اگر تریدر یا معاملهگر بازار مالی احساسی شود یا در جو فروش قرار گیرد، ممکن است ضرر کند اما تریدرها معمولا استراتژیهای اولیه خود را به دلیل احساسات عاطفی نادیده گرفته یا کنار میگذارند. این امر به ویژه در زمان رکود بازار اتفاق میافتد. معاملهگران در بازارهای مالی معتقدند، داشتن یک برنامه مدیریت ریسک خوب برای موفقیت آنها امری حیاتی است. استراتژی معاملاتی مستحکم باید مجموعه روشنی از گزینهها را ارائه دهد تا معاملهگر برای مقابله با سناریوهای مختلف آمادگی بیشتری داشته باشد.
کاماپرس در این گزارش به بررسی انواع ریسکهای مالی همچنین مدیریت ریسک در معاملات ارز دیجیتال میپردازد.
انواع ریسکهای مالی
ریسک بازار: این نوع ریسک را میتوان با استفاده از سفارشات حد ضرر در هر معامله کاهش داد تا به طور خودکار راه و روش انتخابی قبل از اینکه بیش از حد سقوط کند، خاتمه یابد.
ریسک نقدینگی: غالبا تجارت در بازارهایی با حجم بالا میتواند به کاهش ریسک نقدینگی کمک کند. داراییهایی که ارزش بازاری بالایی دارند معمولا نقدشوندگی بیشتری هم خواهند داشت.
ریسک اعتباری: این ریسک را میتوان با معامله از طریق یک صرافی معتبر، که نیاز وامگیرندگان و وامدهندگان یا همان خریداران و فروشندگان را برای اعتماد به یکدیگر از بین میبرد، کاهش داد.
ریسک عملیاتی: سرمایهگذاران با تنوع بخشیدن به پرتفوی یا سبد سهام خود همچنین اجتناب از قرار گرفتن در معرض یک پروژه یا شرکت واحد، میتوانند ریسک عملیاتی را کاهش دهند. آنها همچنین ممکن است برای شناسایی سازمانهایی که به احتمال کمتر مشکلات عملیاتی دارند، درباره آنها تحقیق کنند.
ریسک سیستمیک: تنوع سبد سهام میتواند به کاهش ریسک سیستمیک نیز کمک کند اما تنوع در این سناریو باید با مفاهیم منحصربهفرد یا شرکتهایی از صنایع مختلف باشد. اگر آنها که کمترین همبستگی را دارند انتخاب کنید ریسک سیستمیک را بسیار کاهش میدهید.
مدیریت ریسک در معاملات ارز دیجیتال
معاملهگران بازارهای مالی و سرمایهگذاران باید قبل شروع یک موقعیت معاملاتی یا تخصیص وجوه بالا به سبد سهام خود، یک برنامه مدیریت ریسک را از قبل در نظر بگیرند. البته در نظر گرفتن این نکته که خطرات مالی هم ممکن است اجتنابناپذیر بوده و رخ دهند، امری ضروری است. به طور کلی، مدیریت ریسک نحوه برخورد با خطرات را توصیف میکند اما تنها در مورد اجتناب از آنها نیست. به علاوه مستلزم تفکر استراتژیک نیز خواهد بود؛ بدین معنا که به منظور پذیرفتن خطرات اجتنابناپذیر همچنین اعمال مؤثرترین روش ممکن، میتوانند مدیریت ریسک داشته باشند. به بیان دیگر، شناخت، تجزیه و تحلیل همچنین نظارت بر خطرات در پرتو موقعیت و برنامه همان مدیریت ریسک در معاملات ارز دیجیتال است. هدف مدیریت ریسک، ارزیابی نسبت ریسک یا پاداش بوده تا بتواند بهترین موقعیت را در معاملات ارز دیجیتال رقم زند.
آشنایی با ریسکهای معاملات ارز دیجیتال از طریق “ارزفی”
صرافی ارزفی با گردآوری تیم با تجربه در زمینه ارزهای دیجیتال، بازار سرمایه همچنین برنامهنویسی و طراحی سایتی قوی از سال ۱۴۰۰ اقدام به راهاندازی یکی از جامعترین صرافیهای ارز دیجیتال در ایران کرد. این مجموعه با هدف تسهیل خرید و فروش همچنین تبدیل ارزهای دیجیتال در ایران با تاکید بر دانش جوانان توانسته به یک صرافی بسیار خوب تبدیل شود.
تیم ارزفی در تلاش است تا با شفافیت در انتقال اطلاعات همچنین حفظ حریم شخصی کاربران به امنترین سامانه تبادل ارزهای دیجیتال در ایران بتدیل شده و رضایت کاربران خود را جلب کند. برای دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه میتوانید با شماره تلفن 02191311003 تماس گرفته یا برای تسهیل فرآیند ارتباط به نشانی اینترنتی https://arzfi.net مراجعه کنید. همچنین میتوانید به صورت حضوری به آدرس تهران، میدان پونک، ضلع شمالی مجتمع تجاری بوستان، پلاک ۱۱، واحد ۴ بروید.
انتهای پیام
مرتبط با : ارزفی