عرصه کشاورزی از نمونه حوزههایی به شمار میرود که توسعه و پیشرفت در آن، نقش بسزایی در حصول توسعه اقتصادی ایفا میکند و در صورت خلل و نارسایی در این عرصه، فرآیند تحقق این امر خطیر (توسعه اقتصادی) ناقص و ابتر خواهد ماند.
به گزارش کاماپرس، در این میان، هر عرصه تولید و صنعتی که با دانش و فناوری روز عجین شود به مراتب از بازدهی و سودآوری افزون تری برخوردار خواهد بود و در نقطه مقابل با تولید سنتی نمیتوان به اهداف مورد نظر در خصوص شکوفایی اقتصادی و ارتقای کمی و کیفی سطح تولیدات نایل شد.
پیشرفت در بخش مکانیزاسیون کشاورزی یکی از الزامات و مولفههایی است که با تکیه بر آن میتوان ضریب سرعت توسعه و شکوفایی بخش زراعت، کشاورزی و باغداری را با شتاب هر چه بیشتری همراه ساخت.
در این میان به اعتقاد کارشناسان، استفاده از عملیات مکانیزاسیون در کاشت، داشت و برداشت محصولات باعث افزایش ۳۰ تا ۶۰ درصدی محصول میشود که علاوه بر افزایش درآمد برای کشاورزان باعث حفظ محیطزیست نیز میشود.
در همین راستا فائقه اصانلو، مدیرعامل گروه صنعتی تیداپارس گفت: تولیدات این شرکت در بخش ماشینهای گلخانهای شامل خط تولید بانک نشا، ماشین بذرکار سینی نشا (سیدر)، روبات پیوندزن نشا، خاک پرکن گلخانه (گلدان پرکن و کیسهپرکن)، مه پاش (رطوبت ساز)، بوم آبیاری ماشین بستهبندی محصولات کشاورزی خشککن سبزی و میوه ماشینهای زراعی از جمله نشاکار مزرعه، انواع کودپاشهای دامی زراعی و صیفی ویژه مزارع و باغات دستگاه کودریز مالچر و ماشینهای صنعتی نیمه فرمینگ جهت تولید انواع سینی نشا است؛ این شرکت توانسته برای اولین بار روبات پیوندزن نشا را در ایران و خاورمیانه تولید کند.
وی اظهار کرد: با توجه به تحریم و مشکلات سیاسی داخلی که منجر به رکود بیسابقه و کاهش ارزش پول ملی شده است، امکان واردات دستگاههای مدرن به کشور بسیار محدود شده و بخش بزرگی از کارگران افغانستانی را از دست دادهایم. هر چند در حال حاضر میتوانیم با مکانیزاسیون کشاورزی علاوه بر تولید باکیفیت مشکل نبود کارگر را حل کنیم.
به گزارش دنیای اقتصاد، اصانلو بابیان اینکه یکی از بزرگترین مشکل موجود برای صادرات پروسه انتقال ارز است و مشتری برای خرید نمیتواند مانند همه کشورهای دنیا با ایران تعامل داشته باشد، افزود: بخشی از تولیدات این شرکت در خاورمیانه نیز مشابه ندارد؛ اما به دلیل تحریمها و مشکلات ترانسفرهای مالی و ارزی با ظرفیت کامل در حال فعالیت نیستیم؛ درحالیکه سابق بر این صادرات خوبی به جمهوری آذربایجان، عراق، قطر و تاجیکستان داشتهایم و مذاکرات خوب برای ارسال ماشینهای تولیدی به کشور هند و ایتالیا داشتهایم و در حال حاضر نیز همچنان از برخی کشورها درخواست ارسال تولیداتمان را داریم، اما مشکلات ذکرشده باعث شده دست و پای تولیدکنندگان از جمله ما محدود شود.
مدیرعامل تیدا پارس با اشاره به اینکه بومیسازی و جلوگیری از خروج ارز دو مولفه اصلی برای تولید ماشینهای کشاورزی و گلخانهای است، تاکید کرد: تولید ماشینآلات داخلی با توجه به شرایط و آبوهوای کشور امری ضروری است، اما باید این نکته را یادآور شد تولید داخلی زمانی حیاتی میشود که برخی از بازرگانان بدون تخصص و سرمایه و آگاهی کافی ماشینآلاتی را وارد کشور میکنند که صرفا سود و منافع خود را لحاظ میکنند و توجهی به بحث تامین قطعه، آموزش و خدمات پس از فروش ندارند؛ این موضوع علاوه بر هدررفت ارز کشور ایجاد زبالههای صنعتی است که نهتنها دغدغه کشاورزان را حل نمیکند، بلکه مانعی برای تلاش برای تولید محسوب میشود.
به گفته مدیرعامل تیداپارس، بخشی از امر تولید تجهیزات و ماشینآلات این شرکت به علت نیاز به تکنولوژی خاص برونسپاری میشود؛ بهطور مثال برخی از قطعات ماشینآلات این شرکت نیازمند برشهای لیزری یا تکنولوژی رنگهای خودرویی است که این بخشها نیز مدیریت میشود تا محصول نهایی در حد استانداردهای جهانی تولید شوند.
بزرگترین تولیدکننده پکیج ماشینآلات گلخانهای در ادامه افزود: تولید ماشینآلات تیدا پارس علاوه بر اشتغالزایی مستقیم اشتغالزایی غیرمستقیمی برای واحدهای دیگر نیز دارد. کاملترین تجهیزات انواع گلخانهها در گروه صنعتی تیداپارس تولید میشود و به اذعان گلخانهداران و کشاورزان ماشینآلات تولیدی تیدا پارس باعث افزایش تولید، سرعت، بهرهوری و ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی و افزایش سودآوری برای گلخانهداران و کشاورزان میشود برای نمونه فقط سرعت بذرکار سینی نشا در یک ساعت معادل با ۸ ساعت کار مستمر ۱۸ کارگر است.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام
مرتبط با : تیداپارس