر گیرایی کلام و نگاه موشکافانه استاد تقسیمبندی فیلمهای آموزشی به بخشهای کوچک کمک میکند تا حتی افرادی که هیچگونه شناختی از موسیقی ندارند نیز بتوانند از این اقیانوس بیانتها سیراب شوند.
درباره مدرس
امیرحسین رمضانی از مفاخر جوان موسیقی ایرانزمین هستند که اغلب با آهنگسازی و نوازندگی ماهرانه پیانو نگاه علاقهمندان و طرفداران را جلب میکنند.
از اساتید ایشان میتوان شهره قاجار، دلبر حکیم آوا، کمال پور تراب، تقی ضرابی، مسعود ابراهیمی، محمدرضا تفضلی و شاهین فرهت را نام برد.
کسب مدرک دکتری تخصصی در رشته پژوهش هنر گرایش موسیقی میتواند بیانگر سواد موسیقیایی بالای ایشان باشد.
برخی فعالیتهای هنری
شاگردان بسیاری در مقطع متوسطه هنرستان پسران اصول و تکنیکهای آهنگسازی، پیانو، هارمونی، فرم موسیقی جهان، تاریخ موسیقی و سلفژ را از ایشان آموختهاند.
علاوه بر اینکه ایشان سابقه تدریس دروس هارمونی، هارمونی پراتیک، پیانو، سلفژ و دشیفراژ را در دانشگاه عالی موسیقی نیز دارند.
از دیگر فعالیتهای شاخص ایشان میتوان به نقشی که در تعیین و تصویب سرفصلهای دروس رشته آهنگسازی هنرستان عالی موسیقی دارند اشاره کرد.
انتهای پیام
مرتبط با :